mali je vrtić ograjen, ograjen... |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 36> |
Korisnik | |
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hej dragička!
Prošetala sam tvojim centrom svijeta i šetnja mi je baš pasala. A i u vrt u nastajanju sam zavirila
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Belica, Lorica, Ksan, Kat rea
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Sviđaju mi se mješovite gredice,a povrtnjak je
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
Maris pohvala od tebe puno znaći. Nije moj vrt ni za usporedbu sa bilo kojim vašim. No trudim se, iako mi ljetos sve skupa sporo ide.
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
...vidim počeupala si nevene...ili su samo stisnuli latice i krenuli odahnut...???
Jel ti rastu suncokretići???? ...povtrnjak je lijep...zelen...jel često zalijevaš ili mu to paše ovak? |
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Pošto ja ne smijem nositi kante zalijano još uopće nije. Grah mi bude propal, još nije ni ogrnjen, jer ja ne mogu, zato ga ni nisam slikala. Ljetos mi je i luk slab. Kasno je sađen, a imala sam majstore koji su mislili da je moj vrt samoposluga pa su mi ga pobrali dok još nisu ni imali kaj brati. Podsađala sam, ali to je slabo.
Suncokretići su za 10, ali na drugom mjestu. Mast od nevena je podijeljena, nadam se da će onaj koji je kasnije niknuo još cvasti, pa ću napratiti masti za sebe. 2 l kantarionovog ulja se sunča. Berem kamilicu, mentu, stolisnik i koprivu za čaj. Jedemo krastavce i mahune ima i tikvica. Pomalo i paradjz zori, paprika je malena kasno sađena. Salata koju sam sijala između redova krastavaca je lijepo nikla. Lovro hvala ti na posjeti. I da, slike su od 19. lipnja. |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Svega lijepoga!
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Vidim ja da moram kod tebe na tečaj iskorištavanja ljekovitog bilja... ja sam po tom pitanju seljo-beljo, meni je neven samo cvijeće, a i ostalo slabo iskoristim
![]() |
|
Ivanić-Grad
Dok ne pokušate, ne znate što ne možete učiniti. Henry James |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Sjeme turčina sam pobrala ima crvenog. miješani ljubičasti i bijeli. katek ti si prva, a ako netko hoće uživati u turčinima iduće proljeće treba saditi sad kad padne prva kiša.
Dadiinica kat rea ![]() |
|
![]() |
|
ljiljus ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 17 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3244 |
Lijepi vrt i cvijeće
![]() |
|
Lipik
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
I ja sam, poput tebe, ljubitelj poludivljih kombinacija, i zato mi je drago prošetati tvojim vrtekom. Ti si to tako "znalački" iskombinirala pa koristim priliku i učim! A povrtnjak - svaka čast!
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Fala Andina, daleko je to od znalački, ali da se samo mene pita bilo bi to puno divlje i drugačije. Trebala sam na brijegu biti gazda, a sad svaki d.ek viće to ne valja, to ne valja, nemre to tak biti ... Ak ne popustim nitko mi neće niš pomoći, a sama ne smijem i onda nemam izbora.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Ljiljus hvala na posjeti
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
lijepi sukulenti
![]() ..ne sekiraj se..nečeg bude, bolje nego da nisi sadila..čuvaj zdravlje ![]() ova mi je slika prekrasna |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
fala Mari
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Belina hvala. Moj mladi hibić ima pupove tralalala.
Vražji ružičnjak mi je biserku pojel cvjetove ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |