SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 61> |
Korisnik | ||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
koke, ako misliš na decoupage papir nemoj, zanima me ona salvetica, ali ju nemaš šmrcika...
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
ne, pitam te kak si mi napisala da te zanima ona slika na daski s onom violinom, poslala sam ti na pp jos prije ...ajd pogleckaj
|
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
S obzirom na pomanjkanje vremena pa samim tim i volje sve je manje radova, dobro da uopće i ima radova kad jedan dan stavim temeljnu, drugi dan kraklee, treći akrilnu, četvrti salvetu, peti još jednu ruku ljepila...uffff umorila sam se uopće i pisati koliko traje ta procedura...
vi prosudite novitete, Gogsice draga, bila kod staklara i po uzoru na tvoju napravio 5 stakalca....mnogo skup sport... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
jako,jako lijepo draga..dva rada na predzadnjoj slici su jednostavno fenomenalni.odakle ti motiv,jeli to salveta?
![]() |
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
predivno,predivno!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
|
stvarno je predivno...možda i je skupi sport, ali divno izgleda!! ova djevojka je super u dvije izvedbe
![]() |
||
![]() |
||
|
nije ljube, to ti je print na rižinom papiru ( kojeg ti dugujem ) ![]() |
||
![]() |
||
|
hvala, hvala svima...ta ti je anđelica ispala iz istog printera jednom na oker a jednom na zelenkasto pa sam tu sa zelenkastim išla uokviravati sa grubom struktur pastom pa mi nije bilo dovoljno pa sam ju išla malo proć sa plavom patinom...i ispala je vrlo zanimljiva uživo i u većem izdanju |
||
![]() |
||
|
i još malo...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
|
Wau wau krasno krasno.. kak je neko bio vrijedan!!!
|
||
![]() |
||
|
joj thanx Springice, da samo znaš da su neki od ovih radova započeti u 2008.-oj... |
||
![]() |
||
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
|
svaka čast, netko nam je dobio inspiraciju!!!!
|
||
![]() |
||
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
|
wauu,kad te krene,tesko da stanes... sto reci nego odlicno! bravooo
![]() |
||
![]() |
||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
|
Sunce, predivni su ti radovi, svi odreda
![]() |
||
![]() |
||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|
nema veze...imaš dobro opravdanje za to ![]() Baš mi je drago da ti je ovako lijepo uspijelo printanje na rižin papir.... ![]() Jako lijep motiv anđela ![]() |
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
sunce nas ponovno obasjalo prekrasnim radovima
|
||
![]() |
||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|
vrijednice,suuuupeer su ti radovi (ma reci da stakalca nisu genijalna)
![]() |
||
![]() |
||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|
Da li je to telepatija???
Jučer sam išla na tvoje stranice gledati što ima novoga... a gle ti ovo!!!
Meni je tvoj svaki rad lijep na svoj način...recimo oni ovalni prvi to su privjesci, koja je to podloga?
Pa ljubičice, pa suncokreti ....ma sve mi je prekrasno!!!
I sada nemoj da te tako dugo opet čekamo...
![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
Sunce, radovi su ti jako lijepi. .nadamo se da će ubrzo bit još novih radova. .
![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
suncokreti su ti za pet, no ovaj print j eposeban!!!
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |