lula |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 49> |
Korisnik | |
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
preljepe su ti plocice,
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
pločice su prekrasne! podsjećaju me na djetinjstvo.
sad mi se možete svi smijat, ali ne želim prestat vjerovati u bajke. imam tako lipa sjećanja iz djetinjstva. brat i ja smo pisali pismo didu mrazu što želimo za poklone, ostavili bi mu pismo na stolu. čak bi mu i koji keks ostavili, a mama mi morala cili balkon dobro očistit i maknut konope na koje bi sušila robu. da dida mraz može lipo sletit na balkon, jel. bez ikakvih posljedica
![]() ![]() jooj, lula oprosti što sam se toliko raspisala. ne zamjeri
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Od svih tvojih prekrasnih plocica najvise me odusevila ona djecija (s cetiri snijegom pokrivene kucice)... ma sve su prekrasne, ali mi je ova malkoc "pomaknuta"... a te pomaknute stvari su meni i najdraze
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Prva pločica mi je predivna,podsjeća me na djetinjstvo i neki davno zaboravljeni Badnjak.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
Hvala djevojčice....
![]() Pločica je bila na popravnom ...he he
A ovaj se toliko natrpao poklonima da mu ispadaju iz saonica....možda koji ulovim i ja... :D
A dodala sam mu i malo pahuljica ..ipak mi je takav Božić najljepši... |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Baš su medene... Netko će im se jako obradovati (a ne mora biti ni maloljetan!)!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Prekrasne dječje pločice!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
preslatke pločice,prave dječje....i u tvom stilu odlično dorađene
![]() |
|
![]() |
|
lula ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Svibanj 2009 Lokacija: United States Status: Offline Bodovi: 1086 |
![]() |
|
Hvala djevojčice moje...hvala.
![]() |
|
![]() |
|
Prekrasno ogledalo, tako vintage.... Jedino mi ona zubarka nikako ne paše u cijelu priču, ali valjda je nečim i zaslužila tako divan poklon...
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Znam da nije jestivo... ali kad ga vidim (mislim na ovo zadnje ogledalo) prosto mi dodje da kazem mljac... i eto.... mljac
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
Hvala vam drage moje
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
prekrasno ogledalo!
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticno ogledalo!!!!!
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Stvarno prekrasno ogledalo! Bravo!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Lula prekrasno si uredila ogledala
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 49> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |