Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijetomanijakov vrckav  vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijetomanijakov vrckav vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 12>
Korisnik
Poruka
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 18:25
Lijep vrt, lijepe fotkesmile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 18:51
predivne slike
Na vrh
anči39 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3042
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anči39 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2011 u 23:32
Sviđa mi se tvoj neven !!

"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 00:10
Krasno cvijeće i jako dobre fotografije Clap
Oduševila me fotografija bijelog cosmosa i ova panoramska

život je more
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 07:40
Lijepa je ova slika gore a i biljčice su .....Thumbs%20Up  Lijepa boja slaka, moj  je isto počeo cvjetati....za sada samo plavi, on se uvijek prvi otvori.Nemam razvrstano po bojama, pomiješani su....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
dijana7566 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

DONATOR

Bodovi: 3643
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dijana7566 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2011 u 20:06
Krasno!!!
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 12:14
Da vas malo pozdravim svojim cvijeticima,uskoro cu ic radit na more tako da cu bit odsutna nekih 2 mj ,al zato cu pokusati nabavii malo morskih biljkica za svoj turopoljski vrt,pa eto nesto od mene ako nadjem vremene prije puta bit ce toga jos .Uzivajte .

Moja trubica sijana u proljece krece u cvat ,bi ona i prije da mi puz nije pojeo pupoljak :-)

Ova kopriva me odusevljava svaki dan svojom bojom

Gazenija

Nisam sigurna jel to vrsta cinije ,to sam sjeme uzela od susjeda ,al se ne sjecam kaj mi je reko sto je to .

moje petunije ,tak osam sretna jer sam ih sama sijala ,samo sto pise da su visece jel to treba nesto podrezat da bi one visile il su krivo sjeme prodali?

katusici koje mi je poslala sanja9802,vidim da se svi drze ,jos jedno hvala :-)

i za kraj pozdrav od mica maca..

Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 13:16
Sve je prekrasno, nema se tu što puno pričat, a mica macama najveći pozdrav! :D
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2011 u 13:46

smile57
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 00:13
divno
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2011 u 06:55
Baš mi se taj vrckav vrt dopada. I miceki isto, a vrganji mi čak sim mirišu.
Na vrh
palcica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 687
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje palcica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Rujan 2011 u 09:23
Originalno poslano od člana gospina trava gospina trava napisao:

Baš mi se taj vrckav vrt dopada. I miceki isto, a vrganji mi čak sim mirišu.

Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 12:19
Eto malo da se vratim pisanju.Stalno citam a nikak da nesto i objavim. pa eto zimske idile u mom vrtu.

Moj prvi pokusaj rasadjivanja gazenija,nadam se da ce uspijeti.

Moja polica zimovanja obasjana hladnim suncem
Za sada se sve drzi...Nadam se da ce tako i ostati.

Ovo je ako me ne vara astra,posijala sam ju proslo proljece ,i jos nije cvala ...Sto vi mislite ?

Eto i za kraj,posao koji se nece sam napraviti,obrezivanje malina ...al nekako vrijeme mi nije bas u korist,pogotovo danasnji hladni vjetar.
Puno vas pozdravljam,te cu pokusati malo cesce pisati
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 12:34
Super početakClapKrasno cvijećeThumbs%20UpSviđa mi se tvoj trud i motivacija smile141  Jedva čekam nastavak smile78
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bina View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 164
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 15:36
prekrasan vrckavi vrt, a mice mace preslatke su .....jedva čekam dalje
Uz cvijeće i život je ljepši
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 17:12
Tu su me baš razveselile tvoje nove sličice, zima je kod svih, pa nema puno novosti, ali uvijek se nađe nešto interesantno za slikati.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 21:26
Svega u tvojem vrckavom vrtu, trešanja, malina (moje voće br.1), a onda još i vrganji. Stižem u Turopolje kad krene sezona. Sadnice gazanija budu sigurno uspjele, tak da na proljeće ukrase vrt. Nije još malo prerano za rezidbu malina, pajoš je sve smrznuto ?
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Siječanj 2012 u 21:35
Da, i meni se čini prerano za rezidbu, pogotovo kad najavljuju snijeg i jako niske temperature. Ja svoje još neću rezati, čekam toplije dane. Lijepo ti je cvijeće (a o slikama da i ne govorim), al stižem i ja u berbu vrganja.
Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Siječanj 2012 u 07:41
Ovi o vremenu ,ja svake godine kad ovako po zimi malo zatopli ,obrezem maline i nikad im nista nije.Pri je par godina sam dan prije badnjaka obrezivala.jer to vise da prorjedim posto proslogodisnja biljaka odumire pa rezem ubiti mrtve grane.

Drago mi je da vam se svidja moje slike i vrt.To mi je poticaj da cesce stavljma slikice .
Na vrh
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2012 u 09:18
Eto opet vam se javljam...Sada sa slikicama svojih novih kaktusa.Nekako sam zapela za njih ,pa samo kupujem i zicam da mi ih se kupuje .smile47
Haworthia Fasciata( Kupljena u Kalia centru)

Echinoffosulocactus iloydii (Kalia Centar)

Euphorbia Ferox ( Kalia centar,ali nisam sigurna u naziv )

Cylineropuntia Cristata (Kaufland)
Šokirala sam se kad sam dosla doma i pocela vadit umjetno cvijece iz njega,po 2cm cackalice zabijene u njega,nadam se da mi nece zbog toga uvenuti i da ce rane zacijeliti.

Njihovo mjesto tokom zime ,decko ce me ubit jer sam smanjila radijator u kupaoni ,pa je nekih 15 stupnjeva,ali sve za moje nove bodljikavce.

Eto to je za sada to ,narucila sam si sjeme pitaje,i nekoliko kaktusa i LITHOPSA, pa se javim kad pocnem sijati :-)

I jedna dobra informacija,u Getrou imate zemlju za cvijece 50l po 25kn ,a zemlja je jako dobra ,ja u nju vec 2 godine sadim,i jako sam zadovoljna.Tako da za par dana krece sijanje paprike,paradajza  i ostalog.Pa vam pisem .Puno pozdrava od Cvijetomanijaka.TongueTongue
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 12>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.