Moj vrt u Norveskoj |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 53> |
Korisnik | |
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Srdacan pozdrav svima!
Slikat cu ovih dana malo grad,sada lijepo izgleda.Ima puno snijega i sve je prekrasno, pravi bozicni ugodjaj.Slikat cu centar grada,plantazu cvijeca da malo vidite sta ima u Norveskoj. Da malo proputujete kroz Norvesku makar preko slika. Toliko mi je rdago sto se vas ouno javilo i dalo svoje komentare. Jako mi je lijepo druziti se sa vama. Imam i puno kucnog cvijeca, ali su mi favoriti HIBISCUSI. Ovih dana cu staviti slike od njih pa da vidite kakvih sve hibiscusa ima u Norveskoj. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Kako dugo si nam ti slavonska Skandinavka? Jeste li vrt sadili i uređivali vi ili je dio već rastao..?
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
Dobrodosla fuksija
![]() Bila sam kod frendice prosle godine (oko Nove) u Gothenborgu ali nisu imali nista snijega. Ova godina izgleda hladnija.Ona svako malo skoci do Norveske.
Za onu kucicu u vrtu sam pomislila da je mozda sauna,lol.
Imas jako lijep vrt.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Fuksija,sa malim zakašnjenjem,želim ti dobrodošlicu i jedva čekam nove slike .Dvorište-vrt je prekrasan.Kako je svakoga nešto posebno oduševilo tako i mene.Malo je teško u toj ljepoti jedno izabrati no ja ću kućicu i ptičice u njoj.
![]() |
|
![]() |
|
fuksija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2008 Lokacija: Norway Status: Offline Bodovi: 750 |
Veliki pozdrav svima!
Hvala svima na dobrodoslici. Nadam se da cemo se jos dugo druziti. Hvala svima na lijepim rijecima.Drago mi je sto vam se svidja moj vrt. Da odgovorim na vasa pitanja. U Norveskoj sam skoro 11 godina. U vrtu kada smo kupili kucu bilo je svega 5 stabala, a sve ostalo smo mi sadili. Gledali smo iz knjiga sta moze uspjevati u ovoj klimi i tako kupovali. Svake godine kupimo po nesto,premda je sada vrt vec pun i nema vise mjesta. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasno... Baš lijepu, ravničarsko-slavonsku toplinu unosite u hladniju zemlju...
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Pozdrav svima!
Potpuno si u pravu Anaida.Imamo dosta biljaka ,cvijeca i drveca koje smo imali u Slavoniji. Jos uvijek svake godine dotjerujemo vrt da bude sto ljepsi. ![]() ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
zvrk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2008 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 1013 |
U vrtu nikad nema predaha, zar ne
![]() |
|
![]() |
|
Pozdrav svima!
Zvrk, u pravu si. U vrtu uvijek ima posla. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
Vrt ti je krasan, makovi i javor posebno...pravi vatromet boja. Radujem se što si snama!
|
|
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
|
![]() |
|
cvetlin ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 714 |
Baš je sve lijepo,a ako kod nas neće biti snijega za Božić virnit ćemo na tvoj vrt pa i mi uživat u božićnom ugođaju.
|
|
![]() |
|
![]() Evo mene da se opet druzim sa vama. Pocinjem sa stavljanjem slika iz mog vrta, kao sto sam obecala. Ovo je drvo hamamelisa, koje je 1. vijesnik proljeca u mom vrtu. |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Od kad je ova slika, nemoj mi reć da je od danas
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
minimode ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1418 |
"vjesnik" se sakrio pod snijegom, ova slika mi je daleka, ne mogu vjerovati da je negdje snijeg.... |
|
«Ljudi se doživljavaju previše ozbiljno. To je nasljedni grijeh. Da su se pećinski ljudi više smijali, vjerovatno bi svjetska povijest drugačije izgledala.»
O. Wilde |
|
![]() |
|
Korijenko, slikano je prije 2 dana.
Minimode, znam da ti je slika daleka, jer zivis u lijepoj klimi i kod vas je vec proljece, a kod mene jos uvijek najmanje pola metra snijega u vrtu. Inace, sada kod mene pocinje period uskoro, kada ce cijelo vrijeme biti dan. Dani su sve duzi. ajduzi dan je 23.6. Poslije toga pocinju dani biti kraci. Ako se sjecate kako smo nekada ucili u skoli da je u Norveskoj 6 mjeseci dan, a 6 mjeseci noc. To se najvise odnosi na sjever Norveske. Ja zivim 40 km udaljeno od glavnog grada Norveske,Koji se zove Oslo, to sigurno svi znaju. Moj grad se zove Drammen. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajme snijega još ima
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Teško je to Fuksija i zamisliti, snijeg, a kod mene na Braču danas 25 stupnjeva, bilo mi je doslovno vruće.
Ima nešto zanimljivo i ja imam forziciju i još nije procvjetala, a tamo gdje je puno hladnije, kao kod tebe je u punom cvatu. |
|
život je more
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ova snježna čarolija je prekrasna.
Moram priznati da sam danas prvi puta u tvom vrtu i sviđa mise. nestrpljivo čekam nove slikice snijega i cvijeća!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja zavirila malo u tvoj vrt, treba obnavljati ovu temu, mislim da se nam ti najdalje, pa da vidimo što je novo na sjeveru, obožavala sam onu seriju "život na sjeveru".
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
![]() ![]() Evo da malo dodam jos koju sliku. Ova pticica dolazi svaki dan kod mene u vrt da jede. Konresa, snijega ima jos puno.Lantana, ti si bas sretna,sto bih ja voljela da je i kos mene tako toplo. Bergenia, bit ce jos puno slika, samo da dodje proljece. Evo Trisa stavljam polako jos slika. Bit ce ih jos mnogo. ![]() |
|
pozdrav iz Norveske
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 53> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |