I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Iris preslatko je, a dobro si iskoristila bocu, a čipka je fora - sviđa mi se.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
bravooooooooo
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
suharak ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 60 |
baš je super! o takvom nečem sam i ja razmišljala. uvijek mi je draža reciklaža
![]() s kakvom si bojom farbala?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Leptirići su fantazija!!!
I ja sam sinoć također dobila novu ideju...
|
|
![]() |
|
definitivna odluka kako će izgledati leptirići....samo sam 50 puta promijenila plan
![]() jedan gotov...a 11 čeka završetak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Slažem se Iris! A ta dječica u sos selu će sigurno kad tad shvatiti što znači davati i primati nešto što je od srca, a ne iz novčanika!
a da ne velim kako je naše srce presretno kad vidimo da se dječica vesele! Eto raspekmezila sam se! Idemo - saki osel na svoj posel! |
|
![]() |
|
moglo bi još malo boje...moram tražiti krpice
![]() šeflera mislim da je to jedna od važnijih stvari koju djecu moramo naučiti
gledam djecu od prijatelja i ne sviđa mi se što vidim
preveliki materijalizam vlada kod njih i važnije je koliko tko ima novca i gdje se oblači nego kakav je ćovjek
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma super je i ovako, a da mu dodaš malo crvene boje na vršcima krila bio bi veseliji... i ovako je ok
![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
Šeflera ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 17 Siječanj 2008 Lokacija: Stankovo Status: Offline Bodovi: 2274 |
Prekrasno!
Na ovaj način će i dječica možda shvatiti kako je veće zadovoljstvo kad nešto napraviš sam, nego da daš love i love i onda samo tutneš u čošak i zaboraviš! ![]() |
|
![]() |
|
plastiku treba malo izšmirglati , lakše prijanja boja ali i ovako ti je sasvim ok
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ništa više neću dodavati....samo ću prelakirati kad napokon odem po lak
![]() plastika je zeznuta....meni najlakše ide kad na drvo bojam i lijepim
možda bi za plastiku trebale neke posebne boje ?
|
|
![]() |
|
hippy, i osvješćena sam i miš je bio u novćaniku
![]() muž spava, slano tjesto se suši a ja smišljam leptire
![]() može i ovako:
![]() iduči je od đinsa
![]() |
|
![]() |
|
svaka čast na domišljatosti......leptir ti je odlican..... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
kako ti je ispao dobro...jesenski trio....
![]() vidim da si naplasticnu vazu ljepila......ostaje tako ili ces jos nesto nadodati na njoj, jer cini mi se da je tesko plastiku farbati....jel da... |
|
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ti si stvarno eko osviještena ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |