Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj kamenjar i vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj kamenjar i vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 70>
Korisnik
Poruka
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1187
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 14:27
Silvek ove godine nisam skupila sjeme od ovog Lychnisa, još je maleni ( prva godina )  ali iduće ljeto ti stiže sjeme Wink.

Perla, stolisnik voli sunčani položaj ali sam ga imala i u plusjeni pa je lijepo napredovao. Nisam ga sijala a nisam ni sjeme sakupljala jer se dosta širi pa nema potrebe. Pa ako hoćeš... Uostalom čekam pitanje c LOL.

Bako i ja se rijetko oglasim, a šetam redovito. Baš sam se jučer divila jeseni u tvom vrtu.

Triša, Bergenia, Gioiaa, Željka - svima velika pusa!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2009 u 14:31
Horti kod tebe je svak biljka naočita pa tako i ovaj Lychnis, a fotografija je prekrasna. Prošla sam kroz Karlovac i malo sam ti mahnula Wink
život je more
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 09:02
Lantana, Lantana! Pa zašto si samo mahala, što nisi navratila na kavicu?
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Studeni 2009 u 09:35
Znaš da bi bila vrlo rado, ali mi smo ti otočani uvijek u žurbi, pogotovo kad idemo natrag, uvijek u glavi stoji trajekt, ja se nadam ipak da ćemo jednom propustiti koji trajekt Wink
život je more
Na vrh
nichll =) View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 718
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nichll =) Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Studeni 2009 u 15:19
sve pohvale za vrt.....
Na vrh
floraifauna View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 110
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje floraifauna Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Prosinac 2009 u 18:42
 predivan vrt, super je gledati prekrasne slike,a zima stiže...Approve
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Siječanj 2010 u 13:00
eeeeeheeej ,sto si se uspavala ,saljem ti   
Na vrh
Cimicifuga View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Najljepši vrt 2017

Bodovi: 5167
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cimicifuga Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2010 u 20:00
Horti, prošetala sam tvojim vrtom i pri tom uživala. Kamenjar ti je zaista lijep, a i drugi dijelovi su prekrasni.
Posebno su me oduševile graničice - hemerocalisi. Imaš ih puno vrsta i sve su lijepe, neke podsjećaju na cvijetove orhideja. Ja sam si ove godine kupila crvenu.
Hajde, pokaži i neku zimsku sličicu.
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2010 u 10:44
i jedna slika od mene za tvoj rođendan
Na vrh
Horti View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Horti Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:07
Mari hvala ti na rođendanskom poklonu.
Gioiaa i Cimicifuga - kad već tražite, poklanjam vam malo zimskih motiva, ali stvarno malo, jer mi ti nisu omiljeni:

Hebe

Zima u kamenjaru

Euphorbia sa snježnom kapicom

Na vrh
Lora View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4104
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lora Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:15
i u ovom zimskom okruženju, biljčice su ti super....Thumbs%20Up

Rijeka

Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn
Na vrh
Retriver Sara View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 8979
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Retriver Sara Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08 Veljača 2010 u 19:55
Prekrasni detalji, heba je prelijepa.                
Na vrh
makk View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1162
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje makk Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 00:37
Prelijepo....... koliko raznovrsnog cvijeća, koliko boja.
Prvo su me oduševili Hemerocallisi, pa kamenjar, pa...., pa...sve.
Mogu zamisliti kakav je tek užitak prošetati i sve to uživo vidjeti.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 09:12
Draga moja i tebe uspijeli izcimati snjegovite fotke? Jedva čekam pravo toplo proljeće i sve što ono nosi.
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 09:19
Vau pod snijegom je super. Prava uživancija.
A tek da vidiš tvoju euphorbiu u mom dvorištu - prava ljepotica.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 10:11
nije mi Horti tolik do slika vec da vidim da si prisutna
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 10:30
Horti je li se već otopio ovaj snijeg da se tvoje biljčice pokažu u punoj veličini... Da li siješ što ili je još rano?
život je more
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 10:50
Ma meni su lijepe te snježne sličice, ali ipak jedva čekam da snijeg okopni, jer znam koje se ljepote kriju iza te blještave bjeline
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Veljača 2010 u 10:57

Ustvari, Horti znamo divotu tvoga vrta i meni nisu ove slike toliko idilične jer se grozim zajedno s vama ovog dugog snijega, htjela bi da više te biljke dođu do daha.

Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Ožujak 2010 u 18:11
a di su novi slikice? Smile kod mene niču neke biljkice koje su doputovale od tebe i baš me raduju.....naravno trebat će mi identifikacija kad malo podrastu Big%20smile opet sam pozaboravljala gdje je šta Embarrassed
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 3435363738 70>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.