Catalpa - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 70> |
Korisnik | |
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo je i rascvjetano kod tebe draga catalpa
![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
Ljepo cvijece...kockavica je posebna i meni....a iz daljine slike pokazuju ljepotu vrta....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Nisa hvala ti
![]() |
|
![]() |
|
catalpa ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2014 Lokacija: zagorje Status: Offline Bodovi: 1763 |
Draga pčelice jako si me razveselila puno ti hvala
![]() |
|
![]() |
|
Josipa hvala na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Prekrasno, javor se cijeli razlistao, moj tek pokazuje znakove života
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Puno lijepog cvijeća, zelenila, a zeko me oduševio.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
nona drago mi je da ti se sviđa i hvala ti na posjeti
![]() |
|
![]() |
|
lantana hvala ti na posjeti i pohvali lijepo je to čuti
![]() |
|
![]() |
|
rubensica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 16 Srpanj 2013 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 325 |
Rododendron je novi ili je prezimio?
|
|
“Nije dovoljno samo živjeti!” – reče leptir, “Potrebno je imati malo sunca, malo slobode i malo cvijeća!” (H.C.Andersen)
|
|
![]() |
|
Rubensica hvala ti na posjeti, prezimio je ali dosta toga nije, mislim da je razlog prevelika vlaga u tlu.
![]() |
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Prekrasne fotkice još prekrasnijeg cvijeća... draga moja, prošetala sam tvojim carstvom i uživala u bojama novog proljeća...
![]() |
|
![]() |
|
Bugice hvala ti na šetnjici i lijepim riječima.
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Predivni grmovi , meni najljepši proljetni ukrasi . Nista ih ne može zamjeniti
|
|
![]() |
|
Josipa draga hvala, da grmovi daju posebnu ljepotu vrtovima moji su još mali i čekam kad će narasti i pokazati se u punoj ljepoti
![]() |
|
![]() |
|
Rabarbara ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2014 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 114 |
Prekrasne su ti biljke. Prava si majstorica.
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Prelijepo draga, od proljetnica do javora
![]() |
|
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
Prelijepo javor poseban rododrenom moje tihe patnje rododrenom iz par pokušaja završio neslavno a javor prelijep da me strah i probat
|
|
![]() |
|
Hvala ti na pohvali, što se tiče majstorice do prije nekog vremena sam sadnicu glicinije posadila naopačke
![]() |
|
![]() |
|
Moon hvala ti, uvijek je lijepo čuti pohvalu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2829303132 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |