Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ostala hobistika > Razni hobi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Božićne dekoracije u mom domu
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Božićne dekoracije u mom domu

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 55>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 16:09
Prekrasno!!!joj ovi čokoladni su prelijepi samo nisu za moj bor jer nebi nakita na njemu više bilo do "Štefanja"smile144
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 15:44
evo kao što sam obećala malo božićnog ugođaja iz graza.........

bor ispred gradske vijećnice..

možda se ne kuži, no zaista je golem....

ovo što ovdje ispod vidite su viseći borovi, niz cijelu ulicu obješeni su pravi pravcati borovi s lampicama ali okrenuti naopačke...zašto je to tako ja stvarno ne znam...

prekasni lusteri od lampica....

jedna trgovina s ukrasima, pogledajte ih kako su krasni....

čokoladne kugle :D

čizmice.....

malo skuplja trgovina s ukrasima...

i neizostavne kućice s kuhanim vinom.... mmmm, mljac....

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 14:07
woooooooooowsmile227fenomenalno!!!!!
Sve,i tvoje i od kolegice,prekrasno je.Od sto pitanja evo jedno sam izdvojila.Na trećoj slici,kuglica desno,kako si je napravila?Jel to od platna,papira...Baš mi je zapela za oko,totalno neobična smile181
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 08:44
bome...predivno...dala si si truda....bravo..jako mi se svidja
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 01:08

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 01:04
ovo je ispred ulaznih vrata

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 00:58
ovo je bor od moje prijateljice,i jaslice,naravno..

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 00:55
evo jos malo detalja sa bora,shashini anđelcici i moje kuglice,i ponesto jos,a bilo bi jos kojesta da se nisan uspijela savladati na vrijeme..

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 00:41

Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Siječanj 2009 u 00:30
shasha,sve je poslikano vec danima,ali nikako prebacit slike na komp..evo danas jesam,pa cu priljepit koju slikicu...ajmo cure,borove na vidjelo i ostale bozicne dekoracije,plizzzzzzzzsmile143
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2009 u 22:50

Zaboravih....Hvala Leo,to mi je i namjera bila,baš da bude"kićast"jedne godine.Meni je sladak,za promjenu malo.

Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2009 u 22:48
Kaćaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....di su slike bora?????ja čekaaaaaam
Pa nije da samo ja imam bor ove godine???
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 12:10
bas san smotana,zaboravila se zahvalit na komplimentima za kuglice i reci da mi je neopisivo drago sto su dio ukrasa na shashinom boru smile79shasha i tvoji ukrasi su na mom boru..poslikat cu uskoro
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 11:41
Originalno poslano od člana shasha shasha napisao:

smile39prekrasno!!! Sad si mislim dal da svoje uopće stavljam,sve me sramsmile48
Ma bum,kad vidite moj poklon od Kaće,budete zaboravili na moj borBig%20smile

shasha
ovo je bor po mom ukusuWink.......tako treba biti nakicenClap.......pa ne kaze se za niš.....okitila si se ko novogodisnja jelkaLOLWinkClap, a kaćine kuglice.......predivne su...imam ih i jaWink
Clap
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 11:18
shasha ludilo ti je "kiceraj",a betlehem je prekrasan,koliko samo figurica imas.
cure drage zahvaljujem na pohvalama aranzmana smile79
Na vrh
rose View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
Moderatorica

Bodovi: 5598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rose Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Prosinac 2008 u 00:56
predivno..... 
Na vrh
miškopiško View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miškopiško Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 23:15
dakle kaća...ja stvarno ne bih mogla ni pod prijetnjom odabrati najljepši aranžman...svaki mi je prekrasan!! ti stvarno moraš poslušati svoju sekuWink
Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 21:27
jao shasha ovo je predobro....pa ti cijeli betlehem imaš!!! prekrasno!! a kaćine kuglice su divne, to sam već rekla, no moram ponovit!!!! bravo shsha i kaća!!! i još jednom sve najbolje povodom blagdana!!
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 20:50
i još malo mojih"bisera".U dnevnoj je ovak nešto

a u kuhinji je ovaj.Bio je za Ladimirevce namjenjen no MM ga ostavio  za nas

ima tu još svačega no  i ovo je sasvim dovoljno
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Prosinac 2008 u 20:46
Eto mog"kičeraja"!!!!!(u 23h  je bio konačno završen,na badnjak naravno)

tu nema čega nema a najljepše od svega su ove kuglice

Naravno,poklon od Kaćesmile79

A na boru ovako izgledaju

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2526272829 55>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,211 sekundi.