Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 302303304305306 319> |
Korisnik | |
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Da li si mozda rezala svoju Photiniu. Moja je puno manja i vise kao grmcic i jedna grana joj je po sredini ogolila. Inace ih jako volim, jer i zimi izgledaju kao da cvatu.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Hvala
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Hvala Ksan,prošeći opet.
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
arim - drvo je iz MBM-a,a možeš kupiti i grm i oni su oko 30 kn,dok su stabla onda bila oko 450,00kn.Nemoj se zabrinuti kad mu počne opadati lišće(ne sve)jer se odmah obnavlja.Biljka je zimzelena.
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Gdje si nabavila?Imam u planu oko 19.3. u Zg onda bi ih već trebalo biti u prodji .
|
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Svim mojim šetačima
Lantana arim anabistrica ![]() ![]() ![]() Ovi zimski dani su mi dobro došli za detaljan pregled foruma, a usput uredno radim podsjetnik sa vašim sugestijama za moje bet.posude koje će u proljeće ,nadam se, zablistati. arim ono stablo je nezahtjevno i crveno je već u proljeće.Blizu mene ima posađena živica .u dužini oko 30m i prekrasna je.Preporučam. Inače kod nas na brijegu ima 50cm snijega i ugođaj je divan. |
|
![]() |
|
Prošetala cijelim vrtom,sve prekrasno baš sam uživala ali ovo stablašce me oduševilo.Ovoj je boja u jesen?Famozno izgleda,krećem u potragu gdje ima kupiti. |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Mogla bi staviti u neku od posuda puzajući kotoneaster. On je otporan na sve. Podnosi sušu, kišu, vrućinu i zimu.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
U one posude posadila bih vinca rosea,prekrasne cvjetnice,dobro podnose sušu i vole sunce i cvijetaju neumorno sve do prvih mrazeva.
|
|
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Lijepe snježne slike i slike sa sajma cvijeća.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Anaida
![]() maestral ![]() maestral i tvoja ideja je dobra.Mislim da ću na kraju u svaki red posaditi nešto drugo,da ne bude jednolično i da bude više šarenila.Iznad ću posaditi stablo da bar malo bude hlada. |
|
![]() |
|
maestral ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 392 |
Jako lijepa kuća i okućnica... Za betonske posude preporučila bi travu Festuca glauca, stvara lijepe busene i podnosi sve - sunce, sušu, zimu...
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Bijela staza, bijeli brijeg.. Zabjelio i tebe snijeg.
Veselim se proljeću, ali i snijeg ima svoje čari...
Slike s izložbe su krasne.
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
krasne slike izložbe,gode ti rascvjetani aranžmani,da samo dočekamo pro
![]() |
|
![]() |
|
Triša i Cikas
![]() Moram opet ponoviti da ne volim snijeg jer nikad ne znam koliko će mi biljaka smrznuti i ne mogu ništa raditi u vrtu.Zato pomalo zavidim svima vama na moru jer je vaša klima puno blaža,ranije sve krene i štete su manje bez obzira na jake bure i nered koje one naprave(naravno izuzimajući one ekstremne sa čupanjem stabala i sl.) |
|
![]() |
|
Cikas ![]() Mladi grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 20 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 499 |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Draga moja, puno su mi draže slikice, gdje nema snijega, nadam se da će za koji mjesec sve biti proljetno.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Eto,samo sam htjela razbiti ove snježne dane i hladnoću.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 302303304305306 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |