Moj mali skromni vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Korisnik | |
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anabistrica cekaj ti nek ja pokazem ono sta skrivan cilo vrime
![]() ![]() |
|
zivot je lip, ako ga zivite u prirodi i sa zivotinjama
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Bas kao sto kaze Anabistrica i ja sam ti zavidna za presadnice,paradajz ove godine ne mrda ...2 lista i to je to ...al graska sto imas jaooo...Daje meni jedna njiva da ga toliko posijem.
|
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Još jednom sam svratila u tvoj vrt da vidim taj nered. A kad tamo, nereda niotkuda. Ne znam o čem pričaš. A za presadnice sam ti zavidna. Ja sam isto dosta toga posijala ali nemam dosta svjetla za njih u kući pa su se izdužili. Neke spašavam, a neke sam morala baciti na kompost. Nešto ću morat smisliti za iduću sezonu sijanja.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
mali_vrtlar ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 108 |
Hvala svima na posjeti, radovi su u tijeku, pripreme u vrtlu za pome, tikvice, krastavce, paprike, balancane, njam njam, jedva cekam sve to da krene radjati plodove, evo da Vam pokazem kako kod mene napreduje rasadnik ljetnih radosti
![]() paprike su jos uvik sa kotiledonima, dan dva ih razdvaja od pravih listova ![]() posijao sam 5 vrsta rajcica, imam Marmande, Heinz, Chery, Šljivarice i nama svima poznat i jako drag St Piere :))) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tikvice su najnaprednije u mom malenom zelenom raju i njima se veselim jako puno jer ih volimo svi u kuci :))) ![]() ![]() u mom malenom vrtu se nalaze i jagode, sezonske, malene su ali slatke ko med ,,, cvitaju tako da bi ih uskoro i moglo biti ![]() ![]() kupus sam posijao svoj rsad takodjer koji cu posaditi izmedju poma, kazu da onda lipo napreduje, ja prvi put probajem ![]() grasak lipo napreduje ![]() ![]() ![]() krompir je izvirio jedan iz zemljem, nadam se ostalima uskoro ![]() ![]() krastavci idu sporije ali sigurno i zdravo ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasan vrt.Klijalište je bogato,još kad se sve lijepo razraste,bit će plodova.
![]() |
|
![]() |
|
zribal ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Listopad 2011 Lokacija: tu blizu Vas Status: Offline Bodovi: 822 |
Mali vrtlar ti imaš dobre učitelje, čini se meni da ćeš ti brzo u velike vrtlare i ja ti to iskreno želim.
|
|
Tko ne voli cvita ne voli ni svita.
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
[QUOTE=mali_vrtlar]
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Obožavam slikice iz povrtnjaka, tvoje su baš lijepe a i priroda je divna
![]() Sijanci, svaka čast ![]() |
|
![]() |
|
![]() krastavci |
|
|
|
![]() |
|
![]() tikvice |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 naravno samo se javi kada budes u Splitu, pozdrave cu prenjeti, hvala ti na posjeti
![]() Olja mali plastenik je na dva kata, donji je sa sijanim tikvicama i krastavcima kao sta vidis na slici, na gornjem su pome, paprike, balancane, na tom gornjem su sadnice nikle puno prije nego na donjem, sto se moze donjeti zakljucak da ni jedna biljka nece bez svjetla, hvala ti na posjeti draga ![]() dijana7566 nije ovo jos nista kada ja pokazen svoj vrt u punom rastu, hvala na posjeti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Pa ti si zaista jako vrijedan Sve pohvale
![]() |
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Slatke presadnice paprika,paradajza a narocito tikvica....super to kod tebe napreduje....znaci mu mnogo sto je u tom mini plasteniku....vidi se da imaju dosta svijetlosti .... za primer su
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
dobrodošao R.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Kako sam Vam rekao dijeliti cu sa Vama napredak mojih malih zelenih prijatelja, pa cu se toga i pridrzavati :))) tikvice su mi se pomakle sa kotiledona na prave listove, sta me iznimno razveselilo, to izgleda od prilike ovako
![]() na dalje rajčice koje su od ranih do kasnih posijane takodjer su nikle i samo su kotiledoni tu o.O ![]() paprike su neka vrsta debelih zutih, samo malo sporije napreduju, tek su pocele nicati, nadam se brzem napretku :/ ![]() na dalje u zemlju sam danas posadio mahune, a pred neki dan sam posijao salate, rotkvica, novozelandski spinat, blitve, persina, selena i kukuruza, da ne izostavim meni jako dragu salatu i prilog takodjer posijano rikula :)))) ... toliko od mene za ovaj period ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nina22 nadam se da ce biljkice osjetiti moju radost za svaki njihov pomak, hvala ti na podrsci, svaki komentar potpore mi puno znaci
![]() Cvjetomanijak nadam se da ce biti sve kako treba, tikvice divljaju ajme, svakim danom sve vece i vece, a ja molim Boga da vrime bude na mojoj strani pa da bude sve u redu, obzirno da sam pod mediteranskim klimatskim uvjetima nadam se sve toplijim vremenima i ne pretjeranoj hladnoci, racunam ih ubaciti u zemlju sredinom cetvrtog mjeseca, a do tada neka uzivaju u svom solariju, neka samo ostane kako je do sada od prije jedno tjedan dana, sunce je na nasoj strani ![]() Free hvala na pozdravima prenjet cu joj, a potrudit cu se da sa mnom prolazite kroz sve vesele trenutke nicanja, uzgoja, a i berbe svih plodova koje uzgojim, obzirno da sam pocetnik u tome svemu nadam se da ce Vam biti interesantno pratiti sve moje radove i naravno obavjestiti me u koliko nesto krene u krivom smjeru, evo Cvjetomanijak me vec upozorava na preranu sadnu tikvica, pa si vec mislim nekako da napravim i u vrtu mini plastenik koji, u glavnom bit cete informirani o svakom mom pomaku ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Dobro nam došao mali vrijedni vrtlaru, puno truda vidimo na tvojim sličicama!! Želim da ti vrtić ljeti bude pun plodova koje si sam zasijao i uzgojio !!!
A za majčicu jedan veliki ![]() ![]() Kod nas ima uzrečica: zrela jabuka ne pada daleko od stabla, ako je stablo jabukovo!! A ti si prava jabuka sa maminog stabla!! ![]() Ugodne i vesele trenutke u druženju sa nama ti želim, a nama puno sličica iz tvog vrta i povrtnjaka!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
Svidja mi se tvoj trud ,prekrasno nam sve prezentiras ...
Zar nije malo rano za tikvice ,posto one idu tek u 5mj u vrt ? |
|
Velika gorica
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Kod tebe će biti puno opuštanja ovo godine
![]() Vidi se da to radiš s guštom,pa će ti i biljke tako vratiti uloženi trud. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |