Jedan mali vrt u Veterniku |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Korisnik | |
Cofi ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 40 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Gledam albume sa slikama i pronadjem par slika kako je izgledalo dvoriste pre pocetka radova
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Ali je zato sada
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cofi ![]() Nedavno posijan ![]() Pridružen: 29 Ožujak 2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 40 |
Jos jednom veliko hvala svima na lepim recima
![]() Drago nam je da vam se svidja jer i lepa rec gvozdena vrata otvara ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Cofi, pravi si majstor i umjetnik. Trebalo je imati ideju i sprovesti je u djelo!!!
![]() |
|
![]() |
|
Pre par dana izasli smo u jednom casopisu, casopis se zove moja lepa basta, biraju najlepsu bastu vrt kod nas poslali smo slike....
Ima oko 120predloga konkurs je otvoren do 1novemra kad ce biti i proglasenje pobednika dotle cekamo i naravno uzivamo u predstojecim radovima koji nas cekaju .... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bravo!!!!
![]() Od srca vam želim da pobjedite na natječaju... |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Vrt vam je zaista prekrasan, želim vam puno sreće na natječaju!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
A evo i malo slika koje smo uslikali u zadnjih par meseci ruze, lale, orlove kandze iz naseg vrta uzivajte
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ja sam bas uzivala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
koje predovno cvijece...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
bez riječi sam
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Dečki Ilijevski
![]() Slike cvijeća su uistinu prekrasne, hvala vam na toj ljepoti!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Ijako nepoznajemo nikoga sa foruma,od srca zelimo da vam se svima zahvalimo na odgovorima i ovim lepim recima jer prosto covek kad cuje lepe reci od drugih ljudi dobije i volju i motivaciju za rad
![]() @administrator Triša hvala i za slike dana ![]() @Anaida Samo iz casopisa bice 10-ak ljudi u ziriju koji ce na osnovu slika proglasiti pobednika, poslali smo im 10slika, ali oni su od svakog stavili po sliku zbog mesta u casopisu, tako da imaju slike celog vrta.Ostalo je jos par dana do proglasenja javicu kako smo prosli, samo da napomenem, nama je drago sto smo izasli u casopisu posto smo mi jedini iz naseg mesta a nase mesto ima oko 30.000stanovnika ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Bravo! A motivacije ti neće faliti!
Svakim danom sam s nećim novim oduševljena i iznova smišljam ideje za svoj vrt. Meni je želja napraviti jedan most u dvorištu. Već 3 godine imam i mjesto gdje bi ga stavila, ali nekak mi je to uvijek zadnja stavka. No jednog dana se bum natjerala! Polako, ali sigurno! Baš bu bil ovakakav kakav je vaš, ali nebu išel preko vode već preko brdašca sa puzavicama. |
|
Tu se igramo
http://satyninabajka.blogspot.com/ |
|
![]() |
|
A da bi vrt u potpunosti bio ispunjen tu su naravno kucni ljubimci koji nam pomazu oko radova u vrtu heehehh.....
Golden retriver Bak i macor Cezar ![]() spavaju zajedno, igraju se, jedu iz iste posude ![]() Nadam se da se necete ljutiti sto sam postavio njihove slike. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I kako covek da ih nevoli ![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Bak i Cezar su preslatki!
![]() Imam i ja jednog nestasnog Nera,uskoro ce da napuni 8 meseci.Samo moje macke nemaju nameru da se igraju sa njim. ![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
odavno ljepsi vrt vidila nisan,a tek kucni ljubimci,rastapan se
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
preslatki su i baš mi je drago što si nam ih pokazao
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 8> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |