Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 52> |
Korisnik | |
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
monna, majstorice!!!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Stvarno je divno vidjeti i moći pohvaliti ovakvu multitalentiranost. Draga Monna, predivno slikaš, tako nježne nijanse nije jednostavno postići, a ti to očigledno radiš s lakoćom
![]() ![]() |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Hvala vam svima
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
nema šta prava si majstorica
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
fantasticno draga!!! narukvica mi je ona roza fantasticna,cestitke i slika mrak!!! jel to mozda prodajes?
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Maslača, hvala ti puno!
![]() Narukvica je već našla vlasnika, čestitke otputovale, ostalo je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Kao i svaki rad do sada ,izgleda odlično...
![]() |
|
![]() |
|
Danas sam počela radti kutiju za nakit, još se niej osušila do kraja, a onda lakiranje:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dugo nisam tu bila, a kad ono ......
Nemam riječi za tvoje radove, jednostavno prekrasno
|
|
![]() |
|
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
jako lijepo, nježno! |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
ponavljam rijeći od Otoka i More,
![]() |
|
![]() |
|
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
Draga Monna, prekrasna, nježna kutijica za nakit, a motivi više nego zanimljivi
![]() Ima li što novoga u vilinskome svijetu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Drage moje, hvala!
U vilinskom svijetu ima isto novosti, jedna mala vila je u nastajanju....bit će uskoro
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
kutijica je totalno nježna i romantična
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
ovo će biti Žablja vila iz kišne šume...još ima posla oko nje, krila i neke sitnice, ali evo, za početak...
![]() |
|
![]() |
|
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
Jao, prekrasna je! Skoro pa me podsjeća na neku rasu iz "Zvjezdanih staza", nekakvog metamorfa, stvarno je izuzetna! A vidim da si promijenila svoj avatar u prikladni - bravo!
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Nije mi bila namjera da te cimam, draga Monna, ali mi je drago, jer evo opet jedne vilinske ljepotice... Dobro kaže Izzy, stvarno podsjeća malo na neka bića s druge planete, a možda i je, vile su nepredvidive.... Predivna je, nekako mitski zamišljena i mada još fali zadnji touch, povećat će tvoju prelijepu i jedinstvenu kolekciju...
|
|
|
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
draga moja mona, kutijica za nakim ne doslovce ostavila bez daha....toliko je nježna, romantična i moram priznati da me jako podsjetilanamoju baku....kao dijete, često sam zavirivala u jednu kutijicu u kojoj je baka čuvala nakit...imala je čipkicu gore, i ružice...nije imala ovakve slike, ali mejako na to podsjetila....
što se tiče vile, ona samo pokazuje da tvoja mašta nema granica, i kada pomislimd a neide dalje, ti stvoriš još nešto, još te mašta potjera dalje, a tvoji nevjerojatni kreativni i nadasve multi talentirani prsti izvedu novo čudo... monna, zaista ti hvala na ovakvim lijepotama, jer to me i samu potjera da razvijam svoje vlastite moždane vijuge, ako ništa drugo, a ono u pronalaženju lijepihg riječi kojima bih opisala tvoj rad... što se tiče oblikovanja, ti si moj uzor... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
Aaaa...baš sam sretna što vam se svišaju moji radovi, toliko lijepih riječi, hvala svima @ draga Primavera, tko zna što se sve krije u Kišnoj šumi, vjerojatno neka zanimljiva bića...
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |