Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Ručni radovi i Izrada nakita
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Monnina radionica: sve i svašta!
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Monnina radionica: sve i svašta!

Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 52>
Korisnik
Poruka
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Status: Offline
Bodovi: 2598
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 14:52
Vila Žabica

...nadam se da će vas odvesti u daleki svijet mašte!
"Friends are Flowers in the Garden of Life"
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Izzy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2446
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Izzy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 16:15
Mala zelena je čisti original! Čak joj je i nosić malo spljošten - preslaaaaatko!!! Heart smile78
Extraordinary in the mundane.
Moj blog

Na vrh
maslina55 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 971
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maslina55 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Lipanj 2009 u 19:33
Vila Žabica je prelijepa,već se pretvara u vilu princezu!I bez poljupca,,,
Na vrh
mnataša1 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1427
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mnataša1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 11:02
prekrasna je...
monna-1...može jedan izazov?!
ajde po jednu vilu bajkericu za lulu i mene...onako, jednu rokericu... smile143
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 11:58
Oduševljena sam tvojim radovima...vile su posebne, ali i ona slika što si radila na platnu je prekrasna...baš ti ide od ruke.
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
more View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje more Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 16:30

vila žabica je taaaaaaako slatka Smile

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 17:11
vila žabica je toliko maštovita da sam provela 10 min gledajuči je u nekom njenom svijetu da nisam ni primjetila-monna zaista prekrasna vila i još jednom si potvrdila da imaš čudotvorne ruke- hvala ti zaista je užitak gledati nešto tako očaravajućeSmileSmileSmileClapClapClap
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
goga-osijek View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 683
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje goga-osijek Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 18:26
nisam neko vrijeme bila u tvojoj predivnoj galeriji...toliko predivnih novih radova, ne mogu izdvojiti ni jedan, ne znam sto mi je ljepse, kutijica, vila zabica...sve je savrseno kao i uvijek...monna je nasa kraljica...
...moze jedna zamolbica? mozes li uslikati sve svoje vile zajedno?...ili nema tog aparata koji bi izdrzao tu ljepotu na okupu?...ja znam da mio koji gledamo tvoje radove ne bi izdrzali ne gledati satima u tu ljepotu...
LJUBAV NE POKAZUJEMO TAKO DA LJUBLJENU OSOBU GLEDAMO U OČI, NEGO DA ZAJEDNO S NJOM GLEDAMO U ISTOM SMJERU. Antoine de Saint Exupery
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 19:46
šta reći za tvoje radove a da more puta nije rećeno, fantazija jednostavno mi se otvori djećja (meni u godinama LOL) mašta sa tvojim vilama.
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Lipanj 2009 u 22:56
Drage moje! Hvala vam puno na ovim pohvalama Embarrassed!!!smile79

mnataša, izazov je dobar, već sam razmišljala o tako nečemu, pa kad me uhvati inspiracija bit će nešto Wink

@goga, uslikat ću ove koje su mi ostale sve zajedno...
@ vanja, u nekim trenucima mašta kod mene nije vezana za godine, a što ću kad se volim igrati...
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
vanja View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje vanja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 11:23
Monna dobro je da ti mašta ponekad nije vezana za godine jer ne bi radila tako lipe vile koje nas uveseljavaju i raspiruju naše mašte    smile79
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 14:33
Draga Monna, mislim da trebam injekciju

Sad kad je gotova zelena ljepotica i još ovako uklopljena u pravo zelenilo... p-r-e-d-i-v-n-ooooo..... Pozdravljam od srca to dijete u tebi, neka se samo nastavi igrati

moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 14:35
Znaš Monna čega sam se sjetila
Kad si poslikala one radove sa fimom koji su mi se jako svidjeli pa sam te "izazvala" s onim radom sa interneta - ona minijaturna polica sa šalicama, koju si ti izradila sa onako puno detalja i prekrasno, e pa ja sam mislila da je to vrhunac.

I dalje mislim da je to prekrasan rad, ali ovo što sad radiš i pokazuješ - za to nemam riječi. Spretne ruke i neograničena mašta.

Mislila sam na ovo

Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Lipanj 2009 u 18:46
Primavera, Otok    smile79

da..sjećam se izazova :))) ovaj rad mi je u radnoj sobi!
cvjetnavila.blogspot
Na vrh
kaća43 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kaća43 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Lipanj 2009 u 00:03
monna sto da kazem sto nije vec receno..svaki put me odusevis,tvoje rukotvorine su fascinantnesmile211
Na vrh
Vilavita View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 537
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vilavita Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 11:45
Jedna 3D rođendanska čestitka koja će uskoro na put Wink

cvjetnavila.blogspot
 ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''...ja sam ponosna vlasnica ove prekrasne čestitke..hvala draga, jako si me razveselila..smile211smile79
Bolje biti vjetar nego list!
Na vrh
Primavera View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1915
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Primavera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 18:17
Ma divna je... Prava si sretnica draga Vilavita  Palac%20gore
moja adresa u globalnom selu: http://www.primaveraidea.com
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 18:51
ajme draga ova vila ti je predraga
Na vrh
anđelka View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2526
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anđelka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 19:00

Predobro!
ANĐELKA
Na vrh
monna-1 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monna-1 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Srpanj 2009 u 23:29
Sad sam završila privjesak. Mali zmaj sa okom od žute perlice, stiliziranih krila i 2 mala rošćića.

cvjetnavila.blogspot
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 2930313233 52>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,422 sekundi.