moji radovi |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Korisnik | |
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Svaka čast na ovom maštovitom uradku. Samop tako dalje.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
Zanimljivo i originalno.
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
da nisi rekla da je neka greška nitko ne bi ni znao.
Jako zanimljiva ideja, ne vidim da je realizacija nešto zakazala. Stvarno originalan i jako lijep rad. ![]() |
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
dobro došla
![]() |
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Hvala cure, za podršku i lajkanje mojih uradaka..
![]() Šabice ma mogla sam ja primučat taj dio al bi sebi bila falša.. To ti je meni isto kao kad dobro ispoliraš auto pa ga ideš poklonit il prodat i mučiš računajući da niko neće skužit da je ulupljen na par mista..
|
|
![]() |
|
vania ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 12 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 128 |
Ovo je poklon za vinčanje prijateljima, opet kombinacija tifanija i decoupages, print je cviče koje im raste isprid kuće uslikano prošlo lito.. Ideja se stvorila od iskiduckanih "grozdova" cviča koji su stvorili trudnu damu u popodnevnoj šetnji (nadam se da je i vi vidite)..
p.s. Cure molila bi vas savjet kako da ovo uokvirim jer su stakla teška i mislim da postoji šansa da se zadnji odvoji ako se nespretno uzme u ruke i da li mogu sve skupa lakirat sa nitro lakom, hoće li se oštetit slika (inaće print je laserski)
|
|
![]() |
|
Format je A4, tj. cca 21×30 cm
|
|
![]() |
|
KIKA '56 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 843 |
O okviru ipremazivanju ti ne mogu dati savjet,a za uradak da je pravi i neobičan.
|
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Strašno neobično-jako mi se sviđa!
![]() Odlično si ovo napravila!!! Vidim trudnu damu sa suncobranom...a pošto je ruke stavila preko stomaka...nikako da procjenim u kojem je mjesecu...6-7 možda? ![]() ![]() ![]() Za premazivanje, ne znam da netko ovdje koristi nitro lakove, pretpostavljam da bi to uništilo print-koliko znam (a ja tako radim također) koriste se lakovi u spreju npr.Happy color-meni odličan, ili lakovi u limenci. Osobno mi odličan Helios marine varnish 0220-ne sadrži nitro (tako mi bar reklo nekoliko prodavača). Ovi u limenci su mi draži za printeve. Uzmem malu teglicu jer se brzo isušuje i stvrdnjava kad je otvoriš. Za okvir...hm...valjda će ti se javit netko s više ukusa i ideja za to...a možda i za neke druge lakove. |
|
Pusti ko listak neka te mota taj ludi polet, vihor lud. Leti ko lišće što vir ga vije, za let si dušo stvorena.
|
|
![]() |
|
andora2 ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 377 |
slika je odlična pogotovo ideja sa trudnom damom od latica..prekrasno. mislim da ti je najbolje sliku odnesti majstoru za uramljivanje ako si u mogućnosti
![]() |
|
Iskustvo je divna stvar.Omogućava vam da prepoznate grešku kada je ponovo načinite.
|
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Stvarno si maštovita. Takvog nečeg ne bi se nikada sjetila.
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
neobično,jako mastovito i preljepo!
![]() |
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
jako maštovito i nadasve originalno
![]() i ja sam mišljenja da je sliku najbolje odnijeti majstoru da je urami
|
|
![]() |
|
Baš mi je drago da vam se sviđa, hvala svakoj na lipim komentarima, mislim da ću je i odnit meštru da ne bi sad na kraju nešto zeznila, bilo bi mi ža.. |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
![]() ![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
dama od latica je pun pogodak! izvrsna ideja, savršena izvedba!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Šabica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 358 |
svaki put neka luda i zanimljiva ideja kod tebe
![]() Ova je jako lijepo i slažem se s curkama, najbolje odnjeti majstoru da on riješi tehnički dio, bilo bi i više nego šteta da se sad nešto loše dogodi. Za lak ja imam isto prozirni neki na bazi akrila u spreju i do sad se pokazao dobar. Prijatelj slikar mi je spominjao šelak (nisam sigurna jel se tako piše, ali se čita tako) koji daje malo starinski štih, ali nisam ga još nabavila i probala njime raditi pa ne znam detalje. |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
jako lijep i maštovit rad! Ideja i izvedba su odlični!!!
![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Stvarno cure, predrago mi je da vam se slija sviđa
![]() Biljo da će mi ostat doma ne bi je uopče dala uokvirit al kako ide ka poklon straj me da bi se mogla razdrmat jer je stvarno teška, a nemam ideju kako je sama učvrstit kvalitetno..
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 6> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |