Monnina radionica: sve i svašta! |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 52> |
Korisnik | ||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vila Žabica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ...nadam se da će vas odvesti u daleki svijet mašte!
|
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
|
Mala zelena je čisti original! Čak joj je i nosić malo spljošten - preslaaaaatko!!!
![]() ![]() |
||
![]() |
||
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
|
Vila Žabica je prelijepa,već se pretvara u vilu princezu!I bez poljupca,,,
|
||
![]() |
||
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
|
prekrasna je...
monna-1...može jedan izazov?! ajde po jednu vilu bajkericu za lulu i mene...onako, jednu rokericu... ![]() |
||
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Oduševljena sam tvojim radovima...vile su posebne, ali i ona slika što si radila na platnu je prekrasna...baš ti ide od ruke.
|
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
more ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1118 |
|
vila žabica je taaaaaaako slatka |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
vila žabica je toliko maštovita da sam provela 10 min gledajuči je u nekom njenom svijetu da nisam ni primjetila-monna zaista prekrasna vila i još jednom si potvrdila da imaš čudotvorne ruke- hvala ti zaista je užitak gledati nešto tako očaravajuće
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
goga-osijek ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 683 |
|
nisam neko vrijeme bila u tvojoj predivnoj galeriji...toliko predivnih novih radova, ne mogu izdvojiti ni jedan, ne znam sto mi je ljepse, kutijica, vila zabica...sve je savrseno kao i uvijek...monna je nasa kraljica...
...moze jedna zamolbica? mozes li uslikati sve svoje vile zajedno?...ili nema tog aparata koji bi izdrzao tu ljepotu na okupu?...ja znam da mio koji gledamo tvoje radove ne bi izdrzali ne gledati satima u tu ljepotu... |
||
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
šta reći za tvoje radove a da more puta nije rećeno, fantazija jednostavno mi se otvori djećja (meni u godinama
![]() |
||
![]() |
||
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
|
Drage moje! Hvala vam puno na ovim pohvalama
![]() ![]() mnataša, izazov je dobar, već sam razmišljala o tako nečemu, pa kad me uhvati inspiracija bit će nešto
![]() @goga, uslikat ću ove koje su mi ostale sve zajedno...
@ vanja, u nekim trenucima mašta kod mene nije vezana za godine, a što ću kad se volim igrati...
|
||
![]() |
||
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
|
Monna dobro je da ti mašta ponekad nije vezana za godine jer ne bi radila tako lipe vile koje nas uveseljavaju i raspiruju naše mašte
![]() |
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
Draga Monna, mislim da trebam injekciju
![]() Sad kad je gotova zelena ljepotica i još ovako uklopljena u pravo zelenilo... p-r-e-d-i-v-n-ooooo..... Pozdravljam od srca to dijete u tebi, neka se samo nastavi igrati
![]() |
||
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Znaš Monna čega sam se sjetila
Kad si poslikala one radove sa fimom koji su mi se jako svidjeli pa sam te "izazvala" s onim radom sa interneta - ona minijaturna polica sa šalicama, koju si ti izradila sa onako puno detalja i prekrasno, e pa ja sam mislila da je to vrhunac.
I dalje mislim da je to prekrasan rad, ali ovo što sad radiš i pokazuješ - za to nemam riječi. Spretne ruke i neograničena mašta.
Mislila sam na ovo
![]() |
||
![]() |
||
|
Primavera, Otok
![]() da..sjećam se izazova :))) ovaj rad mi je u radnoj sobi!
|
||
![]() |
||
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
|
monna sto da kazem sto nije vec receno..svaki put me odusevis,tvoje rukotvorine su fascinantne
![]() |
||
![]() |
||
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
|
![]() ![]() |
||
Bolje biti vjetar nego list!
|
||
![]() |
||
Primavera ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1915 |
|
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
|
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
ajme draga ova vila ti je predraga
|
||
![]() |
||
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
|
Predobro!
|
||
ANĐELKA
|
||
![]() |
||
|
Sad sam završila privjesak. Mali zmaj sa okom od žute perlice, stiliziranih krila i 2 mala rošćića.
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 52> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |