Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 291292293294295 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Clematis |
|
![]() |
|
![]() I samo jedan novitet za kamenjar sa Flore,niski mak(Baka Bea zna kako se zove,ja zaboravila) |
|
![]() |
|
hana dobro mi došla.Taj senecio je iz Bauhausa.
![]() |
|
![]() |
|
kamenjar ti znaš da je meni tvoj cactus-garten bio uzor i odmah sam išla kopirati.Meni nedostaje tvoj vrt.
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Nisam još vidjela takvu delospermu..... Zanimljiva postava s kanticama......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
bome... svega ima kod tebe, za pasti u nesvist ;)
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
jako lijepo, uredno složeno, ruže su
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
prelijepo, posebno bih izdvojila echeveriu pulvinata cristatu, posebna je
|
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
Tvoji sukulenti su me podsjetili na jednu priču s mojim sinom kad me pitao koliko ga volim, pa je htio znati brojem; nakon mog izmotavanja da se ne može izbrojiti pitao me je li 100 (ne, nije), je li 1000 (ma nije) onda je zaključio da je to dokud samo Bog zna izbrojiti. Još malo i kod tebe će biti tako...
![]() I ruže su predivne
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
kako se zove ova biljka? Tnx
|
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Camellia, ovo je veličanstveno, vrt ti je prekrasan, ali sukulenti, to je riječima neopisivo.Toliko imaš predivnih vrsta o kojima mogu samo sanjati.Kod tebe je prava izložba cvijeća...nema ti granica...
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Koliko god se trudila da nađem neku zamjerku i da kažem "e pa ovo je moje bolje"ne mogu to pronaći, vrt s oboljem rarnolikosti u kojem caruju biljčice preljepih raznolikoh cvijetova i bezbroj sukulenata kojima ni broja sigurno neznaš ( e u ovo sam sigurna
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
milica7
natalija enrikova nona moon Nisa hana taj plavi cvjetić je phlox temzi aralija Baš ste me raznježili sa svim što ste napisali o mom vrtu.Nadam se da ćemo se i dalje družiti uz moje nove i stare biljke i skupa uživati u njihovoj ljepoti. ![]() |
|
![]() |
|
![]() Još jedna nova delosperma |
|
![]() |
|
![]() Prošlogodišnja Siningia me razveselila cvijetom |
|
![]() |
|
![]() Crassula arta (treća,ali od nje ne odustajem) |
|
![]() |
|
![]() I još jedna sa Flore Crassula deceptor |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 291292293294295 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |