I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 34> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
iris casa ti je prefantasticna
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala mare i rosa
![]() a sad podmetaći na plutu:
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovi podmetaci su mi preslatki....
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobro te je ulovilo blagdansko raspoloženje, krasni i raznovrsni radovi, neki veseli i šareni, čaše-svijećnjaci elegantni
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala maslačak i Otok
![]() tako je Otok...ulovilo me skroz...nikad ranije ko sad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
a ako ste mislili da sam završila sa zvonima..prevarili ste se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Draga moja... Oduševila me čaša - svijećnjak koju sam propustila neki dan, a vidim da si u turbo božićnom pogonu i molim te neka te ne napusti ova sjajna inspiracija jer mislim da djeluje na sve!
![]() |
|
![]() |
|
Izzy i tebi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
malena malena ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2009 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 519 |
čaša mi je prekrasna... a vidim i tebe je ponijelo praznično raspoloženje... preslatki podmetači
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Hahaha, baš si zloćka! Djeluješ i na mene, samo sam ja tek u fazi razmišljanja o onome što mislim napraviti, a ti si sva u akciji... Ja malo kaskam za tobom! ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Pdlošci su preslatki, ali ni zvona ne zaostaju!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
![]() ![]() |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Super mi je sve, a zvona su predivna
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
radovi su ti preslatki. Ukrala sam ti ideju za zvončiće
![]() |
|
![]() |
|
morema ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 249 |
zaboravila sam te pitati, da li prvo lijepiš salvete ili posprejaš sa zlatnim sprejom? Ja sam već većini zalijepila salvete. Mislila sam ako ne uspijem posprejati (da ne uništim zaljepljenu salvetu) da stavim snijeg okolo.
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
kao i obično tvoji radovi su stvarno za diviti se pa tako i ovi podmetači su
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
wow Iris, oduševljena sam
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
puuuuno hvalaaaaa
![]() ali ako si već zalijepila pokušaj motiv zaštititi sa papirom dok sprejaš rub
i pokaži nam ih kad budu gotova
![]()
Izzy samo ti razmišljaj...tvoja razmišljanja uvijek imaju super rezultat ![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
zvonca su ti super ,al oni podmetaci sa snjegovicima su me vratili u najranije djetinjstvo imala sam jednu takvu slicnu sliku u sobi sa snjegovicima na koju se i dan danas sjetim,sa radoscu jer je bila poklon jedne meni jako drage osobe.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |