Izzy: Laboratorij žica i perlica |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 20> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Odlično! Našle su se dvije prave! Curke moje, Anastazija i Proljećka... Naušnice sam motala u Zagrebu, pa sam ih selila u Slavoniju (tamo su i ostale), a naziv sam smislila kad sam izašla iz vlaka i tramvaja! Bila sam pod dojmom! Nadam se da će i ovaj vikend biti hmmmm... "kreativan"!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
svaka cast majstorice preljepo i elegantno kao i inace
![]() ![]() ![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() Sve mi se čini, da joj je taj izraz pao na pamet u vlaku ili u tramvaju...
![]() |
|
![]() |
|
anastazija ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1422 |
![]() a ti Izzy osim što osmisliš da tako lijepo izgledaju još im i nadijeneš prikladno ime. pa sad...s tim u vezi zanima me da li si ove "Slave to love" krstila u tijeku izrade, naknadno ili možda na povratku iz Gradiške?
![]() |
|
![]() |
|
sandrazg ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Studeni 2009 Status: Offline Bodovi: 192 |
potpisujem.....svaka čast, predivne su! |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Naušnice su odlične!!!
Krenula sam od prvih i mislim si ove ću naručiti, pa dođu druge još ljepše, pa treće uh, i one bi mi trebale....i tako do kraja, a svake lijepe na svoj način.
Pretpostavljam da su sve na prodaju ili ?
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ja cu poludit,koje divote,obozavam nausnice. vrhunski slikano i prezentirano,svaka čast izzy!
|
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Proljeće, hvala ti što si mi učinila uslugu i iskopala moju zaboravljenu galeriju, sad ne moram tražiti!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mislim da je zaista vrijeme da skineš prašinu sa ove teme i staviš slike novih radova. Sada znam da ih imaš
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
ogrlica je odlična,naušnice su ljepe,jednostavne i elegantne!
|
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
divne naušnice!!filcani broš je odličan.i sama u zadnje vrijeme dosta koristim filc i dijelim tvoje oduševljenje njime.filc je zakon!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
kakve savrsene nausnice... oba para... iako malecku prednost dajem koraljnim... crveno je ipak moja boja
![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
budem sigurno
![]() |
|
![]() |
|
Meni je filc stvarno super! Ima taaaako divnih boja i sve se mogu kombinirati - sšto šarenije i blesavije, to bolje! Šiva se super i ljepi bilo kojim ljepilom, ne moraš biti neki genijalac za to! Čak sam pala u napast da kupim baš vunu za filcanje, ali mislim da ću pokušati nekom drugom prilikom! Pokušaj - stvarno je slatko i jednostavno!
![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
sve je prekrasno! naušnice sam već komentirala u drugoj galeriji. a ideja sa brošem je super. filc sam koristila samo 2 puta za unutrašnjost kutijice. moram priznat da sam toliko puta gledala filc u dućanu i mislila se da li da još toga kupim i napravim nešto drugo (da ga ne koristim samo za kutijice), ali uvik bi se suzdržala. ovako kad vidim što si ti napravila, samo mi daje motivaciju da kupim još toga i pokušam nešto drugo od toga napravit.
|
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Baš kako si i rekla..... jednostavno i elegantno!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
kami ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 23 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 1033 |
Samo da kažem, brošić od filca je vrlo dinamičan, zasad sam ga nosila na pojasu jedne veste na preklop i na jednoj dolčeviti...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 20> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |