iva.em u svom raju |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Korisnik | |
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sretno stigla i ugodno se osjecala medju nama ! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
![]() |
|
VG
|
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
Dobro nam došla
![]() Ima li još koja slikica?Pokazala si samo jednu i zbrisala.. ![]() |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Draga Iva, i ja ti želim dobrodošlicu u naše cvjetno društvo. Vidim da će to biti vrt u kojem ćemo uživati. Bila si malo škrta na riječima, pa te molim da nam napišeš malo više o vrtu i naravno, s nestrpljenjem očekujemo nove slike. Vidim da si iz Križevaca što mi je drago jer u tom gradu imam cvjetnu prijateljicu koja ima predivan vrt pa bih te mogla upoznati s njom radi razmjene biljaka.Napiši u kojem djelu Križevaca stanuješ.
Još jednom dobrodošla! ![]() |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...srdačnu dobrodošlicu ti želim Iva
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Dobro nam došla.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Optimistično za početak. Samo nastavi
![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
iva.em ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2015 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 42 |
dobro nam dosla iva...uzivat ces sa nama u raju...nasim cvjetnim vrtovima i blagoslovima...dobro dosla..
![]() |
|
![]() |
|
iva.em ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2015 Lokacija: Križevci Status: Offline Bodovi: 42 |
![]() nesto od moje kolekcije za pocetak... |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <123 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |