Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - I Iris je malo mackala
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

I Iris je malo mackala

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 34>
Korisnik
Poruka
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 13:13
iris casa ti je prefantasticna
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 17:23
hvala mare i rosa Approve

a sad podmetaći na plutu:

Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 17:24
ovi podmetaci su mi preslatki....smile71
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 17:35
Dobro te je ulovilo blagdansko raspoloženje, krasni i raznovrsni radovi, neki veseli i šareni, čaše-svijećnjaci elegantni Clap
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 17:55
hvala maslačak i Otok smile171

tako je Otok...ulovilo me skroz...nikad ranije ko sad Big%20smile vjerojatno ću se ja već ispucati neke ostale ulovi Big%20smile 
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 19:17
a ako ste mislili da sam završila sa zvonima..prevarili ste se LOL

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 19:21
Draga moja... Oduševila me čaša - svijećnjak koju sam propustila neki dan, a vidim da si u turbo božićnom pogonu i molim te neka te ne napusti ova sjajna inspiracija jer mislim da djeluje na sve! smile79
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 19:23
Izzy i tebi smile79 a moja inspiracija djeluje na sve osim na tebe LOL
Na vrh
malena malena View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 519
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje malena malena Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 19:43
čaša mi je prekrasna... a vidim i tebe je ponijelo praznično raspoloženje... preslatki podmetači
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 19:48
Originalno poslano od člana iris iris napisao:

Izzy i tebi smile79 a moja inspiracija djeluje na sve osim na tebe LOL

Hahaha, baš si zloćka! Djeluješ i na mene, samo sam ja tek u fazi razmišljanja o onome što mislim napraviti, a ti si sva u akciji... Ja malo kaskam za tobom! Embarrassed
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 20:07
Pdlošci su preslatki, ali ni zvona ne zaostaju!
ANĐELKA
Na vrh
minimode View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1418
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje minimode Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Studeni 2009 u 20:27
smile227
stvarno svašta lijepoga u tebe, a ideje su ti super, svječnjake do sada još niam vidjela baš su wow! Vidim bit će tu još toga, eto mene opet....
smile78
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde
Na vrh
Dorina View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 834
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Dorina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 10:04
Super mi je sve, a zvona su predivnaWink
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 10:08
radovi su ti preslatki. Ukrala sam ti ideju za zvončićeWink. Namjeravam klincima za vrtić napraviti po 15-tak komada. Ovaj stiropor od 2 cm je super za rezati, imam i ovaj od 1 cm,ali nije dobar, puca. 
Na vrh
morema View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 249
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje morema Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 11:35
zaboravila sam te pitati, da li prvo lijepiš salvete ili posprejaš sa zlatnim sprejom? Ja sam već većini zalijepila salvete. Mislila sam ako ne uspijem posprejati (da ne uništim zaljepljenu salvetu) da stavim snijeg okolo.
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 11:42
kao i obično tvoji radovi su stvarno za diviti se pa tako i ovi podmetači su Thumbs%20Upsmile141
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 12:37
smile93prekokrasno sve,sveeeeesmile141,zaljubljena sam u ove tvoje zvoncicesmile211smile91
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 13:24
wow Iris, oduševljena sam smile141 
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 13:28
puuuuno hvalaaaaa smile79
morema, zvonca prvo dva puta obojam fasadnom bojom...onda rub posprejam zlatnim sprejom a tek onda lijepim salvetu
ali ako si već zalijepila pokušaj motiv zaštititi sa papirom dok sprejaš rub

i pokaži nam ih kad budu gotova Smile 

Originalno poslano od člana Izzy Izzy napisao:

Hahaha, baš si zloćka! Djeluješ i na mene, samo sam ja tek u fazi razmišljanja o onome što mislim napraviti, a ti si sva u akciji... Ja malo kaskam za tobom! Embarrassed

Izzy samo ti razmišljaj...tvoja razmišljanja uvijek imaju super rezultat Smile
Na vrh
rosa2 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2168
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rosa2 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Studeni 2009 u 13:31
zvonca su ti super ,al oni podmetaci sa snjegovicima su me vratili u najranije djetinjstvo imala sam jednu takvu slicnu sliku u sobi sa snjegovicima na koju se i dan danas sjetim,sa radoscu jer je bila poklon jedne meni jako drage osobe.ClapClapClapClap
cvijet za cvijet=buket
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2728293031 34>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,270 sekundi.