Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 292293294295296 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Malo sempervivuma... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() I hoste... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Opet sam navratila u tvoj vrt, oduševila me nova delosperma, ko plamen je.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Narančasta delosperma pun pogodak, nemamo je često priliku vidjeti, prekrasna je!
Čuvarkuća sa šarama mi je ![]() A hoste su prelijepe, kao i novi sukulentić!Uvijek nam pripremiš neko novo iznenađenje, uživancija je posjećivati tvoje cvjeteke, uvijek naletim na neko novo prekrasno "zeleno čudo" ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
anđelkad i mene je osvojila ta delosperma jer su joj listići neobičnih boja,nisu zeleni nego prošarani narančasto-crvenom bojom.
![]() miska hvala ti šetnji i komplimentima i navrati opet. ![]() aralija sigurno si mislila na crassula moonglow,slične su,ali jedna pored druge su jako različite.A,dogodi se meni i da kupim nešto što imam,nikad ne znaš da li u zimi odapeti pa neka ih u pričuvi. ![]() anabistrica moja cvjetna prijateljice sa susjednog brega,rado si viđen gost među mojim cvijećem. ![]() temzi hvala ti i drago mi je da ti se sviđaju moji noviteti.Evo sad još jednog novog kojeg sam duuuugo tražila. ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Albuca spiralis "Frizzle Sizzle" Biljka koju sam dugo gledala na netu,pojavila se kod nas.Locirala Natalija,a pronašla mali kaktus.Puno vam hvala. ![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ovu albucu vidim prvi puta.... Zaista je zanimljiva.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Ovu slikicu moram ponoviti - predivan semprevivum!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Evo, ja sam se nastavila družiti uz tvoje prekrasne stare i nove biljke
![]() |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...Albuca spiralis!!! Savršena je
![]() ...vrt ti je divan koka, sve kaj po špagici, novi sukulenti neobični i neviđeni, police prepune ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 292293294295296 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |