OTOK- moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 328329330331332 374> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja se rado popela po tvojem brdu,uzela kriomice jedan kamenčić,i tako ga ti imaš previše,ali sukulente nisam dirala,svakoga sam malo pomazila,pogledala lijepu gauru,žutu,maćuhice,i bilo mi je žao otići natrag u moj vrt koji je sad tako prazan.
|
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Sarajka i Mali kaktus, nije baš tako. Sigurna sam da i u vašim vrtovima ima kakav zanimljivi detalj, neka zelena grančica, žuto lišće. Pa i gole grane su lijepe, samo treba malo bolje zagledati.
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
POTPISUJEM !!!!! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Ma ima ponešto,ali trenutno je tmurno,maglovito,mokro,kad je mraz ,sni jeg,sunce onda je i priroda okičena i lijepa,no najavljuju vremenske promjene ,a ne cvjeta ama baš ništa ,jedino vrijesak pomalo počeo pupat,ali zato mi sa kontinenra češće svračamo kod vas
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Došetal ai ja k tebi!
Nauživala se ljepote i obećala sebi - bum ti nazaj došla!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
ne fali kamenja,al ne fali ni biljaka,i kao sto rece Anaida-vrati cu se opet
![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
u tebe su uvijek nađe poneko sunce!
jako je lijepo na tvome brdu, volim takva mjesta, koliko god ja brontulala na kamenje. vidim imaš i malih ,vjerovatno samozasijanih, dragoljuba.
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kakva si ti vrijedna pčelica. Prekrasno si nadopunila cvijećem, složila sukulente...
Sad mi je žao da nisam bila prije u tvom vrtu... ponedjeljak sam prošla preko tržnice i bilo je malih maćuhica po 3 kn... a ja prošla... a nije da nemam mjesta ![]() Vidim u zemlji kod tebe neke sukulente koje sam ja umotala... ali... tvoja klima je ipak blaža. Stvarno je i tvoj vrt jedan od onih, koje bi vrijedilo vidjeti uživo!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Skakučući i virkajući u tome vrtu, izgubila sam slikicu tvoje prekrasne gaure koju sam htjela tu ponoviti!!!!!! Ali je sada nema, ali zato ću je tražiti u svakoj posjeti tvome vrtu!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
kako lijepo!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ljepi sukulenti,draga Otok
![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo je vijdeti da u nekim vrtovima još cvjeteki cvjetaju!
Ti zaista imaš sunca i onda kad ga nema!
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krasni su sukulenti, odlično si ih ukomponirala između kamena!
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
U našem K. nabavili sve za svinjokolju
![]() Ali ... ugledala sam kuke za vješanje mesa. I upalila mi se lampica. Odmah sam znala da mi trebaju baš te kuke. Kupili smo nove krevete, a podnice nisam bacila, bile su cijele. Kad sam ugledala te kuke znala sam što ću sa podnicom - objesiti na nju moje sukulente. Kupila sam jedno pakiranje od 10 kuka, isprobala, sve je štimalo. Drugi dan sam išla po još, kako to nitko nije kupovao već su bile na sniženju. Što li je samo prodavačica pomislila kad sam se pojavila na blagajni sa 50 kuka za vješanje mesa ![]() Uglavnom, rezultat je tu. Ne vise kobase i slanina, ali vise teglice. Ovako to izgleda - ispred ulaznih vrata, zaklonjeno od vjetra i kiše, zauzima malo mjesta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jedan dio je tu, drugi je ostao u svom starom kantunu. Slike su današnje.Prvi dan zime obdario nas je prekrasnim plavim nebom, a temperatura je dosegla 10 stupnjeva. |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
kako si se toga super sjetila, sad bih se najradije
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
Predivno! Odlična ideja
![]() |
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Jako interesantna ideja,a cvječkice
![]() |
|
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
prelijepo zamišljeno i još ljepše odrađeno bravo za tebe otok
![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
u tvom vrtu rascvjetani prosinac
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Odlična ideja,a sukulenti kao šečer
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 328329330331332 374> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |