Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - mali je vrtić ograjen, ograjen...
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

mali je vrtić ograjen, ograjen...

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 36>
Korisnik
Poruka
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 19:40
Hej dragička!
Prošetala sam tvojim centrom svijeta i šetnja mi je baš pasala. A i u vrt u nastajanju sam zavirilaWink. Oduševili su me lupinusi i turski karanfili Clap. Nadam se da si skupila sjemena od onih crvenih, jer ja sam ove godine imala jedan jedini, jadni, bijedni, blijedo rozi Confused, a znaš da volim boje, što življe, to mojem srcu dražeBig%20smile. smile78
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 20:52
Belica, Lorica, Ksan, Kat rea - sjeme bum sutrac pobrala, bez brige nije se rasipalo.
Na vrh
maris40 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3958
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje maris40 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 21:31
Sviđaju mi se mješovite gredice,a povrtnjak je Thumbs%20Up.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 21:33
Maris pohvala od tebe puno znaći. Nije moj vrt ni za usporedbu sa bilo kojim vašim. No trudim se, iako mi ljetos sve skupa sporo ide.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 21:46
...vidim počeupala si nevene...ili su samo stisnuli latice i krenuli odahnut...???
Jel ti rastu suncokretići????

...povtrnjak je lijep...zelen...jel često zalijevaš ili mu to paše ovak?
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 23:03
Pošto ja ne smijem nositi kante zalijano još uopće nije. Grah mi bude propal, još nije ni ogrnjen, jer ja ne mogu, zato ga ni nisam slikala. Ljetos mi je i luk slab. Kasno je sađen, a imala sam majstore koji su mislili da je moj vrt samoposluga pa su mi ga pobrali dok još nisu ni imali kaj brati. Podsađala sam, ali to je slabo.

Suncokretići su za 10, ali na drugom mjestu.

Mast od nevena je podijeljena, nadam se da će onaj koji je kasnije niknuo još cvasti, pa ću napratiti masti za sebe. 2 l kantarionovog ulja se sunča. Berem kamilicu, mentu, stolisnik i koprivu za čaj.

Jedemo krastavce i mahune ima i tikvica. Pomalo i paradjz zori, paprika je malena kasno sađena. Salata koju sam sijala između redova krastavaca je lijepo nikla.

Lovro hvala ti na posjeti.

I da, slike su od 19. lipnja.

Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Srpanj 2012 u 23:37
Svega lijepoga!
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 14:56
Vidim ja da moram kod tebe na tečaj iskorištavanja ljekovitog bilja... ja sam po tom pitanju seljo-beljo, meni je neven samo cvijeće, a i ostalo slabo iskoristim smile42. A nevena kod mene ko u priči, mente, melise i kadulje isto tako...
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 16:58
Sjeme turčina sam pobrala ima crvenog. miješani ljubičasti i bijeli. katek ti si prva, a ako netko hoće uživati u turčinima iduće proljeće treba saditi sad kad padne prva kiša.

Dadiinica kat rea
Na vrh
ljiljus View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3244
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ljiljus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 17:44
Lijepi vrt i cvijeće
Lipik
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Srpanj 2012 u 18:59
I ja sam, poput tebe, ljubitelj poludivljih kombinacija, i zato mi je drago prošetati tvojim vrtekom. Ti si to tako "znalački" iskombinirala pa koristim priliku i učim! A povrtnjak - svaka čast!
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 16:35
Fala Andina, daleko je to od znalački, ali da se samo mene pita bilo bi to puno divlje i drugačije. Trebala sam na brijegu biti gazda, a sad svaki d.ek viće to ne valja, to ne valja, nemre to tak biti ... Ak ne popustim nitko mi neće niš pomoći, a sama ne smijem i onda nemam izbora.
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 16:36
Ljiljus hvala na posjeti
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 16:47
lijepi sukulentiClap
..ne sekiraj se..nečeg bude, bolje nego da nisi sadila..čuvaj zdravljeHeart
ova mi je slika prekrasna

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 17:29
fala Mari
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 21:07
smile113Prošetala,nauživala se mira i ljepoteClap
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Srpanj 2012 u 22:28
Belina hvala. Moj mladi hibić ima pupove tralalala.

Vražji ružičnjak mi je biserku pojel cvjetove , ali su zato kalikarpe lijepo cvale. Još da ima vode eeeeej kaj bi onda bilo...
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 07:25
Dugo nisam ovdje bila. Nisam bila ni po vašim prekrasnim vrtovima, ne stignem, dan mi je prekratak, a nije da imam baš nešto i pokazati. Brijeg mi je poharala suša, stari aparat mi šteka, a sa novoga ne znam prenijeti slike, ali evo ponešto od prethodnoga ljeta :

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 07:32

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2012 u 07:42

Malo sa brijega :

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.