Mak - Papaver |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Papaver somniferum danish flag
![]() Papaver orientale ![]() Papaver alpium ![]() Papaver californicum ![]() naravno slike su sa neta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
matilda ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Siječanj 2010 Lokacija: Krapina Status: Offline Bodovi: 540 |
da nema naslova teme, mislila bi da su to cvijetovi božura. prekrasni su.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
gioia makovi su ti predivni!!Tačno je da ne vole presađivanje pa ih zbog toga svake godine izgubim!Kada ih sijem u čaišice samo pola opstane,kada se prebace u baštu...
I ja sam bila uvjerena da tema o makovima,već postoji.Ali, ne mogu je naći.. |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
jos ova slika i necu vise
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sad sam malo googlala,svasta interesantno pronasla o maku,al necu vas daviti...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mana mu je sto ne voli da se presadjuje i sto ga napadaju sitne crne bubice. |
|
![]() |
|
Trazila sam temu o makovima i nisam je nasla,i malo mi nemoguce da nije vec otvorena,a mislim da mak zasluzuje svoju temu.
Vise se i ne secam kako je mak nasao mesto u mom vrtu,davno sam dobila seme,davno sam prestala da ga sejem,sve umesto mene radi ![]() ![]() E sad nastaje davljenje sa slikama... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |