Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Razmjena i nabavka materijala
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Razmjena salveta i nabavka materijala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Razmjena salveta i nabavka materijala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 89>
Korisnik
Poruka
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 16:24
uz ofertisimu u sv.nedelji
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bubamara22 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1149
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 17:28
jel zna netko možda di ima ovako nešto slično za kupit.....a da nije preskupo jer su ovi po 25 i 35 kn, a za te novce mislim da mogu kupiti i ukrašene......

ili ovako nešto

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Studeni 2008 u 17:30
ili se možda to da napraviti..hmmm....nekako.....s nečim......savjete molim......smile143
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 12:58
pa ovakve stvari sam vidjela i cjene su zaista takve.....hm od gipsa raditi mozda, ili odi u antikvar takve posude najdes po 10-tak kn......

ajmo cure sa salvetama zelim vidjeti z arazmjenu....gdje su slike???smile101
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 13:10
jassi vidim da imaš iskustva s tim, gdje ima antikvara u zagrebu?mislim s takvim stvarima, da nisu knjige (te jedino znam)....
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 13:21
imas nedeljom na britanskom trgusajam, hrelic cetvrtai i nedjelja,na zrinjevcu sam davno naletila,, sa cvjetnog kada ides prema glavnom s desne strane, ma ja ti idem u grad i kad naletim kupim sve kutije...javim kad opet odem i najdem,gdje ima....ali ne stizem na hrelic, tamo je zakon po takve stvari, da ne kazem drvene okvire koje sam kupovala nabritancu...mrak z amale pare-po 10 kn
Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 13:23
o pa super, britanac mi je usput,  nikad mi nije palo na pamet prošvrljat tim sajmom.....hvala jassi!smile79
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 13:27
nema frke mila.........javim ak kaj jos skopam
Na vrh
spring View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 786
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje spring Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 14:23
Vidim da ću morat i ja do Zg.. na vlak i na kavicu i na šetnjicu!!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 15:07
neg kak, najde se svega po tim sajmovima samo treba kopati drage moje i zivce na tregere i cjenkati se narafski
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 0
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 15:10
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

neg kak, najde se svega po tim sajmovima samo treba kopati drage moje i zivce na tregere i cjenkati se narafski

Je narafski
Nisi mi niš odgovorila na mojoj temi....da li si viđala takve škirnjice?
Ajd, pls. pogledaj....
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 15:26
Da li je netko viđao ovakve ili slične stalke za tanjure
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Studeni 2008 u 18:57
ne znam je li aktualno ili nije, ali danas sam u magma home kupila velike keramicke tanjure po 7,99kn i cine mi se idealni za decoupage. 
Na vrh
leonarda View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1121
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje leonarda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 11:59
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

ne znam je li aktualno ili nije, ali danas sam u magma home kupila velike keramicke tanjure po 7,99kn i cine mi se idealni za decoupage. 

super cijena.........uvijek aktualnoWink....samo ti napravi i pokaziLOL
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
Na vrh
Ninochka View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Ninochka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 14:28
leonarda, pazi, probala sam raditi s tim i sklizu se jer su glazirani :( bar se meni sklizalo bolesno. prvo sam prespricala sve sa spric kitom u tankom sloju (frend ima air brush za to) pa tek se onda dalo nanositi salvete. ak nisu glazirani, izvrsno. :) sretno! :)
Na vrh
hippy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hippy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Studeni 2008 u 14:40
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

Kojem...na Žitanjaku ili na Rotoru?
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 16:26
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

evo drage moje fotkala sam dio salveta kojih imam, sad ne znam tocno jel jos sve egzistiraju ali tu sam za razmjenu

inace u Vukovarskoj u Chemacu kupujem vecinu stvari, i samo da kazem ko treba one salvete s andjelima u chemacu je paket 24 kn a u Mulerru na trgu oko 16 kn

Jasi srdacan pozdrav, rekla si da imas pokoju od navedenih salvetica za zamjenu, no s obzirom da sam nova novcata jos neznam proceduru, nemam puno salveta pa zamjena za sada otpada ali svakako cu ti naznaciti koje su mi interesantne pa ako ih nades, sjeti me se, naravno uz adekvatnu uplatu

-plavo-bijela ili treca po redu

-sve su savrsene

-zadnja plavo-bijela

-treca - cokolatini

-druga - macuhice i narcis

-druga i treca - ljetni motivi i buket

- prva, druga i treca

-druga - mali gusar

Na vrh
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bubamara22 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 16:35
kod mene vlada prava nestašica salveta....zadnje sam kupila ove sobove,  pa ako netko želi.....imam ih cca 15 komada, a ove druge samo po jednu....

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 16:45
Darla pozdrav, davno si nudila neke salvete za zamjenu, imaš li išta od ponuđenog, vjerujem da si od onda već uspjela ne samo zamjeniti sve nego i nabaviti nove, ako imas duplića Wink, pod uvijetom da imas volje javi se!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Studeni 2008 u 18:45
dakle molim curke  kojima sam slozila salvete da posalju adrese ili ak su u zgb  da dojdu po iste

prosim sve vjestice da slikaju salveteeeeeeeeeeeeeee i stave na razmjenu!!!!!!!! sad cu vas pomest metlom ljenivice
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 89>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,734 sekundi.