Moj mali dio zagorskog brega |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 41> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Carol, bila sam kod tebe već nebrojenoputa i tek sad vidim da nikad traga nisam ostavila.
![]() Lijepi su mi ti tvoji bregi, okućnica kao iz Ubojstava u Midsomeru ( tu seriju i gledam najviše zbog njihovih okućnica), svaka čast kako si to lijepo sredila. Za gliciniju ne brini, jaka je ona. Moja je bila još beba kad je u razmaku od dva mjeseca preživjela napad lopate jednog zločestog stričeka, oluju koja ju je skroz ogolila i grane joj potrgala i dva preseljenja. Sad je još uvijek mala, ali prekrasno cvjeta. Oporavit će se i tvoja. Pusa! |
|
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prekrasno zelenilo,srdašca i sve ostalo na tvom zagorskom bregu.
Glicinija će naći snage da te razveseli
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
mirjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 592 |
Carol,redovno šećem i uživam u ljepotama tvog cvijetnjaka.Divim se svim i najmanjim sitnicama a na slikama pokušavam naći nešto poznato obzirom da sam najljepši dio svog života provela upravo u Zagorju koje mi i danas nedostaje.
![]() ![]() |
|
*** Prijatelji dolaze i odlaze a pravi su tu kao vječni oslonac. ***
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Carol, imaš pravo, srčeka su preslatka.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Jadna glicinija, ali zato je sve drugo vrlo,vrlo lijepo.
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
gospina trava, i meni su ta srceka posebna. Imam jos i bijelo, ali su mi ova roza, starinska draza,
Camellia, sta se moze. Izgleda ruzno i tuzno, sad kad bi trebala biti najljepsa. Ostalo je postedeno samo par pupoljaka. Jedva cekam da ozeleni pa onda bude poslije i ljetna cvatnja.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Carol baš mi je žao tvoje glicinije.Možda će je ona druga cvatnja izvući.
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
moja boljka = srčeka. More nekaj biti ne znam kak lijepo, ali srčeka su ta na koja se rastapam!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
![]() |
|
![]() |
|
|
![]() |
|
Korijenko, moram priznati da ja nisam pokusavala sa mladicama, nego je sestra micala svoj ogroman,stari grm, pa smo ga rasadile i sve se primilo, tako da sad imam 3 grma.
Bas sam malo prije komentirala, kod vas, na moru je puno zima unistila, a kod nas proljece. Prije par dana -6 u nekim djelovima Zagorja, a plus toga i jaki ledeni sjeverac. Orasi su bas cvali, sve je smrzlo, a i glicinijin cvat je sav propao.
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Carol, imam calicantus i moje je iskustvo kao kod Kontese da se teško prima. Puno sam mladica razdijelila i malo ih se uhvatilo. Vidjela sam da se ga za rasaditi mora mladicu iskopati u jako rano proljeće dok još nema uopće vegetacije jer sve koje sam kopala kasnije nisuse uhvatili. Jagodi se je uhvatio nakon trećeg pokušala i to sam joj iskopala cijeli grm. Ove godine mi je dosta starih grana stradalo, jednostavno su se posušile ali ima puno novih mladica, lako se obnavlja.... |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
draga nikad se ne zna, a kosilica je spremna i čeka
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Eh, Konte, nis od kosnje. Jucer sam bila na cjelodnevnom u Zgb, a danas prekasno vidla. Moram malo bolje gledati pa dokurim s kosilicom, mozda jos kaj i zaradim.
![]() |
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ma nekaj sam ja sprčkala valjda tko će ga znati
![]() sad kad si tu pokosila, slobodno prijeđeš kod mene na bregek, kažu kišu za vikend pa nebu niš od košnje ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Danas je pala prva kosnja vrta. Prvo sam morala poravnati krticnjake i puteve od voluharica, jer su napravile pravi dar-mar. Ali sad bregec ipak malo bolje zgleda.
Hvala vam svima na posjeti, pa dodite opet, sad je pokoseno. Sa tugom sam ustanovila da mi je jutrosnji mraz sredil gliciniju, sva je bila u pupoljcima, koji sad tuzno, bezivotno vise-nista od cvatnje. Konte, Kalikanus mi bas ne djeluje ko grm koji se tesko prima, ima dosta izbojaka sa strane.
|
|
|
![]() |
|
ola čuča evo i mene na tvom brijegu i baš guštam u ovim predivnim prizorima, ribes mi je definitivno novost i svaka mu čast kak je lijepi, a kalikantus sam dva puta pokušavala useliti na brijeg, ali me je otkantal
![]() veselim se novim sličkama ![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno je
![]() |
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Kako je lijepo kod tebe
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 2930313233 41> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |