Povrtlarska brbljaonica |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 357358359360361 381> |
Korisnik | |
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mlačirate li vrtove kakva su iskustva?
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Pustolovka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 05 Srpanj 2010 Lokacija: Bosna i Hercego Status: Offline Bodovi: 3162 |
Medy ja ove godine to mislim masovno raditi,zbog suše.
|
|
Trud je uzaludan, ako se priroda protivi.
Seneka |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
pitala sam ženu kod koje kupujem flance ona kaže da su to hibridi.zovu se 1. cortes 80 2.amerigo 85 brojka se odnosi na broj dana kad dolazi za berbu.znači sadi se kad i kasni kupus,a dolazi za 80 odnosno 85 dana.eto sad sam i ja nešto naučila
|
|
-poslije igre i kralj i pijun idu u istu kutiju-
|
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Hvala Ajči ! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kacunak ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Kolovoz 2013 Lokacija: BiH Status: Offline Bodovi: 1086 |
PUSTOLOVKA! Rodna grudo
![]() Sto bona malo ne zaviris u svoju temu, pisala sam ti post prije par mjeseci, zeno! ![]() Kad malo sine sunce, obraduj nas kojom slikicom, a? Ja jos nemam temu, mozda vam je moje sobno cvijece monotono... Vi se bavite krupnijim stvarima od mene, uzgajate i povrce. Bugicaza5, u Australiju ajmo mi, medju kengure i pod suncano nebo... ![]() |
|
![]() |
|
medy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2011 Status: Offline Bodovi: 325 |
![]() Moje petunije koje sam posijala prije par dana niču
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Kaćunak koji ćeš kiki u Australiji ? Tamo te ili pojedu krokodili, ili izgrizu crne udovice, razne otrovne egzotične zmije i onda samo možeš očekivati ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
šta se dobije kada se križa klokan i slon????
|
|
![]() |
|
Ja ne mogu ni zamisliti ali me interesuje odgovor šta?
|
|
![]() |
|
Zar je to moguće ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() EEee da i zaboravila sam nešto dodati, što ako naiđeš na ono opasno pleme Shuar, Jivaro? ?????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Jedno mora biti žensko
![]() ![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
rupe po Australiji ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
taman danas čuo vic kad vidim da vi o Australiji pričati :o))
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 357358359360361 381> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |