Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 78> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Što bi čovjek ovdje uopće mogao reći, sve sami vjesnici proljeća, to je ono što nam treba u vrijeme kad dolazi proljeće.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Anastazijo
![]() Bako, Anaido i Sarajko konačno smo dočekali proljeće i baš mu se veselim.
Voki vidjet ćeš kad dođeš, meni ti veliku sjenu na vrt veći dio dana radi jedna visoka stara škola i zapravo tek zadnjih tjedan i pol se moj vrt ugrijao i pružio lukovicama priliku da procvatu. Kod mnogih su Helleborusi cvali već pred dva mjeseca, a ja njim se tek sad veselim i divim. Popodne sam sjedila na svojoj jedinoj stepenici i bila sam ko malo dijete koje je dobilo najželjeniju igračku . Ja sam dobila svoju "kolekciju Proljeće 2011" .
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
kod tebe proljeće stiglo u punom sjaju,zaista prelijepi vjesnici toplih dana
![]() |
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Kod mene su visibabe odavno prošle.
|
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
I ja sam se pridružila ovoj uživanciji za oko i dušu!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja zavirila u mali gradski vrt po dodatnu dozu međimurskog proljeća...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() ![]() ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Voki jel da su prekrasni? Svaki dan me oduševi neki novi otvoren cvijet, svojom ljepotom i jednostavnošću. Danas sam konačno bila malo i u vrtu i uživala u cvjetićima, zapravo uživala sam jer Proljeće je konačno tu, konačno ga mogu vidjeti. Znala sam da će doći, a ova zima se jednostavno nije dala od nas maknuti.
ima nas puno
![]() individualci
![]() procvali su kao što rekoh
![]() ![]() ![]() Hepatica nobilis garsault - Jetrenka
![]() i opet oni......
![]() ![]() ![]() ![]() ....moj dobri Čolić, Srce je čudna zvijerka.....
Da nisam bio bolji i jači Sve što tvoje srce dira Srce je čudna zvijerka stara Jer ja vješto spajam staro i novo .....svima koji dolaze .....HVALA!
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
feeeenooomeennaaalnoooo!!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
uzivaju i moje okice
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Ja sam žmirečki pogledala jer je samo za Vokija.
|
|
![]() |
|
Hvala, Hvala
|
|
![]() |
|
PeKa ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 122 |
prekrasno, prekrasno
pekica
|
|
![]() |
|
Voki samo za tvoje oči.......hoću reći ti si pitao za njih
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ljubice moja i ja jedva čekam proljeće iako dok dođe proljeće ću jedva čekati ljeto i onih dva tjedna s vrućinama od +35 kad sam ja lavica najsretnija. Samo što nikad jedva ne čekam su zima i jesen. Čuj a ja se toplo nadam da ću te ove godine dovući k meni nekako, upotrijebit ću sav svoj ženski šarm pa možda uspijem.....
Srčeko.....Helleborusi dobro napreduju, cvijetne glavice su im fino nabubrile i sad se samo čeka toplina da konačno otvore sve svoje lijepe i krasne cvijetove.
|
|
![]() |
|
Tija kako napreduju heleoborusi?
|
|
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Krasne su ti ove tvoje cvjetne ljepotice. Eto kažu da nam stiže proljeće krajem tjedna, tak da se veselim friškim slikama iz tvog vanjskog vrta.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Baš mi drago da sam imala posjetiteljice i na današnji dan. Bergenija jučer sam dobila jedan originalan i unikatan poklon, a danas sam se lijepo družila uz jednu kavicu i meni sasvim dosta. Kao što je i Voki danas rekao "8. mart je samo jedan dan u godini, a žene treba da se vole, poštuju, paze i maze svakoga dana".
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Hvala ti Tija na čestitki! Istu čestitku upućujem i tebi!
![]() Amarilis je iznad mojih očekivanja!
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Hvala, također.
Jako lijepa orhideja,kukurjek, amarilis
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |