Kad se male ruke slože... |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 22> |
Korisnik | ||
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nemogu vjerovati!!! ovo je nešto najljepše šta san vidjela na forumu! divni ste i divno ste uredili vrt
![]() |
||
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
![]() Svaka čast ekipo, na ideji, na organizaciji i na učinjenom. A najviše na prijateljstvu. |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
Odlični ste i odličan posao ste napravili
![]() |
||
![]() |
||
dado_84 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
Imao bi i ja jednu veliku parcelu za sloziti :D
Saro, izvadite one ruzne cigle i napravite rub sa kamenjem kao okolo debla - u svakom slucaju lijepse ce izgledati. Ili mozete ostaviti bez obruba i napraviti okvir gredice od bilja - mozete probati sa santolinom, teucrium lucydris, puzajuce veronike, sedumi, ili druge zimzelene niske biljke ili kombinacija svih. |
||
Spasimo Hrvatsku kupujmo domaće!
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Dado, one ružne cigle trenutno moraju ostati. Svima nama su ružne, vjeruj mi. Ali, preveliki je to posao za "ručno" ga obaviti. Kad se posadi svo cvijeće koje smo više - manje isplanirali, cigle se nakon nekog vremena neće ni vidjeti.
|
||
![]() |
||
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
|
Bravo cure. I dečki. Za svaku pohvalu
![]() |
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
|
||
![]() |
||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Kiki, šteta što nam nisi malo bliže, znaš da bi mi" malo" olakšali tvoj krajolik za hrpe kamenja, ...... a možda da nekakav čenč napravimo zemlja-kamenje?
|
||
![]() |
||
|
Milica 7, GT, Bergenia, Silvestra, Enrikova nona, Tikvić, Natalija, TB, Antonija, Otok, Moon, Gricka, ljudi dragi hvala vam svima na pohvalama i podršci. Drago mi je da vam se sviđa naš uradak, mada je to tek dio posla gotov... ima tu još posla...
|
||
![]() |
||
|
Moram priznati, išla sam zaviriti u tvoj profil i šta reći osim da bi nam ti dobro došao u ekipi
![]() |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Srpanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1031 |
|
teucrium lucydris (sin teucrium chamaedrys) je prekrasna niska i zimzelena trajnica iz porodice dubacac. Ima sjajne tamno zelene listove i prekrasne ruzicaste cvijetove. Inace je po prirodi jako niska i zbijena biljka i odlicno podnosi i dodatno sisanje. Iako je kod nas samonikla biljka rijetko se koristi u vrtovima dok se vani koristi bas za niske obrube gredica. U puzajuce veronike (cestoslavice) spaduju vrsta v. teucrium. v. spicata (i kultivari), v. peduncularis, v. prostrata i druge. Odlicne su za obrube jer su guste i zimzelene, sa raznim nijansama zelene boje lisca. Takoder i predivno cvijetaju klasastim cvijetovima te se brzo sire.
|
||
|
||
![]() |
||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
|
Katica, izgleda da nam se naš mladi dečec prestrašio jer ti nije odgovorio...ili se boji da mu takva ekipa dojde doma u vrt ,( a zamisli kao bismo tek mi uživale da nam se učlani u sastav) pa da nam popravi prosjek godina, hehehe
|
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
Katek bome ni ja ne sumnjam ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
|
Bravo ekipa "Kad se vrijedne ruke slože"!!!!! Mislim da ste si uradivši ovaj sjajni posao zapravo otvorili pandorinu kutiju, jer će sada ponude pljuštati sa svih strana!!! Ali ideja je za, ne desetku nego za stotku!!!
A takva akcija se planira 25.9. kod Beline, samo da se vrati sa krstarenja!! Doduše, kod nje je sve picikato , meni predivno (kamelije, gardenije, agave, .........ali ona bi ...promjene, žena ima novog muža pa želi promijeniti i kompoziciju prekrasnog vrta ispod stogodišnjih cedrova!!! Iako nemam godina kao Dado, rado bi se učlanila u vašu ekipu!!!! Ali zato imam vrijedne ruke koje jako vole i lopatu i kramp i motiku i tačke!! I volim prenašati kamenje!! Ali i puno bilja za ponijeti sa sobom na akciju!! Sve vas lijepo pozdravlam, Free ![]() |
||
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
||
![]() |
||
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
|
Vidim, svima se sviđa naš inicijativa. Lijepo, baš smo sretni i zadovoljni zbog toga.
Free, draga, natovari u auto sve kaj treba za akciju, mi ti javimo dan i kreni. Ako nas je više, još bolje, više djelova dvorišta ćemo "pokorit". |
||
![]() |
||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
|
@Sara hahah ma nisam se prestrasio ili mozda i jesam jer mi je najgora nocna mora da mi netko pregazi biljke (ludak). Ugl ako zelite doputovati do Istre dobrodosli ste...a posla ima uvijek, di god se okrenete. Rado bi i ja u vasu ekipu da sam malo blize i da nemam toliko obveza. Ne bjezim od lopate i od cupanja korova na koljenima iako mi na zidu visi diploma ;)
|
||
|
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
Kapa do poda vrijednoj ekipi!
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
pik dama ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 28 Srpanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 86 |
|
pozdrav svima.prije svega želim zahvaliti nedjeljnoj ekipi na vremenu,trudu i odlično obavljenom poslu. bez vas bi moje dvorište još uvijek bilo, hm svi ste vidjeli kakvo. skitalo ima snage za tri čovjeka a ni davor ne zaostaje. lorry nas je nahranila odličnim grahom a katica s kolačima. sarine ideje uvijek dobro dođu. uz vašu pomoć imam dio dvorišta koji se ne sramim pokazati. imala sam problema s desnom rukom, i još uvijek imam, pa zbog obilaska doktora, jučer cijeli dan, nisam stigla prije pisati.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 22> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |