Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Korisnik | |
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vidi mi ove zadnje kolika je,iris moze li se ovo kako smanjit,izbrisat,bilo sta...
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Bok ja sam za razmjenu salveta a ako si i ti javi mi!
![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
iris popravila
![]() ivana može ali ne večeras....sutra ako ti paše
stavi ovdje slike svojih salveta pa će ti se javiti oni koji su zainteresirani
|
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Hej Kaća baš si me usrečila, slijedi popis:
- Prva slika - 3 ruže ( Lady rose ) - Treća slika - Lavanda - Četvrta šalice i iris - Peta djed b na saonicama i božikovina - Šesta oba dvije - Sedma Klaun Adresu, čini mi se znaš a ako ne šaljem ti na PP. |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Čisto pa vam zavidim u obilju izbora, ja kao da živim na rubu zemlje, srečom pa se netom može naručivati, blaženo doba interneta, a u biti freek sam za takvom vrstom shopinga i obožavam ![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
sutra budem poharala svoj |
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
Bok.ja sam zainteresirana za razmjenu salveta a ako si i ti javi se!
|
|
![]() |
|
ej ova salveta sa pesekom ti je super.ako oš pošalji mi na pp svoju adresu da ti pošaljem salvete!
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
evo da vam kažem da sam danas u Nami vidjela salvete (15 komada) za 8,90 kn.....pa navali narode!!
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
u kojem intersparu pls
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
kaca evo ja bi:
1. prve dve s ruzama
2.zadnja desno dole
3.salice
4.djed mraz,andjeo,zvjezda
6.morska
eto,salji na pp jel moze pa ti dam adresu, pogledaj kod mojih dal kaj zelis od salveta
|
|
![]() |
|
dakle evo stavljam nove duploce, malo odite naprijed gdje su ostel asalvete, vise ih nemam sve za dati -ove prijasnje,ali jos je ostalo nekaj duplih
dakle slijede nove za mjenjanje:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hej ranoranilice, evo ti popis: druga i četvrta ( morska ), šesta Marry Chistmass, a od starih dodaj ptičje kučice, crno-bijelu, čokolatine, mačuhice& narcis, i buket koji neznam da li imaš ispod one salvete sa ležaljkom. Pusa, hladno je ![]() |
|
![]() |
|
hladno je da...e pogledam od starih kaj imam i dodam ove, daj na pp ponovo adresu jer brisem
|
|
![]() |
|
HITNO TRAZIM SALVETU S BALERINOM PLEASEEEEEEEEEEEE ako tko ima...hitnooooooooooooo
|
|
![]() |
|
jassi meni,ako moze,prva i zadnje cetiri.ocekujem tvoju adresu na pp,ja cu tebi svoju poslat,al poslije,sad moran gibat odavde
![]() |
|
![]() |
|
Zahvaljujem se osibi koja mi je iz Siska poslala salvetice, sad joj znam ime i prezime al' joj neznam nick name.
Teta A.A. javi se da ti zahvalim. |
|
![]() |
|
ok kaca
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
Jassi zakaj ja kod tebe nisam vidla ovu saletu s raspjevanim snjegovićima???? ja bi, ja bi...čuvaj pliiiiz!!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |