Moja cvjetna oaza na brijegu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 319> |
Korisnik | |
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
hana ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 4007 |
Ovaj tvoj vrt je prekrasan
![]() |
|
"Chi pianta un giardino semina la felicità"
Amelia,It |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Evo me opet,malo sam sjela na terasu i uživala u pogledu
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Šetajući tvojim vrtom, po tko zna koji put sam se zapitala, da li postoji ukrasni grm koji ti nemaš.Oduševljena sam viđenim!!!!
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Nije mi se jucer otvorila slika od Acera negundo (cijelo drvce ), a da i je, nebi kuzila da je to to.
Camellia, ipak je izgleda kod tebe toplije nego u Zagorju, pa ribizli budu, jos malo, pa za brati.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Po fazi razvoja tvog bilja vidim da je vrt okrenut na jug, ali me je ruža totalno zbunila. Za njenu je cvatnju ipak prerano, bez obzira na položaj vrta. Moje još imaju crveno lišće i začetke pupoljaka.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
jutro camellia ja sam jutarnji šetač i zaista volim prošetati slikicama tvojeg lijepog vrta i diviti se dok pijem kavicu.
ostavljam jednu i za tebe ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
hana hvala ti na šetnji i dođi opet.
mali kaktus dobro je da možeš uživati u pogledu jer ja to mogu samo kad je kiša i velike vrućine pa ne mogu raditi.hvala ti. tikvić moram ti reći da ipak postoji puno grmova kojih ja nemam(a imam i neke koje još nisam posadila kao Loropetalum,3 Kalmije i još toga) i mislim da bi bilo dosta.Postat ću kao i svi ljubitelji bilja,smanjivati travnjak,a povećavati vrt. Carol imaš pravo ,toplije je nego u Zagorju,zato dođi što prije. Anabistrica moje su sve ruže u pupovima i vjerujem da je toplije da bi one prve već procvale.Vidjet ćeš. ![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
mislila sam da sam jedino ja toliko luda da svake godine povećavam posao,tj okopavanje,pljevljenje itd.znači svi smo takvi.sad mi je lakše
|
|
![]() |
|
gute Fee ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Lipanj 2010 Lokacija: tu i tam Status: Offline Bodovi: 7699 |
Uzivala sam setajuci tvojim vrtom ! Predivno !
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
prekrasna setnja uz
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 319> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |