Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 251> |
Korisnik | |
Fanika ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 20 Studeni 2012 Status: Offline Bodovi: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Free, ovo mi je bio jedan od prvih vrtova koje sam pregledala od samog početka, ne znam što reći osim da sam se oduševila skroz jer vrt ne samo da je prekrasan nego je meni i vrlo poučan, jer za neke biljke nisam ni znala kako se zovu dok ih ovdje nisam vidjela
|
|
Let the sunshine, let the sunshine in...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Blue sky, nečeš vjerovati, nemam ni jedne jedine sjemenke u pripremi !! Nisam ti ja tip za skupljanje sjemenki, meni ti smetaju ostaci od cvijetova pa u stvari ni ne čekam da se stvori sjeme !! Ja to lijepo sve škaricama,cik-cik, ne volim kad mi je vrt...neuredan ! Ali mislim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jesi li mi ti lani poslala gomoljiće onih niskih plavih anemonica ?? Ja lijepo spremila u jednu teglicu s papirom kak je bilo omotano, i u proljeće vidim nema ! Pitam muža jel zna kaj o grudici novinskog papira u teglici, a on lijepo veli, jes, draga! Ja sam bacio te novinske grude ! Od tada je dobio najstrožu zabranu bacanje ičega što nije samo i isključivo njegovo ! |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
sigurno već dobrano planiraš radove na proljeće sadnja,sijanje...šta god bilo želim ti da uživaš u tome
![]() |
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Free, ja obozavam te male stetocine! Kod mene dodu vec kao velike! A kada mi u proljece u staklenik uleti vranac
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Stefice, jako mi je lijepo vidjeti tvoj trag, i jako mi je drago kaj si bila tu !!!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Samo daostavim trag da sam bila,krasni hibiskusi
![]() |
|
![]() |
|
Fiki, hvala na pohvalama za moj vrt !!
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fiki ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 11 Prosinac 2011 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 2792 |
Vaša je tema jako duga,pa nestignem sve pogledati,ali jedno znam,Vrt vam je prekrasan!
|
![]() |
|
Draga Lela ! Moj vrt 2010, 2011, i 2012 nije isti !! I sa vrtovima koji imaju puno stranica, najbolje je pogledati zadnju godinu, inaće će ti trebati jako dugo da vidiš barem polovicu forumaških vrtova !!
A večinu onoga kaj sam imala 2010 sada nemam !! Ali umjesto toga kaj nemam, imam puno novih biljčica za koje nisam ni mogla sanjati da ću ih ikada imati !! Svi koji imaju balkon i otvorenu terasu, najlakše je mogu zatvoriti manjim ili večim staklenim površinama, jedan radijator, pogotovo za takve prostore koji su okrenuti na jug, ili jugozapad je sasvim dovoljan ! Hvala za posjetu mome vru i za tvoje pohvale ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Free! Ja vec danima setam po tvom vrtu! =-O ali vise neznam na kojoj sam stranici sta vidjela
![]() Preljep ti je zimski vrt, ja imam nesto slicno samo manje,,, i negrijano :-\ Tako da u njemu sada nemogu uzivati :-P Sve same pohvale za preljepo cvijece i bilje,, a i za malu mica macu :-* |
|
![]() |
|
Draga bucka, sretna i blagoslovljena cijela 2013. i tebi bila !! A s ovom čestitkom si me ganula u srce jer to se rijetko kada čuje i u našem kraju !! Al si me ponukala na razmišljanje ! Odakle si, nešto mi govori da nisi daleko ? |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
bucka123 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 665 |
Draga Free, kao prvo tebi, tvojoj obitelji i svima koje voliš želim:
Falen Isus i Marija: Na tom mladom letu si bili zdravi,veseli, tusti,debeli kak šumski jeleni. Daj vam bog konjiće, voliće, račiće, puriće, živinice, prašćiće. V štali ždrebice, u pojati telice, v kocu prasice a mej malo žganice. Jare jarine, črne hajdine, žarke pšenice, zlata i srebra. A dušnog zdravja i blagoslova Božjega največ. A vrt ti je i zimi vrlo privlačan. Bijelina inja daje mu posebnu draž. |
|
![]() |
|
Ali je i bljakasto bez sunca !!! Meni za život treba....sunčeka !!!
Ne volim ti ja ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
Lijepo je sve ovako injasto
![]() |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Broj krtičnjaka se opasno povečava !! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |