Moja cvjetna gredica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 85> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uuuu pa kod tebe je fantastično ,glicinija je predivna
![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Kako bi mi dobro došao odmor na nekom mjestu lijepom poput tvoga brijega. |
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Krasan ti je onaj taman geranium, a i listovi su mi baš lijepi!
Jako mi je lijep tvoj brijeg!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
našetala se, nagledala, nauživala, no glicinija ostavlja bez daha zaista
![]() |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
vrt je divan, mogu si ga samo vizualizirati sad u glavi draga. Iz dana u dan sve više cvijetića, a kad se i ostalo što imaš priključi cvatnjom postaje čarolija.
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Znaci imala sam "Recht" ! Mala MicaMaca bude mamica ?!! Sad jos samo trebam MM nagovoriti a i kuma koji bi ju moral hraniti kad nas nebude tu !
Cvetek od sekice mi je prekrasan , ali ne pricam ti nist novoga ! Jedno malo srceko se primilo ali ono drugo na zalost nije ! Neznam da li je roza ili bijelo ! Kroz slucaj sam cula da ce mi M. to kupiti (stvarno nisam prisluskivala nego su on i kum preglasno pripovijedali) ! |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Gute, nadam se da budeš uskoro vidla srčeka i u svom vrtu. Kakav je to zagorski vrt bez srčeka! A moju MicuMacu ne trebaš krasti, uskoro buš mogla i dobiti koju. Sve je deblja.
Sara, uvijek me razveseliš svojim dolaskom
|
|
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Tvoj brijeg je najljepsi brijeg koji sam i kad vidjela! Osjetim miris glicinije i djurdjica , zatvorim oci i vidim srceka a i sve ostalo je prelijepo ! No , ja se opet ponavljam, sve sam ti to vec sto puta rekla ! Malu MicuMacu cu ti ukrasti!
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
lijepo je na zagorskim bregima, predivne glicinije, predivna srčeka, predivno sve
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Tvoj brijeg je najljepsi brijeg koji sam i kad vidjela! Osjetim miris glicinije i djurdjica , zatvorim oci i vidim srceka a i sve ostalo je prelijepo ! No , ja se opet ponavljam, sve sam ti to vec sto puta rekla ! Malu MicuMacu cu ti ukrasti!
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kiša pada svaki dan pa ode glicinija. Osipaju se cvjetovi po stolu i klupama bez mirisa al još uvijek lijepi. Sad će krenut listovi pa će biti hlada za ljetne vručine ako ih bude.
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Prekrasno je sve, ali glicinija obara s nogu. Mora da je užitak sjediti u njenoj hladovini uz njen opojni miris
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Netko je napisao...,kao da gledam sliku iz časopisa! I bio je u pravu!
Prekrasno je! |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kod tebe prekrasno kao i uvijek, tvoje cvijeće ostavi me bez daha
![]() ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |