Vrtek |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435> |
Korisnik | |
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Svaki dan sve vise , svaki dan sve ljepse !
Volim doci k tebi i vidjeti kako divno napredujes ! ![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
U vrteku procvjetalo par cvjetića
Dymondia margaretae silver carpet
![]() Saxifraga urbium variegata
![]() Campanula
![]() Mini dianthus
![]() Maćuhice
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
temzi ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 01 Travanj 2013 Lokacija: Zagreb,Croatia Status: Offline Bodovi: 1316 |
Kada mi fali moj vrtek, pogledam u ovu šarenu šumicu, koja mi krasi prozor u stanu u Zg ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Mari 5510
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga Miranda hvala ti na pohvali,uvijek si dobrodošla u moj vrtek
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miranda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2013 Status: Offline Bodovi: 1263 |
![]() Često ćeš me vidjeti u šetnjama! ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
Vrtek ti je prava zeleno - cvjetna idila
![]() |
|
![]() |
|
Lantana hvala ti što si posjetila moj vrtek
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasan kamenjar.
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Kamenjar
![]() Stepska svijeća-Eremurus, u išćekivanju prvih cvjetića
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Drage moje Miska, @kaktus, jako mi je drago da vam se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
@kaktus ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 14 Svibanj 2013 Lokacija: markovac našičk Status: Offline Bodovi: 2374 |
Jedan lijepi "vrtek" kako si ga ti nazvala je prekrasan i jedva čekam daljnje slike
![]() |
|
Razum nam može reći što trebamo izbjegavati,
ali samo nam srce kaže što moramo učiniti.(Joubert) |
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
Divizma na početku kamenjara, moja omiljena biljka iz djetinjstva, jedva čekam da procvjeta
![]() Čuvarkuće
![]() Sedum Angelina
![]() Saxifraga
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pogled sa druge strane vrtnih stepenica
![]() ![]() Iberis
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nisa, mikica.dm, Karli, belica, klaudija8 puno vam hvala na lijepim riječima
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
klaudija8 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Ožujak 2013 Lokacija: Hercegovina Status: Offline Bodovi: 848 |
pozdrav draga, tvoj vrtek je vec divan I mastovit I drago mi je da si podijelila slicice sa nama. ocekuj moju cestu posjetu
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
u lijepi novi vrtek, jako mi se sviđaju ove stepenice moram priznati, biti će baš užitak šetkati.
|
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Karli ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() 2. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 22 Lipanj 2013 Lokacija: Gospić Status: Offline Bodovi: 1352 |
Dobrodošla, sve ti je lijepo a hoste predivne.
![]() |
|
"Tuga gleda unatrag, briga gleda oko sebe, a vjera gleda gore"
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3132333435> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |