Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 42> |
Korisnik | |
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala Seni moji su grmovi 3 godine pa onda znači da će još za par godina biti u punom cvatu. Još jednom ti hvala i sve pohvale za vrt.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Lantana, ovi moji grmovi su stari više godina, 5-6 a neki i više. Neke sam kupila, a neke dobila zakorjanjivanjem reznica. Svaku godinu nešto dodam, a ovo ću proljeće morati maknuti par starih ruža jer moram posaditi roza budleju koju sam već kupila, a nalazi mi se u tegli. Svako proljeće pred kišu MM baci po vrtu umjetnog gnojiva. Ljeti zalijevam vrt po potrebi. Živim na moru gdje su vrućine i suše normalne ljeti pa su grmovi lakši za održavanje od ostalog cvijeća.
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Seni, evo i mene, tri puta sam pregledala ovu tvoju temu i vrt je nešto najljepše što sam vidjela, ruže i grmovi jedno bolje od drugoga. Ja isto imam puno grmova jer su oni kod nas jednostavniji za uzgoj, ali su neki još mladi pa ne cvjetaju (uzgojila sam od špice), neke sam presadila, a onda im treba 1-2 godine da krenu. Zanima me koliko su tvoji grmovi stari, da li ih zalijevaš ili navodnjavaš i koliko i da li ih prihranjuješ? Ja nisam ništa prihranjivala možda zbog toga sporije rastu.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Seni, ovo je do sad za mene najljepši vrt koji sam vidjela na forumu,
koliko vrsta imaš i to sve savršeni primjerci, pala sam u očaj, vrt ti je
stra-va, a tek ruže.....
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Clematis nisam pokušavala ukorjenjivati. U knjizi Cvatući grmovi piše da se razmnožava ljeti poluzrelim reznicama.
|
|
![]() |
|
anagalis ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 324 |
Seni, cvijeće je savršeno, mislila sam da su lantane najljepše ali sad sam vidila ruže - ostala sam bez teksta
![]() ![]() Vidim da imaš i prekrasan clematis, jesi li ga pokušavala razmnožavati reznicama i kako ide? |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
TRISA....kako ne, kada pasas z autun samo hodi nutra i pored smokve ti je as san ga konacno stavila va veli vaz, a i moj brat se vraca sutra.......zemi se ca ti rabi, imas i malu smokvicu mislin.., a vidimo se 19.10.
![]() |
|
Čips - umjetnost prodavanja jednog krumpira po cijeni cijelog kilograma
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Potpisujem sve rečno - jednostavo savršeno!
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Rijeka, znači moren računat da ga iman i ja (trampit ćemo se). - predivan je.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
rijeka53 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1517 |
.....aaaaaaaaa ma imam ga i ja ali mi nema tako krasne "cetke" ko tvoj
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Seni, Seni blago meni što ti ovakve slikice doma stvaraš i meni ih ih poklanjaš!!!! ![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Rijeka53, to je cvijet calistemona ili četkovca. Cijela biljka se vidi na 4. str.
|
|
![]() |
|
![]() ......kako je to krasno......ca je to
|
|
|
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Seni.... ja sam ostala bez teksta!!!!
Stvarno ne bih znala što izdvojiti, jer bila bih nepravedna prema ostalim biljkama...
U svakom slučaju vidi se da stvarno imaš ruku za cvijeće...
uh...idem opet sve ispočetka pogledati...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
seni, vrtovi su ludilo, cinije, s leptirim, ma prekrasno
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Andrea, te dvije slike prikazuju grančice lagersroemie. Imam četiri i cijeli se grmovi vide na 5. str.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Seni, koji je to grm ispod lantane stablašice? Baš mi se sviđa!!!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
Kod tebe vlada savrsenstvo!Zaljubljena sam u tvoj vrt!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Jabuka ne pada daleko od stabla. Malo što mi ti nabijaš komplekse koliko ti je vrt prekrasan, onda me dokrajčiš s mamainim. Ne znam što bih odvojila, jedno ljepše od drugoga.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
SilveK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 16 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4014 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3233343536 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |