Božićne dekoracije u mom domu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 55> |
Korisnik | |
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno!!!joj ovi čokoladni su prelijepi samo nisu za moj bor jer nebi nakita na njemu više bilo do "Štefanja"
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
evo kao što sam obećala malo božićnog ugođaja iz graza.........
bor ispred gradske vijećnice.. ![]() možda se ne kuži, no zaista je golem.... ![]() ovo što ovdje ispod vidite su viseći borovi, niz cijelu ulicu obješeni su pravi pravcati borovi s lampicama ali okrenuti naopačke...zašto je to tako ja stvarno ne znam... ![]() ![]() prekasni lusteri od lampica.... ![]() jedna trgovina s ukrasima, pogledajte ih kako su krasni.... ![]() ![]() čokoladne kugle :D ![]() čizmice..... ![]() malo skuplja trgovina s ukrasima... ![]() ![]() i neizostavne kućice s kuhanim vinom.... mmmm, mljac.... ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
woooooooooow
![]() Sve,i tvoje i od kolegice,prekrasno je.Od sto pitanja evo jedno sam izdvojila.Na trećoj slici,kuglica desno,kako si je napravila?Jel to od platna,papira...Baš mi je zapela za oko,totalno neobična
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bome...predivno...dala si si truda....bravo..jako mi se svidja
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
ovo je ispred ulaznih vrata
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ovo je bor od moje prijateljice,i jaslice,naravno..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
evo jos malo detalja sa bora,shashini anđelcici i moje kuglice,i ponesto jos,a bilo bi jos kojesta da se nisan uspijela savladati na vrijeme..
|
![]() |
|
|
![]() |
|
shasha,sve je poslikano vec danima,ali nikako prebacit slike na komp..evo danas jesam,pa cu priljepit koju slikicu...ajmo cure,borove na vidjelo i ostale bozicne dekoracije,plizzzzzzzz
![]() |
|
![]() |
|
Zaboravih....Hvala Leo |
|
![]() |
|
![]() |
|
bas san smotana,zaboravila se zahvalit na komplimentima za kuglice i reci da mi je neopisivo drago sto su dio ukrasa na shashinom boru
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
shasha ovo je bor po mom ukusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
shasha ludilo ti je "kiceraj",a betlehem je prekrasan,koliko samo figurica imas.
cure drage zahvaljujem na pohvalama aranzmana ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
predivno.....
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
dakle kaća...ja stvarno ne bih mogla ni pod prijetnjom odabrati najljepši aranžman...svaki mi je prekrasan!! ti stvarno moraš poslušati svoju seku
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jao shasha ovo je predobro....pa ti cijeli betlehem imaš!!! prekrasno!! a kaćine kuglice su divne, to sam već rekla, no moram ponovit!!!! bravo shsha i kaća!!! i još jednom sve najbolje povodom blagdana!!
|
|
![]() |
|
i još malo mojih"bisera".U dnevnoj je ovak nešto
![]() a u kuhinji je ovaj.Bio je za Ladimirevce namjenjen no MM ga ostavio za nas
![]() ima tu još svačega no i ovo je sasvim dovoljno
|
|
![]() |
|
Eto mog"kičeraja"!!!!!(u 23h je bio konačno završen,na badnjak naravno)
![]() tu nema čega nema a najljepše od svega su ove kuglice
![]() Naravno,poklon od Kaće
![]() A na boru ovako izgledaju
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2526272829 55> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |