Moj kamenjar i vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 70> |
Korisnik | |
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Silvek ove godine nisam skupila sjeme od ovog Lychnisa, još je maleni ( prva godina ) ali iduće ljeto ti stiže sjeme
![]() Perla, stolisnik voli sunčani položaj ali sam ga imala i u plusjeni pa je lijepo napredovao. Nisam ga sijala a nisam ni sjeme sakupljala jer se dosta širi pa nema potrebe. Pa ako hoćeš... Uostalom čekam pitanje c
![]() Bako i ja se rijetko oglasim, a šetam redovito. Baš sam se jučer divila jeseni u tvom vrtu.
Triša, Bergenia, Gioiaa, Željka - svima velika pusa!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Horti kod tebe je svak biljka naočita pa tako i ovaj Lychnis, a fotografija je prekrasna. Prošla sam kroz Karlovac i malo sam ti mahnula
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Lantana, Lantana! Pa zašto si samo mahala, što nisi navratila na kavicu?
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Znaš da bi bila vrlo rado, ali mi smo ti otočani uvijek u žurbi, pogotovo kad idemo natrag, uvijek u glavi stoji trajekt, ja se nadam ipak da ćemo jednom propustiti koji trajekt
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
nichll =) ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 718 |
sve pohvale za vrt.....
![]() |
|
![]() |
|
floraifauna ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 110 |
predivan vrt, super je gledati prekrasne slike,a zima stiže...
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
eeeeeheeej
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
Horti, prošetala sam tvojim vrtom i pri tom uživala. Kamenjar ti je zaista lijep, a i drugi dijelovi su prekrasni.
Posebno su me oduševile graničice - hemerocalisi. Imaš ih puno vrsta i sve su lijepe, neke podsjećaju na cvijetove orhideja. Ja sam si ove godine kupila crvenu. Hajde, pokaži i neku zimsku sličicu. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
Mari hvala ti na rođendanskom poklonu.
Gioiaa i Cimicifuga - kad već tražite, poklanjam vam malo zimskih motiva, ali stvarno malo, jer mi ti nisu omiljeni: Hebe ![]() Zima u kamenjaru ![]() Euphorbia sa snježnom kapicom ![]() |
|
![]() |
|
Lora ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 21 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 4104 |
i u ovom zimskom okruženju, biljčice su ti super....
![]() |
|
Rijeka Prijatelji su kao dragulji, samo pravi traju vječn |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
makk ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1162 |
Prelijepo....... koliko raznovrsnog cvijeća, koliko boja.
Prvo su me oduševili Hemerocallisi, pa kamenjar, pa...., pa...sve. Mogu zamisliti kakav je tek užitak prošetati i sve to uživo vidjeti. |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga moja i tebe uspijeli izcimati snjegovite fotke? Jedva čekam pravo toplo proljeće i sve što ono nosi.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Vau pod snijegom je super. Prava uživancija.
A tek da vidiš tvoju euphorbiu u mom dvorištu - prava ljepotica.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
nije mi Horti tolik do slika vec da vidim da si prisutna
![]() |
|
![]() |
|
Horti je li se već otopio ovaj snijeg da se tvoje biljčice pokažu u punoj veličini... Da li siješ što ili je još rano?
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ma meni su lijepe te snježne sličice, ali ipak jedva čekam da snijeg okopni, jer znam koje se ljepote kriju iza te blještave bjeline
|
|
![]() |
|
hoya ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 26 Rujan 2008 Lokacija: rijeka Status: Offline Bodovi: 6573 |
Ustvari, Horti znamo divotu tvoga vrta i meni nisu ove slike toliko idilične jer se grozim zajedno s vama ovog dugog snijega, htjela bi da više te biljke dođu do daha. |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a di su novi slikice?
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 3435363738 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |