Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 226> |
Korisnik | |
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Niho jel ti misliš krenuti iz te 200 - te stranice il misliš ostati u njoj ?
![]() |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
Ljepotice kod tebe uvjek vesele i razigrane boje tvojih cvijetica i normalno cestitkkkkkkkkkeeeeee na prvih 200
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Baš si nam uljepšala svoju 200-totu stranicu ovim predivnim kaktusima u cvatu, a meni isto zapeo za oko pakujac i to bijeli.
Super draga moja, vidimo se u Skradniku ovo ljeto!.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
panda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2010 Lokacija: Dalj ( Osijek ) Status: Offline Bodovi: 852 |
niho draga prvo jedna velika cestitka za tebe...
![]() ![]() ![]() pa da krenem :) cvijetno drustvo ajmo se mi fino svi skupit kod nihe i podijelit ove kaktuse i ovako joj je puno ![]() ![]() nemoze ona to sve jadna stic pa da joj olaksamo i zimovaliste i imace manje kubika vode cujte recesija je pa da malo ustedi ![]() ![]() ![]() sala mala niho stvarnoti je sve prekrasno a pakujci su prva liga (tj jos se natjecu s kaktusima) i sve ostalo je krasno ali ovo ![]() ![]() ![]() ev tebi jedan ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
200 stranica lipog cvića i tvoje duhovitosti,čestitam!
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Primi ove ruže,
nek te sjete na mene, neka uvijek ti budu mile, drage uspomene ![]() Čestitam, niho! |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Niho, čestitam na 200-toj stranici!!!
Bila si vrijedna nema šta.
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
Legendooo i ja se pridružujem čestitkama za 200-tu stranicu |
|
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Čestitka i od mene
![]() |
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Nihoooooo!
Sretna ti 200-ta! ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Eto stigla i Niho na jubilarnu 200-tu stranicu.
Pa draga, čestitam ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
prekrasno je u tvom vrtu!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
lijepo, rascvjetano, uokvireno nema šta majstorica
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Niho imaš divne pakujce!! Ovaj zadnji kaktus, jeli te koji put bocnuo, ajme što boli a nikako da skineš bodlju. Inače je iz Mađarske, donio mi ga je MM sa jednog gostovanja.... vidiš kako ja dobivam "lijepe" poklone E da i još nešto, si primjetila da svaka bodlja ima "košuljicu" probaj uhvatiti za vrh bodlje i povuci ......
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |