Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 42> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ruze su ti savrsene,uostalom kao tvoj vrt
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Ma ruža je naravno i dalje kraljica cvijeća - dokaz je naprijed.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
buket je prelijep
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Kad su meteorolozi proljetos najavili jako jugo i kišu pomislila sam kaka će mi upropastiti procvjetale ruže. Uzela sam škare, otišla u vrt i ubrala ovaj šareni buket ruža. Inače, za kuću berem samo po jednu ružu. Rađe ih gledam u vrtu. Evo i detalja iz tog buketa.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
I ja sam se još prije zaljubila u lantanu, ali kad vidim tvoja s toliko cvjetova, padam u depresiju nad mojom maleckom. No mlada je pa ima nade.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lantane i njihovi cvjetići su zakon! Uživala sam pregledavajući tvoje stranice!
|
|
![]() |
|
Cvita ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 261 |
Svaki ovaj grm treba znati i "isfrizirati", kako bi kod cvjetanja izgledao lijepo, a tebi to očito ide od ruke, jer ti je svaki SAVRŠEN!!!
A ,ruže su ti prave kraljice.
![]() |
|
![]() |
|
Andrea, da to je krumpirov cvijet.
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Solanum, jeli to ukrasni krumpir po domaći? Predivan je, ali lantane su stvarno ![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Upravo si me dovela u napast i... neopozivo sam se zaljubila u lantane. Već vidim druge godine pune tegle, nadam se da će mi biti barem upola kao tvoje. Mojoj hortenziji ću sutra isprintati sliku tvoje ... p nek s srami. Nije imala niti jedan cvijet.
|
|
![]() |
|
Ne znam kaka se zove ovo malo plavo cvijeće iz kamenjara. Bijelo je bijeli solanum, penjačica.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
pre- pre- prekrasno cvijeće
![]() ma cijeli vrt je ko iz bajke kako se zovu biljke sa 3. i 4. slike? lantane su savršene i moja "pokojna" je ipak procvjetala ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Evo još nekoliko sličica.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |