Maredelmare-galerija radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252627 |
Korisnik | |
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
svaka cast maredm.i za obim radova,izbor motiva i izvedbu...nekoliko puta sam sve pregledala i nisam se mogla odluciti jer je sve lijepo na svoj nacin...bravo curo.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
sve pregledala!super su ,preslatke su s tim nježnim motivima,bila ti vrijedna bogme a sve nama te nema!!!
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
meštre od kutija, jednostavno sam ostala paf
![]() |
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Maredelmare šta drugo reći nego prekrasno, a ona sa paunom i ja bi neku takvu prekrasna je salveta, odakle ti imaš li koju viška? I druge su predivne, ma ne znaš koja je lipša od koje. I ja san ti iz Šibenika.
|
|
![]() |
|
sanja 1734 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 302 |
Maredelmare Tila san te pitati jednu stvar (jednu ja svako malo pa jednu po jednu) od kad upotrebljavan zamjensku akrilnu - fasadnu boju kad opituran neki predmet npr. tacnu ne mogu dobiti stari štih šmirgl papirom one crte kao kad opituran sa original akrilnim bojama, jer kad šmirglam samo mi se praši boja a strugotine nikako dobiti i to me strašno ljuti, šta da napravin kako??????????
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Sanjo, pauna i još neke salvete smo naručivale prijateljica i ja iz Perlice u ZG-u
A kako su jako "jeftine" dijelile smo. Izbor je zaista velik-ne znam di je veći nego tu. Ima i Art shop u Splitu, nađe se kod njih dosta salveta, al su povoljniji. Za ono šmirglanje-vidila sam ja tvoje pitanje, al nisam nikad tako pokušavala pa ti nisam odgovorila. Ja bi znala ostacima boje na spužvici, potegnit da ostanu crtice ka da je staro. Mislim da sam jednom brusnim papirom "obradila" cijelu kutiju, jer mi se nije sviđala, i pošteno se naprašila. Pošto ti je već ofarbano, ne znam bi li ti ovo sa spužvicom što sam ja radila odgovaralo-pošto je vć ofarbano-nemaš šta izgubit. To bude skoro suva spužvica, nikako ne smi bit puno boje na njoj, tako sam bila postarala jednu sa jedrenjakom (na 25.strani moje galerije...valjda), ako misliš na nešto takvo. Hvala svoj ekipi na pohvalama! ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
Maredelmare radila san ja shabby ali sa akrilnim original bojama i super bez problema, ali sa fasadnim teško nemoš ništa samo prašina prašina, ali ću probati ovo kako kaže jani ispod proći sa voskom. Mislin da je to dobra ideja. To šta ti kažeš sa skoro suvon spužvicon probala san nije loše ali nije to to. Vidi ti mene šta ja govorin ka neki stari znalac ha ha ha. Ali hvala na opširnom izlaganju.
![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Nema veze što nisi dugogodišnji znalac- znaju noviji prešišati dugogodišnje svojim radovima:))))
Za vosak, znam da on standardno ide na tamnu boju, pa se šara voskom, pa onda svijetla boja i onda se brusi. Al na gotovo vosak...to nisam znala, morala bi pročitat to što je jani napisala-čovjek uči svaki dan ![]() ..usput...moje ti je izlaganje uvik opširno ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
maq da spava,radi.Radovi ssu ti super , ja dobila salvetu s paunom , a ti me preteče.Nagdje sam pobrla virozi i dobro me je stresla.
|
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Ajmeee....nisam valjda napravila pomutnju..... ja sam rekla da se nešto radi s voskom ali nisam znala točno kako.... Sada vidim da si ti napisala onako kako sam negdje čitala, nisam mislila vosak na gotovo....Sorry ako sam nekoga zbunila svojim postom
![]() |
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Ja znam malo pobrusiti sa vlažnim vodobrusnim papirom pa se ne praši.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Maredelmare vjerojatno san ili ja krivo objasnila ili ti krivo razumila. Ma ja san skužila da se vosak stavi na tamnu podlogu, a poviše svitla i onda kad se osuši onda se brusi šmirglon. Oprosti na zbrci.
![]() pa mi smo stvarno piturska zadruga.
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Gledala sam tvoju galeriju. Ti i ja stvarno imamo sličan izbor motiva. Jedno pitanje. Je li onaj blog "Mare" tvoj ili od nekog drugog? |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
ludilo ženo,i mogu ti reči na napreduješ i u foto tehnici,vidjela sam i neke uživo i vidim da ti i slikanje ide!prije pet minuta sam bila i nisam mogla vidjeti slike,neznam iz kojeg razloga.dobra si ,dobra!
![]() |
|
![]() |
|
Lily_storm ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 59 |
Ma prekrasno!
![]() Nisam još pregledala sve radove jer nestrpljivo moram iskomentirati da je ona kutija koja ima ženski lik sa desne strane pravo malo remek djelo po mojoj prosudbi. Zbilja predivno! ![]() |
|
![]() |
|
tanja-66 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 589 |
Ušla u tvoju galeriju i nikako izać.
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
Mare pozdrav, kako nema novih slika ajmo na
![]() |
|
![]() |
|
mumica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 897 |
pa gdje nestadose slike
|
|
![]() |
|
Mima35 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1485 |
Već dugo nema novih slika. Imaš problema s inspiracijom ili si ih lijena poslikati. U svakom slučaju - NA POSAO!
|
|
![]() |
|
lilith ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 47 |
Mnostvo vrhunskih radova, meni kao totalnoj pocetnici sve ovo daje motiva da napredujem, jer su radovi zbilja inspirirajuci. Mareeee ... vrati se sa jos radova!
![]() |
|
Love is all you need!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 252627 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |