Beličin novi kutak |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Korisnik | |
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kućica je prava, a i pomoćnik isto. Mogu si misliti koja bu to produkcija sad kad ste dvoje u tome.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Drago mi je da si se vratila, želim ti sretan novi početak!
Oslikano kamenje ti je mrak, baš je slatko, i kućice naravno!
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Karli- hvala i dobrodošla k meni, nadam se da ćeš uživati zajedno samnom u svemu... a što je bilo... jednom rečenicom.... izgubila sve ...
Panda - Hvala, ali ovu zadnju je moj dragi izradio, a ja dovršila, tako da kostur zahvaljujemo njegovom umijeću a ne mom ![]() Gute- A šteta, baš mi je žao, ali biti će kava još na stotine i uvijek se radujem vidjeti te !!!! ![]() Anastazija- Ah draga moja, teme nema, ja sam tražila da ju maknu ... boli srčeko na sjećanja... A kaj se tiče mjesta.... hm... ma izmislit ću ja njega... znaš ti mene, sjećašse ti naših kava na mom bivšem balkonu ![]() ![]() Bugicaza5- nismo, jer mene nažalost podužih 8-9 mj nije bilo, ali nema veze jer evo mene natrag... Drago mi je da si me posjetila, a jednog dana ćemo se sigurno i upoznati ![]() Miranda- želim i tebi dobrodošlicu u moj mali kutak, i nadam se da ćeš također uživati samnom.. ![]() Belinice - Belinice moja, hvala i tebi draga, nisam zaboravila tvoje divne savjete i riječi utjehe, puno su mi značile. A feniks , kažeš... najsmiješnije je da sam tu riječ već nekoliko puta čula od svojih prijateljica koje kao i ti točno znaju što se dogodilo... Hvala ti draga na ponudi, i bogme da znaš i da hoću sve ponovo i nedam se smesti !!!! ![]() Sarice- znaš zakaj je boja zelena ? Zato ... ma znaš ti mene... uvijek je sve ljubičasto, pa kad želim razbiti tu svoju fiksaciju... ide zeleno ![]() Anabistrica- dugo se nismo vidjele draga, ali danas te očekujem na kavici... Nisam ziher baš da će se dati nagovoriti, jer već ga nagovaram za još jednu... A i mora mi do jeseni napraviti u dvorištu pravi, veliki staklenik od prozora... pa mi dođe neugodnjak da tražim još ![]() Floramye- Hvala draga, divno vas je sve opet vidjeti, nedostajali ste mi itekako. Pusa !! |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
E pa ovako... danas me ujutro iznenadio jedan divan paket pun pelcera i cvijeća od moje drage ENRIKOVE NONE ... Nonice moja, neizmjerno ti hvala, sve sam već brižno zbrinula
![]() Tu je ustvari puuuno više nego što se ovako vidi... ![]() ![]() ovo ne raspoznajem draga... ![]() ni ovo ... jel to polemonium ? ![]() i ovo... ![]() a bogme i ovo... ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
drago mi je da sam te bar malo obradovala , ovako prvo su ti gomoljčići oxalisa roza boje cvjetova, zatim kasia sena, ruelia i oxalisi ljubičastih listova i bijelog cvijeta, sretno ti se primilo i raslo
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Hvala Enrikova Nona od srca
![]() ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
E pa ovako nakon jučerašnje Zg kavice , ja sam se vratila doslovce punih ruku pelcera, tako da sam danas čitavo jutro imala što za raditi...poslikala sam neke već smještene, neki su se i vratili s čuvanja od moje divne prijateljice Camellie... Puno hvala također Andini i Konte na reznicama brugmansija, jer ako se sve prime, imat ću ih na lopate za dijeljenje
![]() ![]() ovo je doslovno samo mali dio... ![]() ![]() ![]() i moji s čuvanja... Pusa Camelli ![]() ![]() drugi dio ću fotnuti čim stignem ... |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Preslatke su ti kućice ! ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Još jedna kava i bit će ih više nego prije.Kućice su ti prekrasne,drago mi je da si nastavila sa svojim radovima.
![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
Puno nam sreće kažem to jer i ja krećem od nule,e sada imam jedno pitanje jesi li ti pravila ove posude ,jako su lijepe i zanima me od čega su
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
draga belice, veseli me da si opet tu, s nama, da opet uživamo s tobom i s tvojim biljkama, kako novima tako i starima, a tek tvoje prekrasne i vesele rukotvorine... to mi je uvijek bio veliki gušt pogledati
gdje god jesi, gdje god ideš, ono najvažnije uvijek nosiš sa sobom, u sebi |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...lijepi paket od EN...brzo si sve lijepo posadila od jučer...kućice odlične, sve pet plus
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
limun ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2010 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 97 |
Kućice su za 10 plus
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
WoooW i ja se pridružujem i ponavljam, još jedna kavica i bit ćeš "zatrpana" cvijećem
![]() Kućica koju ti je dragi napravio je jako llijepa, ali s tvojom doradom dobila je dušu.Tvoje kućice su kao i uvijek - sve zajedno i lijepe i s dušom
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija- hvala draga moja, znaš ti mene , nemam mira... danas već sjedim i mislim se kaj bi sad mogla raditi.... zima je, a ja mrzim zimuuuu....
Camellia- kažeš još više ![]() ![]() Medy- neznam zašto ti krećeš od 0, ali u svakom slučaju želim ti sreću.. Kućice su od hypertufe i sve što ovdje vidiš je mojih ruku djelo ... Natalija - hvala draga moja, je to je točno, sve se mijenja u životu, ali svoju dušu nosiš u sebi i sa sobom.. Na proljeće planiram u južne krajeve konačno, jedva čekam da vas sve vidim !!!! Pusa ![]() Sarice- je EN mi je poslala zaista lijep i velikodušan paket, a znaš ti mene... ja odmah sve iste sekunde zbrinem. Limun- hvala, i ja guštam radeći ih, ustvari ja se jednostavno volim igrati i to je to ![]() Moon- je cure se nude sa svih strana da mi pomognu i zaista mi je ovaj forum donio i neka divna prava prijateljstva za čitav život, a to je ono pravo bogatstvo !! Hvala ti na lijepom komentaru, je to je točno , ja u sve što radim u životu unosim dušu i radim srcem ... jedino tako čovjek može biti iskonski sretan . ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Dobro jutro,sad ja odmah pogledam ima li nešto novo.I vjeruj mi da ti neće trebati 100 m2 za sukulente.Ja sam ih smjestila u prostoriju za peglanje 2,5 x 3,5 m,ali moram priznati,ima samo pola metra za prolaz.Rekla sam,rješenje je staklenik,ma koliki bio,ili zimski vrt.
![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...limun...i ti si ovdje, baš mi je drago vidjeti te kod belice...nadam se da ćeš nam se uskoro priključiti i na kavama, plizzzz... pusa koka ![]() ...belica, sorry ![]() ![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <12345 13> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |