Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Fanika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 61
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fanika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Siječanj 2013 u 13:44
Free, ovo mi je bio jedan od prvih vrtova koje sam pregledala od samog početka, ne znam što reći osim da sam se oduševila skroz jer vrt ne samo da je prekrasan nego je meni i vrlo poučan, jer za neke biljke nisam ni znala kako se zovu dok ih ovdje nisam vidjela
Let the sunshine, let the sunshine in...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 23:38
Blue sky, nečeš vjerovati, nemam ni jedne jedine sjemenke u pripremi !!  Nisam ti ja tip za skupljanje sjemenki, meni ti smetaju ostaci od cvijetova pa u stvari ni ne čekam da se stvori sjeme !!  Ja to lijepo sve škaricama,cik-cik, ne volim kad mi je vrt...neuredan !  Ali mislimEmbarrassed  iako sam lani rekla da nikaj neću sijati...čak bi mogla nešto onako, usput posijati, WinkWinkako  imaš viška sjemenja !!smile72smile72 Ali.........sadim ! Narcise, perunike, irise ....baš volim dlanove umrljane zemljom i crne noktiće !! smile161    I jedva čekam da zima....odeeee!

Jesi li mi ti lani poslala gomoljiće onih niskih plavih anemonica ?? Ja lijepo spremila u jednu teglicu s papirom kak je bilo omotano, i u proljeće vidim nema ! Pitam muža jel zna kaj o grudici novinskog papira u teglici, a on lijepo veli, jes, draga! Ja sam bacio te novinske grude ! Od tada je dobio najstrožu zabranu bacanje ičega što nije samo i isključivo njegovo !
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 19:54
sigurno već dobrano planiraš radove na proljeće sadnja,sijanje...šta god bilo želim ti da uživaš u tomesmile169
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 17:33
Free, ja obozavam te male stetocine! Kod mene dodu vec kao velike! A kada mi u proljece u staklenik uleti vranac nemoram.hibiskuse ni orezivati, ima grancica da vise nemam toliko saksijica!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 17:29
Stefice,  jako mi je lijepo vidjeti tvoj trag, i jako mi je drago kaj si bila tu !!!Embarrassed

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 17:11
Samo daostavim trag da sam bila,krasni hibiskusiClap
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 17:06
Fiki, hvala na pohvalama za moj vrt !! Embarrassed

Na vrh
Fiki View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2792
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fiki Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 15:04
Vaša je tema jako duga,pa nestignem sve pogledati,ali jedno znam,Vrt vam je prekrasan!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Siječanj 2013 u 15:02
Draga Lela !  Moj vrt 2010, 2011, i 2012 nije isti !!  I sa vrtovima koji imaju puno stranica, najbolje je pogledati zadnju godinu, inaće će ti trebati jako dugo da vidiš barem polovicu forumaških vrtova !!

A večinu onoga kaj sam imala 2010 sada nemam !!  Ali umjesto toga kaj  nemam, imam  puno novih biljčica za koje nisam ni mogla sanjati da ću ih ikada imati !!
Svi koji imaju balkon i otvorenu terasu, najlakše je mogu zatvoriti manjim ili večim staklenim površinama, jedan radijator, pogotovo za takve prostore koji su okrenuti na jug, ili jugozapad je sasvim dovoljan !
Hvala za posjetu mome vru i za tvoje pohvaleEmbarrassed, al pohvalu moje malemica mace neću uopše komentitati, jer je sada sve ..samo ne mala mica maca ! Postala je prava alpinistica koja se penje do vrha 1,80 visikog hibića uz neizbježne velike štete!! Postala je prava...štetočina !!smile101smile101

Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Siječanj 2013 u 19:37
Free! Ja vec danima setam po tvom vrtu! =-O ali vise neznam na kojoj sam stranici sta vidjela
Preljep ti je zimski vrt, ja imam nesto slicno samo manje,,, i negrijano :-\
Tako da u njemu sada nemogu uzivati :-P
Sve same pohvale za preljepo cvijece i bilje,, a i za malu mica macu :-*
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Siječanj 2013 u 13:10
Originalno poslano od člana bucka123 bucka123 napisao:

Draga Free, kao prvo tebi, tvojoj obitelji i svima koje voliš želim:
Falen Isus i Marija: Na tom mladom letu si bili zdravi,veseli, tusti,debeli kak šumski jeleni.
Daj vam bog konjiće, voliće, račiće, puriće, živinice, prašćiće. V štali ždrebice, u pojati telice,
v kocu prasice a mej malo žganice. Jare jarine, črne hajdine, žarke pšenice, zlata i srebra. A dušnog zdravja i blagoslova Božjega največ.

A vrt ti je i zimi vrlo privlačan. Bijelina inja daje mu posebnu draž.

Draga bucka, sretna i blagoslovljena cijela 2013. i tebi bila !!

A s ovom čestitkom si me ganula u srce jer to se rijetko kada čuje i u našem kraju !!  Al si me ponukala na razmišljanje !  Odakle si, nešto mi govori da nisi daleko ?

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 20:12
funscrape.com
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 18:15

Na vrh
bucka123 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 665
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bucka123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 18:13
Draga Free, kao prvo tebi, tvojoj obitelji i svima koje voliš želim:
Falen Isus i Marija: Na tom mladom letu si bili zdravi,veseli, tusti,debeli kak šumski jeleni.
Daj vam bog konjiće, voliće, račiće, puriće, živinice, prašćiće. V štali ždrebice, u pojati telice,
v kocu prasice a mej malo žganice. Jare jarine, črne hajdine, žarke pšenice, zlata i srebra. A dušnog zdravja i blagoslova Božjega največ.

A vrt ti je i zimi vrlo privlačan. Bijelina inja daje mu posebnu draž.

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 17:59
Ali je i bljakasto bez sunca !!!   Meni za život treba....sunčeka !!!

Ne volim ti ja smile66   smile65  !!!!   Draže ti je menismile46!!!

Na vrh
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 17:53
Lijepo je sve ovako injasto smile65
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 17:43
76tiil42uasky9gq8.jpg

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 17:41
rq7dp7220o0fyoqyujt1.jpg

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 17:40

Broj krtičnjaka se opasno povečava !! 

2vs7xpxwprw14ih1nl81.jpg

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Siječanj 2013 u 17:39
ec1ukd6zaaodkcrql2k.jpg

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.