Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 52> |
Korisnik | |
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
prekrasna je!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
stvarno je Diva prekrasna
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Jedna 3D rođendanska čestitka koja će uskoro na put
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Prekrasna je! Kako ćeš nekoga obradovati, joj, baš zavidim toj osobi! A za Divu nemam riječi - svako tvoje djelo je sve bolje i bolje!
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala Izzy! Mašta radi 100 na sat!
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
isuseee,predobra je!
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
nema toga šta nisi u stanju napraviti, ovu čestitku treba uokviriti osoba koja će imati čast da je dobije
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
ajme monna...diva je predivna, a tek čestitka, nemam riječi...stvarno si velemajstorica zlatnih tuku koja pozlati sve čega se dotakne...
kaže izzy da trebamo spojiti tvoje vile i moje kućice, pa ispričati neku priču... hahahah nema riječi kojima bih izrazila divljenje prema tvojim vilama... ![]() |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Hvala cure!
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Ajme ženo od čega su tvoje ruke?
Svi tvoji radovi su presavršeni ,predivni...ma jednostavno nemam riječ za takve ljepote!
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
prekrasna je mala diva-a ovaj detalj s percem- imam dojam kao da će svaki ćas potražiti osvježenje s njim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i čestitka je fantastična- baš kao šro netko reče za uokviriti i da zauzme neko počasno mjesto
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
hvala svima!
ovo je mala ogrlica za moju malu nećaku:
![]() |
|
![]() |
|
ogrlica je predivna,prava dječija i vesela!
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Monna, moram priznati da je jedan od bitnih faktora zbog kojih sam odlučila pristupiti ovom forumu, i mogućnost da mogu postati u tvojoj galeriji čudesa. Ooooooduševljena sam tvojim radovima, naročito minijaturama, te posebno vilama |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ogrlica je baš prava- prigodna uz sve kombinacije, dugi niz godina i najvažnije - jednostavna a predivna
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Mamaa hvala!
Primavera, hvala; naročito mi je drago da sam pridonijela tome da dobijemo još jednog člana ovog foruma. Nadam se da će biti i tvojih radova uskoro!
![]() |
|
![]() |
|
saara ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 900 |
AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Evo još jednog Monninog čarobnog rada, prekrasna čestitka u Monninom stilu! Na slici se ne vidi, ali ova vila ima haljinicu u više slojeva, ostale detalje vidjet ćete sami. I da se pohvalim, ja sam ponosna vlasnica ove ljepote.
![]() |
|
![]() |
|
a kako je cakana,baš je krasna!
![]() |
|
![]() |
|
Boca u decoupageu, perlama i fimu: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |