Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kamelia - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

kamelia - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 47>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 21:10
Kod tebe već cvatu božuri i lonciera Clap prekrasnosmile169
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 21:16
Prelijepo, zaista prelijepo!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 16:37
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Prelijepo cvijeće, i staro o novo. Prava cvjetna raskoš !!!

Glikice,hvala ti
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 16:40
Originalno poslano od člana Wanessa Wanessa napisao:

Bozuri su ti prelepi! Ali dalije su mi favoriti,jedva cekam da ih vidim kad procvetaju! [IMG]smileys/emot171.gif" align="middle" /> [IMG]smileys/emot134.gif" align="middle" />

Wanessa,ja isto jedva čekam dalije i dali uopće budu takve kakve su na slici.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 16:43
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Draga kamekija, kako je lijepo prošetati tvojim cvjetnim carstvom, za svako godišnje doba obilje cvijeća, kolekcija narcisa ti je stvarno bogata, božura kao u priči a tek kada dalije počnu cvjetati bit će to doista prekrasno.[IMG]http://www.cvijet.info/forum/smileys/c029%5b1%5d.gif" height="32" width="90" align="absmiddle" alt="smile227" />

Smail,hvala ti na tako lijepim riječima .Narcisa imam dosta jer ih neće voluharice,ali zato mi pojedu sve tulipane
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 16:49
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Sta ti ovde sve imas,kako su lepi drvenasti bozuri,ostala sam bez reci,draga moja sve pohvale,i sve ostalo je lepo ima dosta sto ne znam ni sta je,ali ipak jedva cekam tvoje dalije........[IMG]smileys/emot159.gif" align="absmiddle" alt="smile106" />

Draga Leona ,hvala ti
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 16:51
Originalno poslano od člana Jaca123 Jaca123 napisao:

Kod tebe već cvatu božuri i lonciera

[IMG]smileys/smiley32.gif" align="absmiddle" alt="Clap" /> prekrasno[IMG]smileys/emot50.gif" align="absmiddle" alt="smile169" />

Jaco to su drvenasti božuri,a oni cvatu ranije
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 16:52
krasno, sve je lijepo rascvjetano, a nove dalije su divne
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 16:52
Originalno poslano od člana dadinica dadinica napisao:

Prelijepo, zaista prelijepo! [IMG]smileys/emot165.gif" align="middle" />

dadinice,hvala ti
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (1) Hvala(1)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2013 u 17:08
Ovo je mali ulov sa sajma cvijeća iz Ludbrega

sljez,trebao bi biti žuti dupli

abutilon

klematis

hibiskus šarenolisni

vodenka papiga

Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2013 u 21:04
Ala sam dosadnaLOLLOLLOL,sta da radim kad uvek nesto novog i lepog,ovaj sarenolisni hibiskus-bastenski je prelep,valjda jednom i moj bude takav,klematis -lepa bojasmile55
Na vrh
belica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2763
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje belica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 06:21
odličan ulov na sajmu, gledala sam fotke ponude, zaista je bila dobra. Vrt je Heart kao i uvijek, božuri su me začarali, moji nikako da se otvore, već mj dana gledam pupove a oni tvrdoglave LOL
belica,zagreb
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 10:52
Blago tebi kada si blizu Ludbrega, znam da tamo ima puno cviječara, i da na sajamu ima uvijek veliki izbor sveeeega i svačega.
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Svibanj 2013 u 10:59
evo me
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 20:30
Originalno poslano od člana Leona31 Leona31 napisao:

Ala sam dosadnaLOLLOLLOL,sta da radim kad uvek nesto novog i lepog,ovaj sarenolisni hibiskus-bastenski je prelep,valjda jednom i moj bude takav,klematis -lepa bojasmile55

Ti si meni uvijek dragi gost,samo ti navrati
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 20:34
Originalno poslano od člana belica belica napisao:

odličan ulov na sajmu, gledala sam fotke ponude, zaista je bila dobra. Vrt je Heart kao i uvijek, božuri su me začarali, moji nikako da se otvore, već mj dana gledam pupove a oni tvrdoglave LOL

Ja mislim da je ponuda mogla biti malo bolja,ali tko bi nam svima ugodio .I moji se božuri još neotvaraju,ali to su drvenasti i oni procvijetaju prije.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 20:37
Originalno poslano od člana Smail Smail napisao:

Blago tebi kada si blizu Ludbrega, znam da tamo ima puno cviječara, i da na sajamu ima uvijek veliki izbor sveeeega i svačega.

Draga Smail,ja ti baš i nisam blizu Ludbrega,ali kako kažeš da je izbor veći pa se isplati otići.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 20:39
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

evo me

ajama, samo ti šetaj
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 20:56
Jučer sam bila kod Jace i provela prekrasan dan.Uživala sam u njezinoj cvijetnoj oazi i ispijale smo kavu na prekrasnoj terasi I naravno da se od Jace ne ide doma prazne ruke,našlo se je tu dosta cvijeća

A ovu orhideju je Jacin M poklonio MM.Mi smo ih toliko zarazile sa cvijećem da su i oni počeli razmjenjivati

Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Svibanj 2013 u 21:59
Super noviteti!

smile202
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2829303132 47>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,191 sekundi.