Mali bilogorski vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 165> |
Korisnik | |
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To će mo na ljeto sad nećemo ---------kad bude više vremena I cvijeća imam ja tebe u planu
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
može i noću ako nemaš vremena po danu
![]() možda i dobiješ koji picmoljak, nemoj čekati ![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
kad si prije uletila
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Evo ga ja opet uleti i bome osta
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Niho, kada sve obavimo doma idemo nas dvije u posjetu, pa da malo napunimo stol.
![]() |
|
![]() |
|
kod mene ti je cvijeće svuda okolo a na stolu nam smeta, samo kava, piće, iće, cigare i uživaj....cvijeće režem samo za grob
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
Bromić, jel može s nama doći i moj
![]() |
|
![]() |
|
svi su dobro došli
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pa i noću bi čovjek mogao popiti pivo ili bolje čaj i uživati na toj prekrasnoj terasi.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Uh koliki je veliki kalistemon, bit će prekrasan kad se rascvjeta.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Triša ne začatavaj temu
![]() |
|
|
|
![]() |
|
lantana i ja se nadam da će biti lijep kada procvijeta
![]() i tko to tamo začatava temu ![]() |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
Baš je prekrasan,veliki kalistemon.
|
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
kava na tvojoj terasi je najbolji početak dana!
![]() |
|
![]() |
|
hana i flavia evo ovo je taj moj mirišljavi jasmin, koji cvijeta rano u proljeće
![]() ![]() flavia ovo je bugenvilija koju si mi ti poslala, pod najlonom na zakorijenjivanju, procvijetala- za žile još neznam ![]() ![]() |
|
![]() |
|
cvijeće od Otok-paulovina, ružmarin i ovo treće ne znam kako se zove
![]() sve za sada u teglama, do proljeća ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() hoya dali da ostavim u tegli do proljeća ili da posadim u zemlju ![]() kuglica se nažalost nije primila |
|
![]() |
|
Vidi, vidi i naša Bromelija se lijepo ponovila.
Lijepo, lijepo, nema šta.
![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Ooooohoooohoooohooooo...Bromi...pa kod tebe bi i kamenje procvalo! Baš mi je drago da je bugenvilija procvala!....tako nešto nikad nisam vidjela da procvate reznica na zakorijenjivanju!
![]() ![]() ![]() Brugmansija otvara četiri nova cvijeta!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
i mene je jako iznenadila, gledam i nemogu vjerovati da se nešto ljubičasti
ispod najlona ![]() zakorijeniti ću ja i ovog bez brige do proljeća ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3031323334 165> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |