Cvijeće oko i ispred kuće..... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 226> |
Korisnik | |
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ma, Niho... Veliš ti nama "imam veliku baštu, ja kopala, ja sadila, ja radila..." a ono - samo Sadik s motikom u ruci na svim slikama..
![]() ![]() Šalu na stranu - vrt je spreman za slikanje i objavu u nekim poljoprivrednim časopisima!!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Pa ti Niho imaš cijelo poljoprivredno imanje !
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Jadan Sadik upregla ti njega ko mazgu, i onda naravno da je vrt spreman za slikanje
![]() |
|
![]() |
|
inaja ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1007 |
moja niho i moji imaju na vikendici dva duluma oko cijele parcele je cvijeće a u bašti svega i sigurno više od polovine su posadili povrće i bez obzira na sve to njihovo ja sam zato da za djecu treba misliti i sijati domaće pa sam posudila komadić zemlje i posadila paprike i paradaiz a ostalo dobijem od njih jer imaju za svu svoju djecu nas je četvero od toga troje porodični i oni nama svima daju a kolko oko toga ima posla tek sam vidjela kad sam se ja uhvatila toga.
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
I ja sam to primjetila ![]() ![]() ![]() |
|
Ne nasljeđujemo Zemlju od naših predaka, posuđujemo je od naše djece.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i ja primjecujem,sto jest jest
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vidi ti nje - mogla si još veći vrt napraviti, pa da jadan Sadik svisne od posla, daj ženo pusti ga melo neka se odmara, da mi ne dođe četveronoške u Skradnik.
Vrt je prediva, nema korova, baš ću vas fino iskoristiti za pljevljenje-vidim ide to vama.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Svaka čast Niho na vrtu. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
adenium ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 203 |
Ajme Niho pa tvoj vrt ko moje cijelo dvorište skupa s kućom!
Akoliko krumpira! |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
lako imati takav vrt kad muž mora kopati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Niho opet te moram braniti, ne brini se ti što one pričaju, kod mene u povrtnjaku ti je isto ko na tvojoj slici, jedan radi, troje gleda i komentira
![]() Da zaboravila ono najvažnije - jedu svi!!
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Niho i ja stajem u tvoju obranu, a što bi M trebao sjediti, a da ti sama kopaš.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() --Evo da predstavim jedan krompir -ali ne neki koji ide za krompirušu nego ;afrički krompir,jestiv je sladunjav Stigao je iz Njemačke mojoj zaovi i ovdje kod nas se može koristiti kao ukrasno zeleno cvijeće velikih listova inače je puzavac. Koštao je ovaj primjerak 20€ uspijeva na temreraturi od 40°c za plod,a za ukrasnu bilju držimo ga do polovine u vodi i tako počinje da pusta pupove ikoji postaju velike zelene biljke bez plodova. ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
smrcko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši ljubimac u vrtu 2018 Pridružen: 17 Lipanj 2008 Lokacija: Teška planina Status: Offline Bodovi: 18305 |
Pa to liči na batat
![]() |
|
|
|
![]() |
|
A šta je sad batat-ja pojma nemam
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Udri
![]() ![]() ![]() Batat ti je slatki krumpir. Domingo je pisao njemu, mislim da ga i prodaje na tržnici. Ja posadila jedno 5 komada ( koštali me sve zajedno 20-tak kuna). Ne vjerujem da će mi išta narasti, bit će poslastica voluharicama. Čekaj je li moraš održavati vodu u kojoj je krumpir toplom? ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
i meni to liči na batat...hm,samo šta za ovakav postupak nisam nikad čula...
Ali zanimljivo,čekam nastavak
![]() |
|
![]() |
|
Ja pojma nemam -pratim ga pa kad prolista pojaviće se on opet. Smrčko ta ti je dobra -idem ja reći zaovi da ona njega brate skuha---pa će onda valjda nešto izaći
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E kod mene je u ovim toplim danima bio u vrtnoj kućici i ja dajem glavu da sam vidjela klice. U vrtnoj kućici sa crnim krovom je mogla temperatura i biti 40 stepeni.
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2627282930 226> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |