Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 39> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vrijedne li žene zelenih prstića. Pa ti buš već za koji dan pikirala flance. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ja sam samo desetinu od tvojih posudica zasadila, još nisam ništa posijala i mislim kako sam bila vrijedna.
Kakve ćemo sličice samo gledati ovoga ljeta
![]() |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Ajme Shasha koliko će to cvića bit.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Hoya,nema žurbe,sve bude niknulo.Za večinu je i rano,ja sam to malo povrća,dosta začinskih biljaka ima, i jako malo cvijeća sijala.Ma niknut će i kad zatopli pa se van posije,i nebude puno kasnije cvalo od ovog sad zasijanog.
Ja danas bila vani cijeli dan.Nije da mi je vruće bilo no bilo je sunčano,bez vjetra i dok sam radila nije mi zima bilo.Nisam nešto puno radila,umori me sam izlazak na friški zrak
![]() Malo sam prošetala do obližnjeg šumarka da vidim šta ima.Ima nešto no mislim da za 2-3 godine nebude ništa od tog cvijeća
![]() SilveK,vidjela sam da su oni"naši" počeli nicati.Za par dana,ako opet nebude snijega,budu procvali.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Shasha, Hoya mi je donijela travu koju si joj poslala, pa sam je danas posijala, valjda će biti uspješno. Malo je teže zbog pasa, koji gacaju, ali djelimično sam ogradila, pa će valjda nešto uspjeti.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Shasha ja sam danas bila preko tri sata u šumi i jedva pronašla visibabe...a od jaglaca ni j. prije par godina ih je na tom mjestu bilo more
![]() ![]() ![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Mamaa,kaj bi ja sad,žali se "zelenima"
![]() ![]() Triša držim palčeve za dichondru
![]() |
|
![]() |
|
Ma došla sam se pohvaliti sa prvom ovogodišnjom upalom mišića
![]() ![]() Onda me je,oko 2sata,MM došo pogledati i pitati me:a gdje su ti jaglaci???(mislio je na novopridošle.Obično kupim u proljeće da zašarenim terasu)Velim ja,u dućanu,dragi
![]() ![]() I otišli mi po jaglace,vratili se doma sa 2 jaglaca
![]() Ma bilo ih je no nisu mi bili lijepi pa nisam više uzimala.No uzela ja mini narcise u teglicama(nekih 7kn)pa sam našla prekrasnu kliviu na sniženju(40kn)sa pupoljkom,za 5-6 dana će cvasti,zemlju sam kupila...eeee znam.Onda smo se čudili teglama od terakote kak su skupe i naravno,opet sam se divila onoj tegli za začine(200kn košta pa joj se samo divim)I onda mi MM popizdio i kupio tu teglu
I to je bilo to.Trebam li vam reći koliko sam sretna
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hej i ja sam jučer nešto posadila!!!
Tvoje plave zvončiće, araniju od Silevek ali sada se mislim da bi mi bilo pametnije da si kupim već odraslu...tko će dočekati ovu da naraste???
Također sam prekjučer kupila dragoljuba visećeg pa sam i njega posadila, valjda nije prerano???
|
|
![]() |
|
esmeralda ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 873 |
Baš si imala lijepi i sretan dan, bravo za TM kada te je tako lijepo razveselio i usrećio
![]() |
|
meni je super u životu
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
Čestitam ti na uspješnom danu i poklonu od mužića
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Meni je,očito,danas rođendan
![]() Jutros sam jedan paket podigla na pošti a 2 su još tamo jer su preveliki i preteški da ih nosim....mora da mi je rođendan
![]() Kat.rea mi poslala neku biljku,samo ne znam koju a šta mi Kaća šalje u ona 2 paketa(15kila imaju) nemam poima no užasno sam nestrpljiva.
Rekla sam MM da me treba voziti na poštu jer ih ne mogu nositi a on veli-NEĆU,meni nitko ništ ne šalje samo sve tebi(jučer mi od Esmeralde pošta stigla)
![]() Ok,sad idem nestrpljivo skakutati i čekati da MM dođe doma pa da vidim šta to ima za mene
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
odlične vijesti shasha,veselim se i ja sa tobom
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Lijepo, sad ti ide vikend i dok posadiš sve što je stiglo - opet upala mišića ... Baš te briga, to je najslađi umor. |
|
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
|
|
![]() |
|
Joj šta sam nestrpljiva,već sam treći puta MM zvala,gdje je
![]() ![]() To ću uslikati,to mi nije teško,pa navečer stavim slikice
![]() |
|
![]() |
|
I ja s nestrpljenjem iščekujem veče da se radujem zajedno s tobom Ljudi kako ste vi svi divni i dragi |
|
|
|
![]() |
|
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
.....evo i ja čekam te tvoje pakete da vidim...slikaj, slikaj...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i,i sta ima u paketima
![]() |
|
![]() |
|
skitnica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1556 |
pa dobro jesu li stigli ti paketi?
|
|
mi smo djeca cvijeća
|
|
![]() |
|
Jesu,jesuuuuuuuuuu!!! Samo sad goste imala do malo prije i tek sad sam slike stavila(na temi "oglasi" kod zahvala su slikice)
Joj kak sam sretnaaaaaaaaaaa
Kat rea,Kaćaaa
![]() I tako,danas sam jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaako sretna.Popodne smo malo prošetale šumom,SilveK ja i jedna poznanica...Cure kako drijemovac miriši!!!!!Prekrasno je!
Onda smo malo "kopkale" po mom dvorišću,prorijedile ga...naravno,ne moram vam reći da mi je SilveK donjela nekaj.Sjemenikice(ne znam čega,moram ići tražiti) neki paradajzek malecki i kućnu sreću....
I ko veli da mi nije rođendan!!!!!!!!!!
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2728293031 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |