SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 61> |
Korisnik | ||||
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
sunceri, jako lijepi radovi, i salvetice su na putu ka tebi (preporucena posiljka pa pls odi i podigni da se ne vraca za zg) :) ova slika sa zenskim portretom je prekrasna. jako jako lijepo. a stakla su posebna, mora da jos efektnije izgleda uzivo (iz svog iskustva skuzih da je hrpa radova toliko lijepa uzivo, no kad se poslikaju ne vide se kako bi trebala).
|
||||
![]() |
||||
Sponzorirani linkovi | ||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
hej gogsice, stakalca su zakon! svaka ti čas na ideji!
|
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
Spomenula si da je to skup " sport "...koliko, ak nije tajna? Btw, jel stigao paket? ![]() |
||||
![]() |
||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|||
hvala vam svima, proljeće nisu ti to privjesci, to su stakla 10x13 i super su za raditi...svima toplo preporučam
|
||||
![]() |
||||
|||
jeeeeee, ali čeka me na pošti, jučer me papirić dočekao u poštanskom i danas vedro hitam u pošticu...hvala tiiii
|
||||
![]() |
||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
|||
....e jesu brzi..... ![]() Putuje od 08.01 kao preporučena vrijednosna pošiljka...ti bokca, već bi i u Zanzibar prije stiglo ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
A što reći ženice, bilo bi bolje da si poslala sa tipkovnicom |
||||
![]() |
||||
|||
curke hvala svima na komplimentima...trud je bio velik jer sam radila jednim okom, drugim obično spavam jer nisam kao naša robot Jassi koja nočima stvara a preko dana radi i uspjevam biti mamica i to sve u jednom životu.
|
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Razumijem te od riječi do riječi jer je i meni tako.Koliko je star tvoj sin?
|
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
Ajde ajde, nisam tako super, pitaj proljece kako drecim i kako se vucem po stanu kad sam strgana.....lijepi su ti radovi
|
||||
![]() |
||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
|||
Ti si se super držala...trebaš mene vidjeti kada me nešto boli...odmah zalegnem...ma užas!!!
![]() |
||||
![]() |
||||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|||
sunčeko ljubičice i suncokrete bi izdvojila.krasno
|
||||
![]() |
||||
|||
joj, evo prošlju nedelju je imao 4....nikad mu neće biti ljepše! ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
CURE, HVALA JOŠ JEDNOM SVIMA NA POHVALAMA...
TO ŠTO NE KOMENTIRAM VAŠE CJENJENE RADOPVE NE ZNAČI DA VAM SE NE DIVIM I DA NISU LIJEPI, STOGA VAS MOLIM ZA OPROST ŠTO NISAM VIŠE AKTIVNA U PISANJU I ŠALJEM VAM VELIKU PUSU SVIMA |
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|||
Dva Tonija (Jassin i Hippyin) i tvoj Filip su mali jarčeki.A što je s proljećem ???
|
||||
![]() |
||||
|||
Ja ima lava doma...ali nitko ne bi rekao jer je jako osjećajan...i dosta miran..pogotovo kada je u gostima...pitaj jassi., ona se šokirala kada je vidjela kako je miran. Inače ima 4,5 godina...i sada mi je najljepše s njime..stvarno uživam...vjerojatno svaka majka uživa sa svojim djetetom, ali ja sam svjesna da će brzo odrasti pa ga stalno naganjam da se mazimo...
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Pitaj jassi kako ga je dočekala na ulaznim vratima, i kako se moj jadniček preplašio i sakrio iza mene...
|
||||
![]() |
||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|||
hehehe ja sam dreknula kako to navek radim, siroce malo bilo u stavu mirno iza mame bez teksta i s tendencijom da pobjegne sto dalje od mene...hehehe,,,takva sam ja ...mama urlavica
|
||||
![]() |
||||
Gogs ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 11 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1484 |
|||
nije to ništa, mislim da se dijete preplašilo, i ja sam se preplašila kad mi je otvorila
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
Slijedeća pošiljka stiže ti sa tipkovnicama...u to sam ziher ![]() |
||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |