Shashin dnevnik radova |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Korisnik | |
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shasha tek sam sada vidjela ovu voćnu i povrćnu raskoš, ti bar ne moraš na tržnicu, a još spremaš i zimnicu, ma tko će se s tobom.
No ipak od svega ovoga biram lantanu.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Da,Triša,samo što se lantana ne može papati
![]() Moramo i na nešto hranjivo misliti,uz cvijeće
![]() Gotov je pekmez od ...šljiva,breskvi,malina,miješani,kupina,bazginih bobica, prije je još gotov od agruma(grejp-naranča-limun-limeta)
Sok,od bazge-cvijeta,bazge-bobica(nešto malo, samo da ostanem u formi) i višanja.
Paradajz,pelate,sam spremila.
Paprika,babura,je cijela kiseljena,rog-polovice.Nešto sjeckane paprike.
I to je to za sad
![]() |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Kako spremaš paradajz pelate?
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Hej Shasha - što je to zimnica za prodaju - odmah se preporučujem.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Triša,mi volimo povrće na sve načine pa i ukiseljeno.Tako da ga dosta spremam,za nas i mamu,no nekad znam i malčice pretjerati
![]() Lili,Sad sam spremila onako kako mi je mama rekla.U stvari to je paradajz vrste pelat a ja sam ih samo ogulila i natrpala u flašice.Stavila sam list bosiljka u svaki red i ništa drugo.Zatvorila i pasterizirala minimalno 1 sat.
Sad su oni,nakon pasterizacije,u svom soku.Prije sam probala neke recepte u kojima ih zaljevam sokom od paradajza i nisu mi bili dobri a i pokvarili su se nakon par mjeseci.Ovi bi,tako mama veli
![]() Vidjet ćemo.
|
|
![]() |
|
Jučer sam napravila par staklenki grah salate i "finiširala" pekmeze.
MM mi je "dizajnirao"(dok sam ja radila on je bio za to zadužen)etikete i sad to ovako izgleda.
Ulaz u moju "špajzu"(prazna mjesta čekaju ostatak)
![]() šljive
![]() Ovo su male"rugaste"flašice pa nisam etiketu mogla lijepo staviti,stoga je ovdje odozgo
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
shasha,ovo je tako primamljivo,mljac mljac
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
naravno bravo i za tvoga muža, pomočnika
![]() |
|
![]() |
|
Zrinka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 04 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 208 |
Shasha svaka čast! I dobar tek tebi i TM
![]() |
|
![]() |
|
Hvala cure,ja volim slatko pa tako i pekmeze,džemove i sl i sve utamanim do sljedeće sezone.Ok,ostalo mi je ovog od agruma jer ga nitko osim mene ne voli ,malo je kiselkast
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
I ja jučer do pola noći kuhala marmeladu od šljiva, sad je samo pitanje tko će to sve pojesti
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Lili 68 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Predivna špajza! |
|
![]() |
|
TeaK ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 12 Rujan 2007 Status: Offline Bodovi: 3272 |
Dizajn etiketa za 10.
Bravo majstoru!!!! A i proizvođaču. ![]() |
|
![]() |
|
Željka23 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Travanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1567 |
Je ,super izgleda ,i špajza ,ambalaža ,a vjerujem da i jako fino...
|
|
![]() |
|
Pa ovo je fantastično, možeš s tim na izložbu.
|
|
RIJEKA
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
kako ovo dobro izgleda...ja jos nisam nikad sama radila nista slatko al tu i nemam nista friskog voca pa mi nije foa kupovat...al tvoje je fantasticno...bas bi nesto
![]() |
|
![]() |
|
Maslačak,pa di ti to živiš??
![]() Hvala cure,volim prčkati svuda pa tako i po voću i povrću pa ispadne zimnica
![]() Svake godine radim novi"dizajn" a ove mi je MM pomogao ,jer kad sam vidjela Monine flašice,mooorala sam je malčice"kopirati".Hvala Monna
![]() Veli mi Konte da sam"tiha"
![]() Danas sam imala"berbu" lješnjaka doma.I to onih maleckih,od onog "frčkavog"lješnjaka a sutra moram onaj veliki pobrati.Barem ne trebam odozgo brati,mački su sve stresli pa sad samo po zemlji poberem
![]() I moj "čudnovati" jesenski suncokret ima pupoljkeeee!!
I sad odoh
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
ajmeee vidi špajze...ja ne volim pekmeze, ali sad mi naravno slina curi
![]() ovo za pelate mi je zanimljivo...ne zaliju se ničim, već se u pasterizaciji napravi njihov sok...to treba probati i vidš koliko su ti mački korisni, a sam si gunđala na njih ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Aj da i ja ispričam kaj sam radila
![]() 2.pa sam nekak pregledala,kavu popila i ručak skuhala
3.onda sam se "umorila" i u "glavi"smišljala kud da posadim svoje nove ljubimice i tak sam od previše razmišljanja opet zaspala.
E tu me Nata zbudila(hvala i tebi draga)
![]() Onda smo malo pijuckale kavu(morala sam ,da se razbudim)pa šetuckela,pa malčice kopkale po vrtu i tak...već je mrak skoro bio i krenula ja u sadnju.Uspjela sam moja nova srčeka posaditi i onda sam morala do OBI-ja.(ionak je mrak bio pa nebi vidjela kud sadim)
Eeee tam sam našla erike(ili one kaj to nisu al tak izgledaju)po nešto malo kuna(zaboravih koliko no manje od 10kn su bile.To znam jer sam najskuplje platila mini afričku ljubičicu a ona je bila 11kn)
No da,osim ljubičice,kupila ja i nekoliko(par previše)tih erica i par maleckih čempresa.Eto kad ispraznim terasu da nekaj bude pred vratima.
I sad je to pred vratima jer nisam posadila nikud
![]() Al me umorila ona cedevita,nebum ja to više pila
![]() I sad mi se spavaaaaaaaaa
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3334353637 39> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |