Cvijetomanijakov vrckav vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 12> |
Korisnik | |
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijep vrt, lijepe fotke
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
predivne slike
![]() |
|
![]() |
|
anči39 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3042 |
"pravi prijatelj je ona osoba koja te drži za ruke i dodiruje tvoje srce!"
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
život je more
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepa je ova slika gore a i biljčice su .....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Krasno!!!
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Da vas malo pozdravim svojim cvijeticima,uskoro cu ic radit na more tako da cu bit odsutna nekih 2 mj ,al zato cu pokusati nabavii malo morskih biljkica za svoj turopoljski vrt,pa eto nesto od mene ako nadjem vremene prije puta bit ce toga jos .Uzivajte .
![]() Moja trubica sijana u proljece krece u cvat ,bi ona i prije da mi puz nije pojeo pupoljak :-) ![]() ![]() Ova kopriva me odusevljava svaki dan svojom bojom ![]() Gazenija ![]() Nisam sigurna jel to vrsta cinije ,to sam sjeme uzela od susjeda ,al se ne sjecam kaj mi je reko sto je to . ![]() moje petunije ,tak osam sretna jer sam ih sama sijala ,samo sto pise da su visece jel to treba nesto podrezat da bi one visile il su krivo sjeme prodali? ![]() katusici koje mi je poslala sanja9802,vidim da se svi drze ,jos jedno hvala :-) ![]() ![]() i za kraj pozdrav od mica maca.. ![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Sve je prekrasno, nema se tu što puno pričat, a mica macama najveći pozdrav! :D
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
divno
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Baš mi se taj vrckav vrt dopada. I miceki isto, a vrganji mi čak sim mirišu.
|
|
![]() |
|
palcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 687 |
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Eto malo da se vratim pisanju.Stalno citam a nikak da nesto i objavim. pa eto zimske idile u mom vrtu.
Moj prvi pokusaj rasadjivanja gazenija,nadam se da ce uspijeti. ![]() Moja polica zimovanja obasjana hladnim suncem Za sada se sve drzi...Nadam se da ce tako i ostati. ![]() Ovo je ako me ne vara astra,posijala sam ju proslo proljece ,i jos nije cvala ...Sto vi mislite ? ![]() ![]() ![]() Eto i za kraj,posao koji se nece sam napraviti,obrezivanje malina ...al nekako vrijeme mi nije bas u korist,pogotovo danasnji hladni vjetar. Puno vas pozdravljam,te cu pokusati malo cesce pisati ![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Super početak
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
prekrasan vrckavi vrt, a mice mace preslatke su .....jedva čekam dalje
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Tu su me baš razveselile tvoje nove sličice, zima je kod svih, pa nema puno novosti, ali uvijek se nađe nešto interesantno za slikati.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Svega u tvojem vrckavom vrtu, trešanja, malina (moje voće br.1), a onda još i vrganji. Stižem u Turopolje kad krene sezona. Sadnice gazanija budu sigurno uspjele, tak da na proljeće ukrase vrt. Nije još malo prerano za rezidbu malina, pajoš je sve smrznuto ?
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Da, i meni se čini prerano za rezidbu, pogotovo kad najavljuju snijeg i jako niske temperature. Ja svoje još neću rezati, čekam toplije dane. Lijepo ti je cvijeće (a o slikama da i ne govorim), al stižem i ja u berbu vrganja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Ovi o vremenu ,ja svake godine kad ovako po zimi malo zatopli ,obrezem maline i nikad im nista nije.Pri je par godina sam dan prije badnjaka obrezivala.jer to vise da prorjedim posto proslogodisnja biljaka odumire pa rezem ubiti mrtve grane.
Drago mi je da vam se svidja moje slike i vrt.To mi je poticaj da cesce stavljma slikice . |
|
![]() |
|
Eto opet vam se javljam...Sada sa slikicama svojih novih kaktusa.Nekako sam zapela za njih ,pa samo kupujem i zicam da mi ih se kupuje .
![]() Haworthia Fasciata( Kupljena u Kalia centru) Echinoffosulocactus iloydii (Kalia Centar) Euphorbia Ferox ( Kalia centar,ali nisam sigurna u naziv ) Cylineropuntia Cristata (Kaufland) Šokirala sam se kad sam dosla doma i pocela vadit umjetno cvijece iz njega,po 2cm cackalice zabijene u njega,nadam se da mi nece zbog toga uvenuti i da ce rane zacijeliti. Njihovo mjesto tokom zime ,decko ce me ubit jer sam smanjila radijator u kupaoni ,pa je nekih 15 stupnjeva,ali sve za moje nove bodljikavce. Eto to je za sada to ,narucila sam si sjeme pitaje,i nekoliko kaktusa i LITHOPSA, pa se javim kad pocnem sijati :-) I jedna dobra informacija,u Getrou imate zemlju za cvijece 50l po 25kn ,a zemlja je jako dobra ,ja u nju vec 2 godine sadim,i jako sam zadovoljna.Tako da za par dana krece sijanje paprike,paradajza i ostalog.Pa vam pisem .Puno pozdrava od Cvijetomanijaka. ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 12> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |