Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 293294295296297 319> |
Korisnik | |
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Krasni noviteti, kovrčava je jako zanimljiva!
A i hoste su ![]() Pozdrav.... |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
milica7
![]() bugicaza5 ![]() moon ![]() miska ![]() Retriver Sara ![]() FLORAMYE hosta se zove Gold Standard. ![]() Drago mi je da vam se dopala Albuca jer je i moj favorit.Do sad sam je samo gledala na slikama.Očekivala sam da je to mali sukulent,ali je ova dosta velika.Nadam se da će se adaptirati. U jučerašnjem pohodu po MBM-u sa mojom cvjetnom prijateljicom Retriver Sarom,našlo se nešto prekrasno.Nisam mogla odoliti. ![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() Aeonium Canariense Kupljen ovako posađen u terakotnoj tegli,visine preko 50 cm. |
|
![]() |
|
![]() Acer palmatum Momoiro Kojasan Srednja veličina,48 kn |
|
![]() |
|
![]() Uredila sam Crassulu ovatu i presadila |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Ovo je stvarno nevjerojatno, neko se je zeznul, izgleda mi ko izložbeni primjerak. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
I Momoiro je prekrasan. |
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
dea78 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Ožujak 2014 Lokacija: zagreb Status: Offline Bodovi: 661 |
Boze,predivan je.sretno s njim.pazi da se neko ne
![]() ![]() koliko god da si ga platila isplati se.takav bi jedino mozda mogao kao izlozbeni primjerak imati Botanicki vrt,ali cisto sumnjam.
![]() |
|
Pozdrav iz Zagreba!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
malo sam virnula, nikad mi dosta
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
prekrasan ulov
|
|
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
ane6 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 16 Veljača 2013 Status: Offline Bodovi: 329 |
toliko lipote u tvom vrtu,prekrasno sve...
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Koja ljepota ovaj tvoj ulov je prekrasan
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Zeleni aeonium je poseban. Jako mi se sviđa i narančasta delosperma. Bome se može dičiti bojom.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Došla sam i ja vidjeti novitete, posebno Aeonium Canariense. E, to se stvarno zove dobra prilika, bila bi ogromna štete propustiti je.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
ja sam se dva put vracala do ove police,predivna je ,nakupilo se sukulenata i bas divno izgledaju ovako poredani..ali..prva misao mi je bila kako ti ovo zalijes ...stvarno su ove bijele teglice nesto predivno ..cijeli tvoj vrt je fantazija ,izbor biljki predivan a i brojno stnaje oho ho.... |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Carol
![]() dea78 ![]() moon ![]() Nisa ![]() ane6 ![]() @kaktus ![]() lucy ![]() anabistrica ![]() kamenjar ![]() Retriver Sara ![]() Hvala svima na podršci,posebno što podržavate moju ljubav prema sukulentima.Retriver Sara je pokušala to dočarati slikom.Vidite koliko ih je još ostalo,oni koji ih vole,čeka ih njihov primjerak. ![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
|
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
I opet nenadmašno i prelijepo! Albuca je čudesna, prekrasni noviteti!Jedva čekam što je slijedeće!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Pošto stalno pada kiša,biljke su mi narasle,stabla i grmovi već stvaraju lagani hlad,a sukulenri u vanjskom vrtu su se oporavili.Trava nikad bujnija i zelenija. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 293294295296297 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |