Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 36>
Korisnik
Poruka
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 00:18
milica7, LOVRO, lilie
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2011 u 10:42
Moje pelargonije ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 12:25
Dipladenija sa trznice u Rijeci i dalje ne prestaje cvasti... a bih je presadila u vecu saksiju ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 12:28
Dragoljub je dosta skrt na cvjetovima ali mene je razveselio sa svakim svojim cvjeticem . . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 12:31
Naprstak opet cvijeta ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Kolovoz 2011 u 12:32
Tradescantia se odlicno drzi ;)

Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 13:29
sve prekrasno rascvjetano i urednosmile57
slak u kombinaciji s ukrasnim grahom - odlično Clap
pelargonijeTongue svih boja, kako su samo zdravog izgledaThumbs%20Up
a i garavuša ispred kućice prelijepasmile95

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 21:17

Pužići, kažeš?! smile39Pa samo od jednog napraviš ručak za četiri osobe! Ja nisam u životu vidjela tako velikog puža!
Inače, s užitkom sam prošetala tvojim vrtom. Doista ti se divim na raznovrsnosti i ljepoti biljčica koje imaš. A reci, onaj grah ... je li to ono što zovu mirisna grahorica? Ako jest, ja bih se pribilježila za sjeme, po mogućnosti.smile143

Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 21:59
Umorila me šetnja. Morala sam zaviriti u svaki kutak. Osim ovih puževa sve ostalo mi je divno. Ruže predivne, gladiole da ne spominjem, suncokreti, pa lopoči ... ne znam da li mi je ljepši cvijet ili njihov poseban list
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 23:01
Predivno, rascvijetano, raskoš boja i prekrasne slike

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Kolovoz 2011 u 23:11
Treba puno vremena da se obiđe tvoj lijepi veliki vrtClap
Ja sam jučer svoju dipladeniju presadila u veću teglu.

Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
ramika View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 47
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ramika Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 00:01
Biljka se zove vinobojka i piše da je otrovna. Ja sam jednu, nedužnog izgleda biljčicu, posadila prije tri godine. Ove je godine bila visoka skoro tri metra i vrlo bujna i razgranata. Tek sam prije par dana saznala da je otrovna od cvijeta do korjena - i sasjekla. Korjen je ogroman, ima u njemu bar 10 kg. Vrlo invazivna vrsta, bolje sasjeći u korjenu, odma..
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 08:05
pregledala sam zadnjih nekoliko str. od kada me nije bilo kod tebeTongue
mogu ti reći da si jako jako kreativna, sviđa mi se kako si rasporedila cvijeće, tako da svako dolazi do izražaja sa svojim osobitostimaClap
prekrasno cvijećeClap oduševljena samsmile128smile128smile128
Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 14:12
Monny, zaista imaš jako, jako puno lijepog cvijeća!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 21:08
Cijenjeni moji setaci veliki Vam pozdrav od vase Mony i hvala na tako lijepim komentarima ;)

Andina grahorica nije mirisna ali ako zelis poslati cu ti sjeme bez problema ;)

ramika hvala na savjetu za vinobojku ;)

svima
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 21:11
Moj oleander je malo satirani ;)

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 21:14
Neveni. . .

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 21:15
Lijepog decka ima i u njeznoj roza boji...

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 21:16
smile96kud nisi triši dala te pužiće,,ona voli i ježeve i sve te bakrače..
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2011 u 21:16
Recite mi sto je ovo... to nije trajnica a dali se moze sakupiti sjeme ili ne

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3132333435 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.