Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 89> |
Korisnik | |
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uz ofertisimu u sv.nedelji
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jel zna netko možda di ima ovako nešto slično za kupit.....a da nije preskupo jer su ovi po 25 i 35 kn, a za te novce mislim da mogu kupiti i ukrašene......
![]() ![]() ili ovako nešto ![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
ili se možda to da napraviti..hmmm....nekako.....s nečim......savjete molim......
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
pa ovakve stvari sam vidjela i cjene su zaista takve.....hm od gipsa raditi mozda, ili odi u antikvar takve posude najdes po 10-tak kn......
ajmo cure sa salvetama zelim vidjeti z arazmjenu....gdje su slike???
![]() |
|
![]() |
|
jassi vidim da imaš iskustva s tim, gdje ima antikvara u zagrebu?mislim s takvim stvarima, da nisu knjige (te jedino znam)....
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
imas nedeljom na britanskom trgusajam, hrelic cetvrtai i nedjelja,na zrinjevcu sam davno naletila,, sa cvjetnog kada ides prema glavnom s desne strane, ma ja ti idem u grad i kad naletim kupim sve kutije...javim kad opet odem i najdem,gdje ima....ali ne stizem na hrelic, tamo je zakon po takve stvari, da ne kazem drvene okvire koje sam kupovala nabritancu...mrak z amale pare-po 10 kn
|
|
![]() |
|
o pa super, britanac mi je usput, nikad mi nije palo na pamet prošvrljat tim sajmom.....hvala jassi!
![]() |
|
![]() |
|
nema frke mila.........javim ak kaj jos skopam
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Vidim da ću morat i ja do Zg.. na vlak i na kavicu i na šetnjicu!!
|
|
![]() |
|
neg kak, najde se svega po tim sajmovima samo treba kopati drage moje i zivce na tregere i cjenkati se narafski
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Je narafski ![]() Nisi mi niš odgovorila na mojoj temi....da li si viđala takve škirnjice? Ajd, pls. pogledaj.... ![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Da li je netko viđao ovakve ili slične stalke za tanjure
![]() |
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ne znam je li aktualno ili nije, ali danas sam u magma home kupila velike keramicke tanjure po 7,99kn i cine mi se idealni za decoupage.
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
super cijena.........uvijek aktualno ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
leonarda, pazi, probala sam raditi s tim i sklizu se jer su glazirani :( bar se meni sklizalo bolesno. prvo sam prespricala sve sa spric kitom u tankom sloju (frend ima air brush za to) pa tek se onda dalo nanositi salvete. ak nisu glazirani, izvrsno. :) sretno! :)
|
|
![]() |
|
Kojem...na Žitanjaku ili na Rotoru? |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Jasi srdacan pozdrav, rekla si da imas pokoju od navedenih salvetica za zamjenu, no s obzirom da sam nova novcata jos neznam proceduru, nemam puno salveta pa zamjena za sada otpada ali svakako cu ti naznaciti koje su mi interesantne pa ako ih nades, sjeti me se, naravno uz adekvatnu uplatu ![]() -plavo-bijela ili treca po redu ![]() -sve su savrsene ![]() -zadnja plavo-bijela ![]() -treca - cokolatini ![]() -druga - macuhice i narcis ![]() -druga i treca - ljetni motivi i buket ![]() - prva, druga i treca ![]() -druga - mali gusar |
|
![]() |
|
kod mene vlada prava nestašica salveta....zadnje sam kupila ove sobove, pa ako netko želi.....imam ih cca 15 komada, a ove druge samo po jednu....
![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Darla pozdrav, davno si nudila neke salvete za zamjenu, imaš li išta od ponuđenog, vjerujem da si od onda već uspjela ne samo zamjeniti sve nego i nabaviti nove, ako imas duplića
![]() |
|
![]() |
|
dakle molim curke kojima sam slozila salvete da posalju adrese ili ak su u zgb da dojdu po iste
prosim sve vjestice da slikaju salveteeeeeeeeeeeeeee i stave na razmjenu!!!!!!!! sad cu vas pomest metlom ljenivice
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |