Rainovi vrtni prijatelji |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 39> |
Korisnik | |
waterlily ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 709 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U katalogu od vrsnog uzgajivača clematisa piše do -10, malo me frka ostaviti ih vani, a s druge strane, ak su na zaštićenoj strani i dobro utopljenog podnožja, ne bi im trebalo ništa biti...vidjeti ću, hvala na iscrpnom odgovoru...
I ja bi žutu tekomu....ak bude viška preporučam se za usvajanje! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Niho,pusu ti veliku šaljem ,hrabrice!
Kaj se tiče žute tekome,bumo vidli do jeseni .Lani mi je pustila mladice,pa sam slala male sadnice sa korijenom,nemam pojma kaj je bilo dalje s njima,da li su žive. |
|
Kuća bez cvijeća i dlaka nije dom!
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Rainić, mnoštvo divote vidjeh kod tebe!!! I puno naziva novih sam vidjela, a upamtit ću ih s vremenom!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Lilly ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 09 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 1503 |
![]() Sve je prekrasno al ovaj klematis bi izdvojila,baš je poseban!!!!
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Rain, stvarno predivna zbirka!!!!!!!!!!
Htjela sam kolekciju rudbekija pohvaliti, pa onda pak clematise, pa... više niti sama ne mogu ništa izdvojiti zasebno. Predivno je sve!!!!!!!! |
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
Izdvojiti neku biljku kao posebnu, doista je teško. Gledajući vrt kao cjelinu, primjećujem da veliku pažnju poklanjaš kompoziciji kamena i starih panjeva, stazici, detaljima poput drvene stolice. Biljke posađene u te kutke djeluju kao da su same tu iznikle, kao da su oduvijek tu. Sve djeluje tako skladno i prirodno.
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Čestitam ti na prvom i najljepšem lopoču
![]() |
|
![]() |
|
rain ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 09 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 953 |
Samo se pitam kak dugo bu cval...ne bu valjda jednodnevni.
|
|
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
Jel' ti se štuca, draga? Mislim na tebe intenzivno, čekaju te debeljuškaste knifofije. Usput, procvala je jedna 'Ice Queen'.
|
|
![]() |
|
Aha,štucam od subote
![]() Sve mi čuvajte,ne zaboraviti obadve hastate,oduševile me! Ice queen, moja!!! |
|
|
|
![]() |
|
toni ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Veljača 2008 Lokacija: Babotok Status: Offline Bodovi: 13567 |
![]() |
|
toni
o Babotok,moj Babotok |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
predivno ti je cvijeće,nema se što izdvojiti...meni si slala žutu tekomu al makar sam je zaštitila nije preživjela ovu zimu. Rudbekije su divne sve do jedne....
ali izdvajam crveno-bijeli mal,zlatni babmus i verbenu hastatu ..... nešto predivno! ![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Dugo me nema kod tebe, odnosno nigdje.... Imam malo pauze jer je pretoplo i jednostavno mi se ne sjedi uz komp, nakon što zalijem svo cvijeće koje je dosta izgorilo na ovoj sparini....Danas nakon kupanja malo sam krenula da vidim novosti....Novosti i ljepote ima na pretek, naročito kod tebe...Jezerce, ljubimci, klematisi, ehinocee, heucere i svo čudo ljepotica ostavlja me bez teksta....Uvijek imaš puno prekrasnih biljaka u kojima možemo svi uživati...
![]() ![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Stvrila si pravo malo carstvo, mogu samo reči prekrasno
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Vjerujem da te usrećio tvoj prvi lopoč! Već dva dana stalno gledam sve ove nevjerojatne prizore iz tvog vrta (jooooj da mi se nekako tu ušuljati dok spavaš!
![]() Zanima me koji je ovo cvijet? ![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Prošetala sam opet po clematisima. Zbilja si prikupila prekrasnu zbirku. A žuta tekoma. Nisam ju još nikad vidjela! Ma, teško je zapravo izdvojiti bilo što, jer ti je svo cvijeće... |
|
![]() |
|
Misty,to je Echinacea,smislili su i druge oblike i boje osim one,općepoznate,ružičaste,ljekovite.
Bako,klemići su moja velika ljubav,ne mogu im odoljeti.Skupilo ih se poprilično,a ne sumnjam da će ih još biti. pusa svima! |
|
|
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
rain vrt je stvarno fenomenalan
![]() ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Imas predivan vrt,izbor biljaka izvanredan,ma obozavam prosetati
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |