Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 89> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heeej, što, imaš?!?!? jupi, kakav je motiv, što je na njemu? šalji, ako Boga znaš. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
SunceRi,imam ja nešto lovačkih motiva! |
|
![]() |
|
darla ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 07 Srpanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 100 |
SunceRi i hippy hvala vam na salveticama!
![]() Jassi, jel se mogu ja ogrepsti za onu proljetnu s narcisom i šafranima, morsku sa svjetionicima, brodićima i sidrima i onu božićnu sa sličicama na crvenim i bijelim kockicama?
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
joj kafu popila nisaaaaaaaaaam
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Salveta - jednorog, nikad vidjela u mom životu niš slično tome...bome češ se namučiti, radije ju isprintaj na rižin...
A curke, ima li koja nešto lovačkih motiva, dobila narudžbu a nema ništa poput prepelice, fazana, jelena... Prosil lepo da mi pošaljete koju salveticu i br. računa te basnoslovnu cifricu koju treba uplatiti... ![]() |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
curke, da li neka od vas ima salvetu s motivom jednoroga? ako ima bila bih zahvala na ppu i cijeni koju trazi za istu. imam jednu sliku te bih izradila par kako bi se to bolje uklopilo zajedno na mjestu gdje ce stajati.
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
pises kaca a mislis miskopisko..ili nisi kavicu popila,jos
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kaca dosla mala 4 platna....supac cuuuuuuuuuuuuu thx
|
|
![]() |
|
Curke, prošli sam tjedan poslala salvetice Roberti i Darli a danas Ninochki, Rose i Ivoni777.
Javite kad stignu obavezno... Ivona, thanx, došle su mi danas tvoje, prekrasne su, neznam koja je ljepša od koje. ![]() |
|
![]() |
|
jok jos, dobila jucer platna sa zvonom,ali toja jos naja, danas pogledam
|
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
nista jos draga,sad mm ide na postu odnijet salvete,pa cu rec da pita jel sta doslo na moje ime. ![]() |
|
![]() |
|
ok
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
ratnika i ovu donju lijevo na prvoj slici
![]() hvala
![]() |
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
cure, jeste dobile platna? jassi i kaća?
![]() |
|
![]() |
|
ok,ok, kaj sve da pakiram?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
thx.....pa ja sam plavojka...hehehe citam kaj je tu, ono ispred mi je velika akcija...salim se
javim kad stigne
|
|
![]() |
|
listek ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 10 |
Nisam ih jos podigla jer sama s klincima ne mogu u postu, a mm nije mogao dici samo s mojom osobnom (zaboravio svoju doma).
Javim ti kad podigne
![]() Poslala sam ti jucer
![]() Na predhodnoj stranici pise kome sam poslala, a cije su mi stigle.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
A mogu ja vidi tvoje salvetice... možda?
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |