Lijepa naša Hrvatska |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
no dobro...
ipak samo 'osnovnih' onda...
moram izdvojiti
|
|
![]() |
|
alkemicar ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2007 Lokacija: suncani jug :) Status: Offline Bodovi: 1384 |
jesi sigurna za ovo?
ja sam ujedno i turistički vodič u svojoj županiji
![]() |
|
![]() |
|
Ivona ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
Vukovar!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Bilo bi zgodno ubaciti par osnovnih"crtica" o dotičnoj znamenitosti.Ja sam sad kopirala jedan članak sa najosnovnijim podacima o starom gradu.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Evo koja riječ o Starom gradu:
![]() 21.4.2004 Ivan Zupanc |
|
![]() |
|
Ivona ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Bodovi: 192 |
![]() |
|
![]() |
|
Predivne slike!!!
|
|
![]() |
|
Alkemičar,dosta slika gradova ima pod tom temom,tako da mi je sad bezveze od tamo seliti sliku tu.Ajmo onda tu ubaciti samo onu sliku koja na neki način simbolizira taj grad
P.S.A di ti je pjesmica iz naslov
![]() |
|
![]() |
|
predivno
dajte ljudi još malo sličica
žao mi je što sam u Istru nosila obični foto aparat
da vidite tek te slike
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Shasha, misliš li na ovakav detalj
![]() ![]() Stari grad Varaždin Slikano prilikom posjeta shashi u rujnu ove godine!!!! ![]() Ti nastavi sa Trakošćanom! Ja sam ostala bez slika koje su svjedočile mom posjetu istom!!! ![]() Ažurirao andrea01 - 07 Prosinac 2007 u 23:41 |
|
![]() |
|
Bravo Alkemičar,sutra stavim Vž i trakošćan,to znam da imam
![]() |
|
![]() |
|
Afrodita ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 64 |
Trebali bi se svi malo uključiti i staviti slike znamenitosti i iz svoga kraja
![]() |
|
![]() |
|
AB100 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Studeni 2007 Status: Offline Bodovi: 120 |
![]() |
|
AB100
|
|
![]() |
|
Donata ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 21 Ožujak 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2260 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
ova druga slika je tako dobra i nažalost taj natpis je istinit!!!
|
|
![]() |
|
dina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Ožujak 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 5073 |
![]() ![]() ![]() |
|
Voli vjeruj i daj ali pazi
koga ,kome i šta... |
|
![]() |
|
Kumrovec
![]() |
|
![]() |
|
Veliki Tabor
![]() ![]() i maketa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |