Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Detalji iz mog vrta
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Detalji iz mog vrta

Odgovori Odgovori Stranica  <12345 39>
Korisnik
Poruka
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Status: Offline
Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23 Ožujak 2008 u 19:28
Dadice - sve navedeno je meni predivno. Pasiflora, clematis....... sve do zadnjega!
Bravissima! Sve pohvale za tvoj vrt!smile75
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2008 u 19:50
A evo i mene ...
Vratilo nam se proljeće, a ispred moje kuće niknuo je jedan mali kamenjar...još samo da biljke malo ojačaju i da travica nikne...

A ovo je kamen za moj budući kamenjar (treći po redu) ...U Slavoniji je prilično teško doći do kamena, i zato moram pohvaliti MM jer mi je nabavio kamen. Jedan za njega

Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2008 u 20:03
Lijepo izgleda ovaj krug kamena... biljčice prekrasne...ima nešto i u ovakvom minimalizmu (mislim, dok se ne razraste...)smile89
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2008 u 21:15
Super je kamenjar, a vidim da se sprema još. Zašto bi samo mi u Primorju imali kamen, još je veća fora imati ga u Salvoniji.
Ti možeš donijeti i kamenje sa riječnog korita, ako ti nije daleko i to je zgodno, a može se od njega svašta napraviti.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2008 u 21:50
Sava protječe kroz Slavonski Brod, ali je strahovito velika i široka, a na dnu je pjesak i mulj...nema kamena. Mislim da kamena ima u brdskim, kraškim i planinskim rijekama i potocima.    
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
shasha View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11064
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje shasha Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Travanj 2008 u 22:57
Prekrasno,Dadasmile79
Na vrh
lana_1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1069
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lana_1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2008 u 09:12
dada baš ti super izgledaju vrtići, ova ideja sa kamenjima mi se jako sviđa predložit ću je mami za njen vrt.
Na vrh
ljubica View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljubica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2008 u 14:48
Dada sve pohvale za vrt!
već sam pregledala slike nekoliko puta, sve ,sve je predivno.
Nadam se da će i moj biti za nekoliko godina ozelenjen jer sam tek u fazi sadnje .A u pravu si sa ovim kamenjem, lako je njima kad imaju kamena na svakom koraku, a i ja  odakle god idem samo vadim iz gepeka kamenje.
ali ,kamen po kamen - kamenjar!
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2008 u 16:44
Draga Ljubica, ti bar imaš gepek... mislim, imam i ja, ali na biciklu    
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2008 u 17:06

Imam ja prikolicu i kuku na Kii, pa najbolje da vam iz Primorja transportiram kamenje u Slavoniju  - ha-ha- skupo bi vas došlo do kamenje.

K vragu čak i u rijekam kod vas nema kamenja, a kod nas u Rječini  oblutaka svih dimenzija i vrlo za zanimljivi.

Morat ćemo poraditi na tome. 

RIJEKA

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Travanj 2008 u 17:57
Triša, idemo napraviti biznis...ti sakupljaj kamenje, mi ćemo ga prodavati i dijelimo zaradu, a onaj sitni detaljčić oko prijevoza kamena...riješit ćemo već nekako...teleportacijom
Na vrh
ljubica View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 48
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljubica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2008 u 08:48
Dada , gledam ovaj tvoj novi kamenjar, pa mi je to kamenje tako poznato, već danima snimam jednu hrpu takvig kamena na gradilištu u Cesarčevoj kod one velike kuće i nikad nikog nema da pitam što rade s tim otpadcima ,a  tako su lijepi.Ali se bojim da će mi reći cifru pa da ću se razočarati,pa svaki put prođem s uzdahom i mislim kako će možda ipak završiti na poloju na deponiji kraj puta gdje sam takođe snimila podosta lijepog kamena ali mi MM neda da idem to pokupiti, pa ja koristim priliku kada sam sama da zaprljam gepek. 
pozdrav
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2008 u 12:17
Dado vrt je predivan! imam i ja vrt ali nije lep kao tvoj...
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2008 u 17:28
gioiaa, i sama trebam još puno biljaka, imam jako puno posla oko vrta, čini mi se da nisam ni na pola puta....ali samo polako jer ništa ne ide preko noći.

Ljubice, kamen sam užicala od kolegice s posla, hvala joj,a što se tiče kamena u Brodu, nemam pojma ni gdje ga ima...znaš onu staru poslovicu? ZRNO PO ZRNO - POGAČA, KAMEN PO KAMEN - KAMENJAR
Na vrh
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Travanj 2008 u 23:39
smile219Moj "vrt u nastajanju" nalazi se na otoku. Kamenaaaa - koliko ti srce želi! ALI, zemlja je crvenica pjeskovita, bez humusa i mislim da će te vi prije doći do kamena nego ja do  plodne crnice!
Upravo se pripremam za svoj prvi kamenjar sa sukulentima i kaktusima pa se nadam da ćemo razmjenjivati iskustva kad već kamen i crnicu ne možemo.   
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 19:49
Konačno sam našla slobodnog vremena da napravim nekoliko fotkica u svom vrtu...

KRUMPIROV GRM...

MOJ NOVI CLEMATIS...UOPĆE NIJE SLIČAN ONOME NA KUTIJI U KOJOJ JE BIO, ALI NIJE LOŠ

TO JE SVE ZA DANAS...NADAM SE DA NISAM PRETJERALA, ALI ZIMA JE BILA DUGA, PA NISAM MOGLA ODOLITI
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 19:55
Predivno je, predivno, clematis naravno fantastičan (ha, ha sad misliš što ću reći o njemu) e pa divan ti je, moj mu nije niti sjena, a nije još ni procvjetao, ali se sprema.
Draga moja i sve ostalo je preslatko, naročito one roza-bijele (nemam pojma što su), ali baš mi se sviđaju.smile79
RIJEKA

Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 20:02
Nemam pojma kako se zove to roza-bijelo cvijeće, ali možda netko drugi zna...a clematis je, pa Triša, znaš i sama, najljepši iza sedam gora i sedam mora
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 20:47
ah...zaljubljena sam....u tvoj vrt Smile
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Travanj 2008 u 22:22
Prekrasne slike...smile89 Konačno proljeće...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12345 39>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.