Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica: sve i svašta!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica: sve i svašta!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 52>
Korisnik
Poruka
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 00:27
monna, majstorice!!! smile211smile128
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 13:32
Stvarno je divno vidjeti i moći pohvaliti ovakvu multitalentiranost. Draga Monna, predivno slikaš, tako nježne nijanse nije jednostavno postići, a ti to očigledno radiš s lakoćom
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 13:41
Hvala vam svima smile79
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Lipanj 2009 u 22:18
nema šta prava si majstorica
Na vrh
maslacak7 View Drop Down
*Moderator Foruma
*Moderator Foruma
DONATOR

Bodovi: 2828
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslacak7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 16:23
fantasticno draga!!!  narukvica mi je ona roza fantasticna,cestitke i slika mrak!!!  jel to mozda prodajes?Embarrassed
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Lipanj 2009 u 18:28
Maslača, hvala ti puno! smile79 
Narukvica je već našla vlasnika, čestitke otputovale, ostalo je na raspolaganju.
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Lipanj 2009 u 13:37
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

malo sam slikala...akril na platnu:

nemam riječi...jednostavno sam smile103 od ovolike ljepote...draga,  ima li nešto što tebi ne polazi za rukom?
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
Željka23 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Željka23 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Lipanj 2009 u 21:40
Kao i svaki rad do sada ,izgleda odlično...
smile141
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:52
Danas sam počela radti kutiju za nakit, još se niej osušila do kraja, a onda lakiranje:

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 14:56
Dugo nisam tu bila, a kad ono ......
Nemam riječi za tvoje radove, jednostavno prekrasno
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2009 u 16:10

jako lijepo, nježno! smile76

Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 10:53
ponavljam rijeći od Otoka i More,  smile71
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 13:01
Draga Monna, prekrasna, nježna kutijica za nakit, a motivi više nego zanimljivi I sama koristim slične motive za oblaganje mojih kutijica i ostalih sitnica....

Ima li što novoga u vilinskome svijetu Wink

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 13:38
Drage moje, hvala!
U vilinskom svijetu ima isto novosti, jedna mala vila je u nastajanju....bit će uskoro Wink
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2009 u 14:19
kutijica je totalno nježna i romantičnaSmileSmileSmileSmile svaka častClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 22:24
ovo će biti Žablja vila iz kišne šume...još ima posla oko nje, krila i neke sitnice, ali evo, za početak...

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 22:44
Jao, prekrasna je! Skoro pa me podsjeća na neku rasu iz "Zvjezdanih staza", nekakvog metamorfa, stvarno je izuzetna! A vidim da si promijenila svoj avatar u prikladni - bravo! smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Lipanj 2009 u 23:45
smile227smile227smile227 
Nije mi bila namjera da te cimam, draga Monna, ali mi je drago, jer evo opet jedne vilinske ljepotice... Dobro kaže Izzy, stvarno podsjeća malo na neka bića s druge planete, a možda i je, vile su nepredvidive.... Predivna je, nekako mitski zamišljena i mada još fali zadnji touch, povećat će tvoju prelijepu i jedinstvenu kolekciju...

A i novi avatar je savršeno izabran  
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 09:26
draga moja mona, kutijica za nakim ne doslovce ostavila bez daha....toliko je nježna, romantična i moram priznati da me jako podsjetilanamoju baku....kao dijete, često sam zavirivala u jednu kutijicu u kojoj je baka čuvala nakit...imala je čipkicu gore, i ružice...nije imala ovakve slike, ali mejako na to podsjetila....
što se tiče vile, ona samo pokazuje da tvoja mašta nema granica, i kada pomislimd a neide dalje, ti stvoriš još nešto, još te mašta potjera dalje, a tvoji nevjerojatni kreativni i nadasve multi talentirani prsti izvedu novo čudo...
monna, zaista ti hvala na ovakvim lijepotama, jer to me i samu potjera da razvijam svoje vlastite moždane vijuge, ako ništa drugo, a ono u pronalaženju lijepihg riječi kojima bih opisala tvoj rad...
što se tiče oblikovanja, ti si moj uzor...
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 10:18

Aaaa...baš sam sretna što vam se svišaju moji radovi, toliko lijepih riječi, hvala svima smile79...danas je planiram završiti!

@  draga Primavera, tko zna što se sve krije u Kišnoj šumi, vjerojatno neka zanimljiva bića...Wink
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.